Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de razvan u. »

S-a stricat scanner-ul. :lol:
C. S. PELICANUL

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie:

Factura de la Doripesco este bună? :lol: :lol: :lol: Pentru închirierea lacului!

hai popescule cu factura sa o vedem !!!! tu ai propus , sau este o alta cacealma ieftina de a ta
De ce nu o suni pe d.na Ruxandra? Poate să-ți confirme dumneaei! Tot te dai mare cunoscător. Sau nu ai telefonul dânsei?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Bah disperatule tu nu intelegi ca treaba asta nu merge cu telefoane si caturi d-astea?
Hartii redactate corect, hotarari judecatoresti definitve si altele d-astea, ai? N-ai. Atunci stai dreq cuminte si nu te mai caca pe tine.Nici macar scenarii nu esti in stare sa faci.Dar vei avea cand vei ajunge unde ti-e locul.

Ce s-a intamplat cu ala cu diacritice?E schimbul 3? :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

ANTIFANE scrie:
Stefan Popescu scrie:
razvan u. scrie:Popescu,
Acreditare la CIPS ai?
CN anul asta ai?
Participanti la CN ai?
Bani pentru deplasare ai?
Ca tot veni vorba de morti....raspunsurile tale, precum si faptele asta sunt....
Vladeanu a inteles ca meriti o sansa sa dovedesti ce spui. Dovedeste cu ceva palpabil. Extrasul bancar e ceva palpabil.
Factura de la Doripesco este bună? :lol: :lol: :lol: Pentru închirierea lacului!

Care factura?Ai uitat de cupa Baracuda?Inca nu ai restituit banii care a platit Uszkai de la asociatia lui pt chiria baltii! :lol: :lol: :lol: Era omul tau,acu de ce scuipa cand aude numele tau?Sa nu uitam de procesul de inselaciune impotriva ta tot la Doripesco! :oops: :oops: :oops: Ma mira ca doamna te accepta la balta...
Vezi ca in Polonia baietii se duc fara PROF,s-au inscris fara aprobarea ta! :lol: :lol: :lol:
Poate Uszkai te va contrazice. Asociația lui nu are după ce bea apă și tu zici că a plătit taxa de la Doripesco. Micimanul ăsta, după ce federația a plătit cazarea, masa, nada și taxa de baltă vroia să-i decontez și cheltuielile de transport pentru sportivii lui (inclusiv lui, care era cică vicepreședinte al federației). Cât despre plăți, sunt câțiva oameni care pot confirma; dl. Gigi Moroiu care a pus la dispoziție nada, găleți, etc., achitate de federație pentru membri FNPSR, d.na Ruxandra, beneficiara taxei de baltă, câștigătorii competiției (Adi Suciu, Forin Palcău, Cosmin Barbu ș.a.) care au beneficiat cumulat de premii de 20.000 lei. de asemenea crăparii (Irinel Nițu, Gabi Galiță, Mădălin Dârlă) care la rândul lor au câștigat cumulat 10.000 lei, in condițiile în care taxa de participare era de 100 lei. Așa că mai ușor cu acuzațiile din off.
Apropo de FNPSR, în ciuda celor care îi duc grija, este bine merci și funcționează, cei 90.000 fiind bani cheltuiți pentru investitii, deși Șelaru tot incearcă să o dizolve, fiind cea care l-a dat în vileag cu măgăriile făcute de AGVPSR.
Oricum, mă bucură interesul privitorilor la fenomenul pescuit sportiv. Dacă nu te înjură nimeni, înseamnă că nu existi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:De ce nu o suni pe d.na Ruxandra? Poate să-ți confirme dumneaei! Tot te dai mare cunoscător. Sau nu ai telefonul dânsei?

inca o dovada a mitomaniei si a nesimtirii , tu singur ai propus sa arati factura de la Doripesco pentru a dovedi ca ai ceva cert referitor la bazaconiile tale , o minciuna nesimtita si acum ma pui sa o sun pe d-na Ruxandra ... daca am telefonul dansei ??? primo , la Doripesco am castigat un campionat national , secondo , cu doamna Ruxandra am intermediat niste contracte de achizitie intre Doripesco si ferma Comana
esti atat de mitoman incat nu te poti abtine si arunci vorbe fara sa iti folosesti capul , ce a fost de dovedit s-a dovedit...

