Moderator: gor965
De ce nu o suni pe d.na Ruxandra? Poate să-ți confirme dumneaei! Tot te dai mare cunoscător. Sau nu ai telefonul dânsei?Cristi Y scrie:Stefan Popescu scrie:
Factura de la Doripesco este bună?![]()
![]()
Pentru închirierea lacului!
hai popescule cu factura sa o vedem !!!! tu ai propus , sau este o alta cacealma ieftina de a ta
Poate Uszkai te va contrazice. Asociația lui nu are după ce bea apă și tu zici că a plătit taxa de la Doripesco. Micimanul ăsta, după ce federația a plătit cazarea, masa, nada și taxa de baltă vroia să-i decontez și cheltuielile de transport pentru sportivii lui (inclusiv lui, care era cică vicepreședinte al federației). Cât despre plăți, sunt câțiva oameni care pot confirma; dl. Gigi Moroiu care a pus la dispoziție nada, găleți, etc., achitate de federație pentru membri FNPSR, d.na Ruxandra, beneficiara taxei de baltă, câștigătorii competiției (Adi Suciu, Forin Palcău, Cosmin Barbu ș.a.) care au beneficiat cumulat de premii de 20.000 lei. de asemenea crăparii (Irinel Nițu, Gabi Galiță, Mădălin Dârlă) care la rândul lor au câștigat cumulat 10.000 lei, in condițiile în care taxa de participare era de 100 lei. Așa că mai ușor cu acuzațiile din off.ANTIFANE scrie:Stefan Popescu scrie:Factura de la Doripesco este bună?razvan u. scrie:Popescu,
Acreditare la CIPS ai?
CN anul asta ai?
Participanti la CN ai?
Bani pentru deplasare ai?
Ca tot veni vorba de morti....raspunsurile tale, precum si faptele asta sunt....
Vladeanu a inteles ca meriti o sansa sa dovedesti ce spui. Dovedeste cu ceva palpabil. Extrasul bancar e ceva palpabil.![]()
![]()
Pentru închirierea lacului!
Care factura?Ai uitat de cupa Baracuda?Inca nu ai restituit banii care a platit Uszkai de la asociatia lui pt chiria baltii!![]()
![]()
Era omul tau,acu de ce scuipa cand aude numele tau?Sa nu uitam de procesul de inselaciune impotriva ta tot la Doripesco!
![]()
![]()
Ma mira ca doamna te accepta la balta...
Vezi ca in Polonia baietii se duc fara PROF,s-au inscris fara aprobarea ta!![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:De ce nu o suni pe d.na Ruxandra? Poate să-ți confirme dumneaei! Tot te dai mare cunoscător. Sau nu ai telefonul dânsei?
Stefan Popescu scrie:Oricum, mă bucură interesul privitorilor la fenomenul pescuit sportiv. Dacă nu te înjură nimeni, înseamnă că nu existi
este ocupat cu ceafa de porc si cu spritzulAlbert scrie:Ce s-a intamplat cu ala cu diacritice?E schimbul 3?
nu, vladut, nu deraiez nicio discutie. din punctul meu de vedere ating chiar miezul problemei cu vorbele de mai sus.Vladut Mateianu scrie:as mai fi avut intrebari, dar prefer sa le tin ptr mine atat timp cat deraiezi discutia pe alte planuri.... nu EU sunt hulit pe aici, ci tu si popescu ! voi vreti sa conduceti, deci normal era sa aveti raspunsuri ptr toate intrebarile pescarilor !andrei vladeanu scrie:nici una, nici alta, vladut.Vladut Mateianu scrie:Andrei, o singura intrebare am :
de ce esti singurul din lumea noastra care si-a asociat numele de acest mascarici al forumului ? doar din simple ratiuni financiare, sau tu chiar crezi in acest personaj ?
cred insa in conceptul de federatie. de ce?
pentru ca sa existe reguli stricte si un cadru legalizat pentru competitia crapista.
in lumea asta a "noastra" de care pomenesti (eu i-as zice mai degraba a ta) mascarici am fost si eu, val sau stanila.
desi am realizat cu apcr-ul cea mai legala (din toate punctele de vedere) forma de organizare a crapului din scurta sa istorie. ea s-a putut darama cu compromiteri de forum si intoxicari ieftine.
s-a ajuns in 2013 la forme de asociere a cluburilor sportive gen LRC, in care aderarea se face printr-o simpla aprobare din cap. si tu ar trebui sa stii cel mai bine asta, doar te-ai afiliat cu senzorul la liga, asociatie care nu stiu daca are vreun act.
poate ca lucrurile iti convin in forma actuala, mangleala si campanii de forum in functie de ce ne convine si ce nu.
intr-o federatie sportiva lucrurile nu stau in niciun caz asa si - cel mai important - aceasta asociatie nu poate pierde peste noapte drepturile conferite de lege pe motiv ca nu-ti mai place tie mascariciul stanila, lui x mascariciul vladeanu sau lui y mascariciul pangica.
cam despre asta e vorba.
apropo, esti de acord cu ce zice nea cacat pansat ca nu il intereseaza pescarii sportivi ? apreciezi faptul ca unul care se doreste presedinte de federatie sa injure si sa jigneasca pescarii pe care vrea sa ii conduca ?