obiectivitatea poate fi definita ca o subiectivitate foarte bine argumentata.Cristi Y scrie: un punct de vedere subiectiv ,
asta e o bazaconie colportata de imbecili. se pare ca de la ei ai si auzit povestea.Cristi Y scrie: daca iti doreai ca pescuitul competitional sa existe legal si structurat organizatoric intr-o federatie nu impotmoleai demersurile intr-un fund de sertar , motivul ??? la ora cand federatia era la un pas sa se nasca ai realizat ca liderii acelei structuri ar fi fost alesi in mod democratic , de catre pescari sau de catre cei care reprezentau cluburile , cei care erau de partea ta ERAM cativa , asa ca sansele sa fi prins un scaun in prezidiul acelei structuri era nule
afla ca in actul constitutiv al federatiei din 2008 (actul exista!) iar eu "prinsesem" cel mai bun scaun - secretar general al federatiei. post executiv, in cele mai multe federatii sportive mai puternic decat cel de presedinte.
ai sarit cu mare rapiditate 4 ani, din 2008 in 2012.... in fine, nu ai mai avut treaba cu fenomenul si poate nu stii ce s-a mai intamplat.Cristi Y scrie: ai lasat-o balta pentru ca sistemul care era , inca mai iti oferea o sansa , sansa care ai consumat-o incercand o alternativa la campionatul national , ghinionul a fost ca de partea opusa , respectiv fenomenul Corbu sa fie cea mai elaborata si finantata competitie care a avut loc pana acum in Romania . La inceputurile actiunii Corbu erai un contestatar concescvent al locatiei in favoarea Sarulestiului, dar, contestata locatie aduce titlul mondial
in 2012 eram sustinator al proiectului Sarulesti, deoarece il facusem si muncisem la el. cred ca e firesc.
totusi, contestatul regim comunist si implicarea directa a fiului dictatorului ceausescu a adus in fotbal cel mai bun rezultat, cupa campionilor in 86. nu cred ca e bine sa masuram asa lucrurile.
probabil ca nu, insa nu aveam cum sa stiu dinainte treaba asta.Cristi Y scrie: te intreb ca pe un experimentat pescar si bun coordonator de echipa , pe Sarulesti Romania avea aceleasi sanse sa iasa campioana mondiala ???
ba da. am interesul performantei si m-am preocupat intotdeauna de ea. din 2004 pana acum.Cristi Y scrie: raspunsul i-l stim amandoi si este acelasi , intrebarea a fost ca sa vezi ca mai presus au fost orgoliile tale nu interesul performantei la fel cum si acum vanitatiile te-au facut sa te asociezi cu aceasta clica meschina
nu m-am asociat cu nicio clica meschina, vreau o federatie de pescuit.
nu cred.Cristi Y scrie: sunt contraziceri crase intre ce sustineai acum un an sau doi referitor la popescu si aceasta clica si ceea ce sustii acum
nu mai am ce discuta cu tine pt. ca m-ai jignit si ai declansat un atac urat la adresa persoanei mele. nu mi-ai contestat actiunile sau proiectele, ci m-ai atacat cu vorbe urate.Cristi Y scrie: spui ca nu mai ai ce discuta cu mine ... probabil ca asa este , dar mi-e greu sa cred ca iti gasesti subiecte comune cu buhac sau popescu , daca ma insel si frecventele de comunicare va sunt comune regret timpul petrecut impreuna
nu am subiecte comune cu buhac si popescu, nici prietenii, nici nu petrec timp cu ei. o precizare, poata inutila...