Stefan Popescu scrie:Oricum, mă bucură interesul privitorilor la fenomenul pescuit sportiv. Dacă nu te înjură nimeni, înseamnă că nu existi

ai niste principii de viata parazitare daca iti constientizezi existenta prin faptul ca esti injurat si hulit , tot inainte si sunt convins ca vei mai gasi adepti , oportunisti imorali si lipsiti de demnitate , avizi de pupaturi in Kur pentru un rol cat de mic sunt peste tot
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Albert scrie:Ce s-a intamplat cu ala cu diacritice?E schimbul 3?
este ocupat cu ceafa de porc si cu spritzul :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Andrei, o singura intrebare am :

de ce esti singurul din lumea noastra care si-a asociat numele de acest mascarici al forumului ? doar din simple ratiuni financiare, sau tu chiar crezi in acest personaj ? :roll:
nici una, nici alta, vladut.

cred insa in conceptul de federatie. de ce?

pentru ca sa existe reguli stricte si un cadru legalizat pentru competitia crapista.

in lumea asta a "noastra" de care pomenesti (eu i-as zice mai degraba a ta) mascarici am fost si eu, val sau stanila.

desi am realizat cu apcr-ul cea mai legala (din toate punctele de vedere) forma de organizare a crapului din scurta sa istorie. ea s-a putut darama cu compromiteri de forum si intoxicari ieftine.

s-a ajuns in 2013 la forme de asociere a cluburilor sportive gen LRC, in care aderarea se face printr-o simpla aprobare din cap. si tu ar trebui sa stii cel mai bine asta, doar te-ai afiliat cu senzorul la liga, asociatie care nu stiu daca are vreun act.

poate ca lucrurile iti convin in forma actuala, mangleala si campanii de forum in functie de ce ne convine si ce nu.

intr-o federatie sportiva lucrurile nu stau in niciun caz asa si - cel mai important - aceasta asociatie nu poate pierde peste noapte drepturile conferite de lege pe motiv ca nu-ti mai place tie mascariciul stanila, lui x mascariciul vladeanu sau lui y mascariciul pangica.

cam despre asta e vorba.
as mai fi avut intrebari, dar prefer sa le tin ptr mine atat timp cat deraiezi discutia pe alte planuri.... nu EU sunt hulit pe aici, ci tu si popescu ! voi vreti sa conduceti, deci normal era sa aveti raspunsuri ptr toate intrebarile pescarilor !

apropo, esti de acord cu ce zice nea cacat pansat ca nu il intereseaza pescarii sportivi ? apreciezi faptul ca unul care se doreste presedinte de federatie sa injure si sa jigneasca pescarii pe care vrea sa ii conduca ? :roll:
nu, vladut, nu deraiez nicio discutie. din punctul meu de vedere ating chiar miezul problemei cu vorbele de mai sus.

ai avut tu grija sa fiu hulit tot pe aici si inainte de povestea cu popescu. eu nu vreau sa conduc nimic, sa fie f clar, vreau numai un sistem competional legal, stabil si solid.

nu sunt de acord ca un presedinte de federatie sa jigneasca si sa injure.
cum nu am fost de acord ca un alt presedinte de asociatie (care conducea crapul la vremea respectiva) sa fie calomniat si jignit. facut albie de porci.

nu sunt adeptul povestilor de forum, ci al lucrurilor concrete si al documentelor. imi doresc ca pescuitul competitional sa se reorganizeze in consecinta. asa cum zice legea.

cine poate si face fata, continua. cine nu, se lasa. fara pasari, ligi, staboare si procese verbale facute pe genunchi.

este punctul meu de vedere.
The One Team

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Poate Uszkai te va contrazice. Asociația lui nu are după ce bea apă și tu zici că a plătit taxa de la Doripesco. Micimanul ăsta, după ce federația a plătit cazarea, masa, nada și taxa de baltă vroia să-i decontez și cheltuielile de transport pentru sportivii lui (inclusiv lui, care era cică vicepreședinte al federației). Cât despre plăți, sunt câțiva oameni care pot confirma; dl. Gigi Moroiu care a pus la dispoziție nada, găleți, etc., achitate de federație pentru membri FNPSR, d.na Ruxandra, beneficiara taxei de baltă, câștigătorii competiției (Adi Suciu, Forin Palcău, Cosmin Barbu ș.a.) care au beneficiat cumulat de premii de 20.000 lei. de asemenea crăparii (Irinel Nițu, Gabi Galiță, Mădălin Dârlă) care la rândul lor au câștigat cumulat 10.000 lei, in condițiile în care taxa de participare era de 100 lei. Așa că mai ușor cu acuzațiile din off.

