Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: un punct de vedere subiectiv ,
obiectivitatea poate fi definita ca o subiectivitate foarte bine argumentata.
Cristi Y scrie: daca iti doreai ca pescuitul competitional sa existe legal si structurat organizatoric intr-o federatie nu impotmoleai demersurile intr-un fund de sertar , motivul ??? la ora cand federatia era la un pas sa se nasca ai realizat ca liderii acelei structuri ar fi fost alesi in mod democratic , de catre pescari sau de catre cei care reprezentau cluburile , cei care erau de partea ta ERAM cativa , asa ca sansele sa fi prins un scaun in prezidiul acelei structuri era nule
asta e o bazaconie colportata de imbecili. se pare ca de la ei ai si auzit povestea.

afla ca in actul constitutiv al federatiei din 2008 (actul exista!) iar eu "prinsesem" cel mai bun scaun - secretar general al federatiei. post executiv, in cele mai multe federatii sportive mai puternic decat cel de presedinte.

Cristi Y scrie: ai lasat-o balta pentru ca sistemul care era , inca mai iti oferea o sansa , sansa care ai consumat-o incercand o alternativa la campionatul national , ghinionul a fost ca de partea opusa , respectiv fenomenul Corbu sa fie cea mai elaborata si finantata competitie care a avut loc pana acum in Romania . La inceputurile actiunii Corbu erai un contestatar concescvent al locatiei in favoarea Sarulestiului, dar, contestata locatie aduce titlul mondial
ai sarit cu mare rapiditate 4 ani, din 2008 in 2012.... in fine, nu ai mai avut treaba cu fenomenul si poate nu stii ce s-a mai intamplat.

in 2012 eram sustinator al proiectului Sarulesti, deoarece il facusem si muncisem la el. cred ca e firesc.

totusi, contestatul regim comunist si implicarea directa a fiului dictatorului ceausescu a adus in fotbal cel mai bun rezultat, cupa campionilor in 86. nu cred ca e bine sa masuram asa lucrurile.
Cristi Y scrie: te intreb ca pe un experimentat pescar si bun coordonator de echipa , pe Sarulesti Romania avea aceleasi sanse sa iasa campioana mondiala ???
probabil ca nu, insa nu aveam cum sa stiu dinainte treaba asta.
Cristi Y scrie: raspunsul i-l stim amandoi si este acelasi , intrebarea a fost ca sa vezi ca mai presus au fost orgoliile tale nu interesul performantei la fel cum si acum vanitatiile te-au facut sa te asociezi cu aceasta clica meschina
ba da. am interesul performantei si m-am preocupat intotdeauna de ea. din 2004 pana acum.
nu m-am asociat cu nicio clica meschina, vreau o federatie de pescuit.
Cristi Y scrie: sunt contraziceri crase intre ce sustineai acum un an sau doi referitor la popescu si aceasta clica si ceea ce sustii acum
nu cred.
Cristi Y scrie: spui ca nu mai ai ce discuta cu mine ... probabil ca asa este , dar mi-e greu sa cred ca iti gasesti subiecte comune cu buhac sau popescu , daca ma insel si frecventele de comunicare va sunt comune regret timpul petrecut impreuna
nu mai am ce discuta cu tine pt. ca m-ai jignit si ai declansat un atac urat la adresa persoanei mele. nu mi-ai contestat actiunile sau proiectele, ci m-ai atacat cu vorbe urate.

nu am subiecte comune cu buhac si popescu, nici prietenii, nici nu petrec timp cu ei. o precizare, poata inutila...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
Val scrie:iti raspund eu in locul lui Vladeanu ...

ok , in situati asta eu realizez ca sunt din alt film , sunt construit din alt aluat , dar sigur este un aluat curat

va urez tuturor o vara frumoasa si fire intinse

este ultima mea postare pe site-ul Crapmania
un aluat deosebit.

ai dat cu cacat si-ai plecat.

pe mateianu l-ai luat prin iarna cu garda financiara, pe mine acum cu moralitatea.

invata sa discuti pe argumente solide, tataie.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:iti raspund eu in locul lui Vladeanu ...

ok , in situati asta eu realizez ca sunt din alt film , sunt construit din alt aluat , dar sigur este un aluat curat

va urez tuturor o vara frumoasa si fire intinse

este ultima mea postare pe site-ul Crapmania
Mai tatae ,

mi-ai spus-o si o stiu ... de ce o repeti ? Eu unul am intelegerea ca indiferent daca ma fac de cacat si asta ajuta , o fac ....
Nu stau eu in judecata oamenilor de aici si chiar nu am nici o emotie vizavi de majoritatea persoanelor care scriu . Sunt putini care au facut ce am facut eu , si de restul in acest moment nu imi pasa . Istoria e scrisa . Lumea e libera sa vorbeasca ...