Iata un raspuns,cred ca dl era premiat!
http://pescuitstationar.ro/forum/viewto ... &start=100
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Vai ce bine ma distrez,ceva sapaturi pe la cupa Baracuda, organizat de marele conducator!
Ce zice dl Uszkai! :oops: :oops: :oops: :oops:

Am avut asigurata nada solicitata, inclusiv cate o galeata Trabucco. Cu cazarea ne-am descurcat cu greu, dar pana la urma s-a rezolvat cumva. Eu ca vicepresedinte am ramas fara cazare si la multe insistente am reusit sa dormim 2 intr-un pat si un alt coleg pe jos, desi am fost doar 23 de concurenti de la FNPSR la 36 de locuri rezervate (Eh, probleme de jonglerii ale magnificului nostru presedinte - ce banii altora nu circula ?)
Ni s-a mai promis decontarea cheltuielilor de transport si asigurarea a trei mese pe zi la restaurantul Doripesco. Ei, din astea doua nu am vazut deocamdata nimic. Am intocmit "Delegatiile" necesare cu "Documentul Cumulativ" pentru toti concurentii din asociatie si a ramas sa asteptam si noi sa primim acesti bani. Asociatia noastra de exemplu are de primit pentru 10 concurenti si 3 arbitrii suma de 2.900 ron, adica cate 10 ron de concurent si arbitru pentru transport, 100 ron diurna, iar pentru arbitrii in plus fata de asta cate 100 ron Barem de arbitraj.
Deasemenea nu si-a primit banii (297 ron) nici firma care a imprimat diplomele concepute de mine si comandate tot pe obrazul meu (85 buc. diplome a 2,8 ron/buc.) desi am predat factura si chitanta fiscala ca si cum le-au si platit deja. Daca nu primim banii, va trebuii sa platesc eu toate astea. Cred ca-ti dai seama in ce situatie ma aflu ! Premiantii ma ameninta cu instanta judecatoreasca, desi eu am fost un simplu concurent la acest concurs si l-am ajutat doar voluntar pe Diaconitza la intocmirea foilor de arbitraj, clasamente, diplome, etc.
Am crezut ca adunandu-ne mai multi sufletisti, am putea schimba cumva in bine soarta pescuitului competitional romanesc. M-am inselat si cu asta am pus punct oricarei actiuni de acest fel.
Imi cer scuze ca m-am nascut ! Promit sa nu se mai repete !

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Declaratia castigatorului!Tare de tot! :lol: :lol: :lol: Dl ADRIAN SUCIU

Maine dimineata vom lua legatura cu d-nul Av. Poiana pentru al imputernicii sa inceapa demersurile unui proces penal de inselatorie inpotriva FNPSR si implicit asupra presedintelui acestuia d-nul Popescu Stefan .

Vom incerca , in limitele posibilitatilor , sa-i menajam si sa nu-i includem in cadrul acestui prces pe cei doi vicepresedinti , d-nul Uskay si d-nul Diaconita , care sint convins ca nu au decit vina de a crede in acest Popescu si a fii inselati la rindul lor. Sper ca si-au deschis ochii si s-au convins cu cine au de-a face si vor cintarii mai bine cu cine se vor asocia pe viitor
Simultan cu acest demers voi cere Garzii Financiare si Activitatii de Inspectie Fiscale Alba , un control al contabilitatii ca sa ne confirme daca prevederile Codului Fiscal , atit de invocate de catre d-nul Popescu , au fost respectate , si daca asa zisa "Federatie " si-a constituit ca si obligatie de plata aceste premii , disponibilul din casa cit si disponibilul din conturi , pentru a vedea daca exista posibilitatea financiara a acordarii premiilor la data anuntarii concursurilor (costituirea contabila a fondului de premiere si finantarea acestuia) sau daca la data anunturii concursului nu existau disponibilitati banesti pentru finantarea premiilor , atunci actiunea de inselatorie a fost si premeditata pentru ca federatia era constienta inca inainte de a incepe concursul ca nu va fii in stare sa acorde acele premii inselind cu premeditare toti concurentii.
Vom incerca inca din prima instanta intituirea unei masuri asiguratorii de poprire (blocare) a conturilor Federatiei pentru a ne asigura ca eventualele disponibilitati banesti care intra in cont nu vor avea alta destinatie .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”