Nu e vorba de alt film , e acelasi , e vorba de dorinta de a coagula niste pescari vechi si care stiu joaca , sub o umbrela . Andrei a propus Federatia , ca sa vedem ce e cu ea . Altii au zis AGVPS sa vedem cum se descurca . DPMDV nici una si nici alta nu sunt de luat in seama acum .... Cu ele trebuie jucat ca la poker .... dar cine sa o faca ? Tu te retragi , eu nu ma bag , Andrei e contestat , Badica nu are chef , Piticu nu joaca , Oana e cum e cum e .... cine sa o faca ? Poate Nea Nitzu ))))
Asta ma apasa , chiar si in concediu ....
daca raminem pe persoane , ne ia dracu ... Daca vorbim idei bune .. poate reusim .
Ma repet - acum e momentul !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

A revenit netul si pot scrie ...

Cunosc si o stiu de multa vreme parerea si a lui Vladutz si al lui Andrei vizavi de mine , exprimata la spritz !
E o chestie de nuanta in favoarea lui Andrei . Nu trebuie sa imi mai spuna nimeni , nimic . Chiar si din culise tot aia e !
Dar cred ca am avut intelepciunea si diplomatia sa nu ma las turbat de lucrurile astea si pentru ca mereu a existat un Rosioru , punct de reper , si dupa el nimic , m-am gandit ca este bine sa fac ce trebuie facut si nu in ciuda unora .... , sau sa ii ard pe unde ii prind . Puteam .
Nu am jucat pe plansa pescuitului la crap , decit in folosul comunitatii , indiferent de ce cred unii . Unora carora le-am stricat ploile pentru ca veneau recomandati ca AVPS-uri , le-am dat peste nas in fata echipelor APCR ( i-am fu..t legal ! ) documente scrise si puse la registratura AGVPS sub semnatura .
Nu s-au respectat , am demisionat , si i-am lasat sa isi faca joaca dintr-un sentiment de vina , pentru ca eu i-am introdus in sistem .
Bai , trecutul e trecut , dar acum ce se face ?
Vite la taiere ..ori la Popescu ori la AGVPS , tot acolo ajungeti , daca nu reusiti ca fara noi astia mai vechi care stiam joaca , faceti voi ceva .... sa iasa pescarul in fata si nu latifundariul !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si mai mult decit atit ...exista o contrazicere in termeni .... Federatia dupa bilantul postat e minus multe zeci de mii .
Ce il indeamna pe Vladeau sa isi ia salariu de la o Federatie falimentara ? Toata lumea il acuza ca vrea bani si mai multi bani , samd ... Ati inebunit ??????
Cine se baga salariat la o federatie cu minus ? Unde sunt banii aia multi cu care toti ati inebunit de cap , ca ii incaseaza Vladeanu ?
DPMDV Andrei isi face meseria , pe care o stie cel mai bine ! Si testeaza ....si judeca ....si tot el va va oferi raspunsul . Are un defect major.... e baiat destept ..

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:Si mai mult decit atit ...exista o contrazicere in termeni .... Federatia dupa bilantul postat e minus multe zeci de mii .
Ce il indeamna pe Vladeau sa isi ia salariu de la o Federatie falimentara ? Toata lumea il acuza ca vrea bani si mai multi bani , samd ... Ati inebunit ??????
Cine se baga salariat la o federatie cu minus ? Unde sunt banii aia multi cu care toti ati inebunit de cap , ca ii incaseaza Vladeanu ?
DPMDV Andrei isi face meseria , pe care o stie cel mai bine ! Si testeaza ....si judeca ....si tot el va va oferi raspunsul . Are un defect major.... e baiat destept ..
Val,
Tu ca om de afaceri ar trebui să umbli atent cu datele contabile. Bilanțul la care te referi este pe anul 2012, când federația nu era încă recunoscută. Uită-te puțin și la capitaluri, nu numai la excedente. Față de anul 2011 când a dobândit personalitate juridică, având un capital inițial de 3.000 lei, creșterea este de vreo 10 ori. De când a fost autorizată și mai ales de când a primit autorizația de afiliere internațională, lucrurile s-au schimbat radical. Federația beneficiază de sprijin financiar suficient să trimită toate loturile naționale la competițiile internaționale, nu numai lotul de crap. Nu uitați că pescuitul sportiv nu se reduce doar la proba de crap. Apreciez punctul tău de vedere cu privire la Andrei Vlădeanu. Într-adevăr, a înțeles (spre deosebire de alții) faptul că federația este în drepturile legale și că de aici trebuie începută redresarea pescuitului sportiv. Alții, nu numai că nu le vină să creadă că un oarecare a reușit să facă tot ce nu au reușit ei în 23 de ani de democrație și în loc să pună umărul, pun talpa. O să aibă o cruntă dezamăgire. Am anunțat că dl. Szalay, după întâlnirea de la Budapesta, a solicitat MTS să precizeze cine este reprezentantul legal al pescuitului sportiv din România și cine organizează competițiile sportive oficiale ale României. Trage tu concluzia cuvenită. Ar trebui să o tragă și cei care vor să reprezinte România, fără ca România să-i autorizeze în acest sens.
PS Vezi că bilanțul la care probabil te raprotezi (postat de un oarecare) este bilanțul Federației Naționale a Pescarilor Sportivi din România, nu al Federației Române de Pescuit Sportiv. Și bilanțul FRPS se găsește pe web site-ul Ministerului de Finanțe. Unii cu creierul prea mic sau poate intenționat bagă gogoși pe țeavă. Vezi ce ușor se poate manipula? :lol: :lol: :lol: :lol:

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

PS Vezi că bilanțul la care probabil te raprotezi (postat de un oarecare) este bilanțul Federației Naționale a Pescarilor Sportivi din România, nu al Federației Române de Pescuit Sportiv. Și bilanțul FRPS se găsește pe web site-ul Ministerului de Finanțe. Unii cu creierul prea mic sau poate intenționat bagă gogoși pe țeavă. Vezi ce ușor se poate manipula? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Cand ai doua n-ai niciuna,cand ai trei,abia ai una!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Există și a treia! :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Mai dom Popescu,sa-ti spun eu cum vad treaba,asta ca pescar amator sau sportiv(cum ma cataloghezi d-ta chiar nu ma interes) ai reusit sa faci ce altii s-au chinuit ani de zile,insa felul prin care ai incercat sa ne convingi pe noi ca aceasta federatie este bunul mers spre performanta si spre linistirea apelor in pescuitul la crap,a lasat foarte mult de dorit.Eu stiu asa ( de vanzari si racolari de clienti ma ocup) daca un posibil client nu intelege de la bun inceput ca ceea ce-i ofer ii va aduce numai beneficii si avantaje,incerc prin alte si diferite metode sa-l fac sa inteleaga si pana intr-un sfarsit,zice DA.Dar asta numai dupa ce intelege.Insa niciodata nu l-am amenintat sau presat ca daca nu semneaza cu mine ,am sa-l bag la puscarie sau masinile lui nu vor mai circula prin oras.
Nu vreti sa intelegeti faptul ca daca explicati si va alaturati miscarii crapiste ,erati mult mai castigat si nu in ultimul rand FOARTE APRECIAT.
Dvs credeti ca mie imi place sa vb asa sau sa dau dovada de comportament pueril?chiar deloc,este urmarea faptului la cum ati pus problema.Dom Popescu,dragoste cu sila in Codul Penal se numeste Viol si este privit de puscariasi una dintre cele mai grave fapte si actioneaza in consecinta. Nu am avut treaba cu felul dvs de a construi si infiinta aceasta federatie ci prin felul in care ati considerat ca TREBUIE sa aderam.Daca prin constrangere si nu prin convingere,incercati ca noi sa aderam,va spun ca poate sa intervina si ambitia prosteasca ca acei pescari sa nu adere.
Drept dovada sunt zecile de pagini in care sunteti balacarit si facut persoana nongrata.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Îmi pare bine că în sfârșit ai înțeles că ce am făcut este corect și că acest lucru nu au putut să-l facă alții până acum.
De aici trebuiau să plece toți pescarii sportivi și să înțeleagă faptul că această federație sportivă este obiectivul la care au aspirat toți și care în sfârșit s-a realizat. Unde mai ai tu niște lucruri neînțelese, este la forma de organizare. Federația se constituie din cluburi, nu din pescari sportivi. Chestia aia că în fapt cluburile sunt pescarii este o aberație. Când pescarii vor înțelege că clubul este al celui care pune banul și nu este al lor, atunci o să fie bine. Pescarul trebuie să facă performanța, clubul să asigure finanțarea ei. Ăsta mai este ultimul lucru de lămurit.

PS Ca vechi director de marketing, îți recomand o strategie de marketing care nu a dat niciodată greș; „Clientul dacă nu poți să-l convingi, măcar să-l zăpăcești”!

PPS Ai avut vreodată impresia că vreau să mă iubească cineva? Cândva, mai târziu, când se va înțelege corect ce am făcut eu și rezultatele vor începe să se vadă, în mod sigur voi fi apreciat pentru ce am făcut. Restul vor fi date uitării. Eu, prin felul de a fi nu sunt ranchiunos. Dovadă faptul că am suportat toate mizeriile făcute la adresa mea și mi-am văzut de treabă. Sunt convins că unii își vor cere scuze pentru ieșirile lor, zic eu, necontrolate!
Ultima oară modificat Vin Iul 26, 2013 11:46 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”