Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de Cristi Y »

Popesculeeee , factura de la Doripesco , mitomanule !!!

Ai aruncat-o tu la smecherie asa la fel cum arunci toate dejectiile care-ti ies din gura

O infectie incurabila , asta esti
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Cristi Y scrie:Popesculeeee , factura de la Doripesco , mitomanule !!!

Ai aruncat-o tu la smecherie asa la fel cum arunci toate dejectiile care-ti ies din gura

O infectie incurabila , asta esti
Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Citesc de ceva vreme si simt nevoia sa scriu , chiar daca sunt departe de tara .
Cind ajung acasa poate am sa scriu si un articol ...se va numi ...Nevoia de bici !

Nu mai am pe cine sa supar si nu l-am suparat inca , ma simt liber sa fiu injurat , m-am invatat si nu ma mai atac . Dar dragi mei , nevoia de bici in rindul pescarilor de crap se acutizeaza .... nu mai avem nici o gandire , nici un respect , nimic !!! Polemica infinita .... si atit ....
Si daca la cei mai noi intrati in fenomen o pun pe seama atitudinii de new entry , la cei vechi chiar nu o inteleg .
Bai , ce dracu , chiar nu putem coagula o ceata de 4-5 insi care sa conduca fenomenul , fara scenarii pe acest site si fara comentarii . Putem alege perioada de referinta de 1 an si daca ne merge bine o lungim .... Chiar nimeni nu suporta sefi numiti macar 1 an de zile ?
Ne facem singuri rau si chiar daca se supara Vladut , acest Forum este o nenorocire pentru noi , ca pescari . Fara sa vrem jucam prin gradinile altora si nu ne dam seama . Orgolii marunte , oameni marunti , ambitii marunte .... daca nu se ridica nimeni peste dialogul de aici , ne meritam soarta , indiferent ca il cheama Popescu sau Selaru .

NU vrea nimeni sa faca o organizatie puternica , care sa ne reprezinte . America s-a construit prin sindicate .... noi nu suntem in stare sa ne legam 3 insi la un proiect .... prin urmare mergem ca vita la taiare la oricine ne da o acadea in plus ... Ce p..a mea , peste prindem ...si ne merge .

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Val, tu esti un tip mai direct, propune pe cei 4-5 insi care sa formeze un guvern de Uniune Nationala, cine stie, poate tragi lozul castigator. :idea:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@tatae

Draga Cristi , nu mai folosi termenul de reinventat chiar daca tie iti suna bine . Stiu povestea ... dar indiferent cum o suna ea , pina la urma raposatul Rosioru , eu , Vladeanu , samd , am asigurat pentru APCR , participarea fara plata a pescarilor buni ca tine , la CN si ulterior la CM . Fara plata , fara obligatii ,samd ...
Acum nu se mai poate .... si de asta te rog sa intelegi ce a fost si ce poate fi . Din pacate nici pe tine nu te vad ca sustii coagularea unui sindicat larg dintre pescari care sa negocieze si cu AGVPS si cu Federatia , conditiile viitoare ... Ne facem tinte flxe , tu pe Vladeanu , altul pe Popescu , eu pe AGVPS , samd... dar daca nu exista unitate ...isi bat joc de noi ..toti !
Nu stiu daca va apare acest mesaj , am un semnal de internet de rahat aici , dar sper sa apuci sa citesti .
Ultima oară modificat Joi Iul 25, 2013 19:20 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:Val, tu esti un tip mai direct, propune pe cei 4-5 insi care sa formeze un guvern de Uniune Nationala, cine stie, poate tragi lozul castigator. :idea:
Asta e greu ...dar oricum nu eu . Dar exista un Vladeanu , Gabi Sandu , Vali Vesa , Sorin Rudeanu , Radu Badica , Victor Oana , Energy , samd ...se gasesc 4-5 cat ai bate din palme... oameni de concursuri internationale , cu experienta ...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:nu, vladut, nu deraiez nicio discutie. din punctul meu de vedere ating chiar miezul problemei cu vorbele de mai sus.

ai avut tu grija sa fiu hulit tot pe aici si inainte de povestea cu popescu. eu nu vreau sa conduc nimic, sa fie f clar, vreau numai un sistem competional legal, stabil si solid.

nu sunt de acord ca un presedinte de federatie sa jigneasca si sa injure.
cum nu am fost de acord ca un alt presedinte de asociatie (care conducea crapul la vremea respectiva) sa fie calomniat si jignit. facut albie de porci.

nu sunt adeptul povestilor de forum, ci al lucrurilor concrete si al documentelor. imi doresc ca pescuitul competitional sa se reorganizeze in consecinta. asa cum zice legea.

cine poate si face fata, continua. cine nu, se lasa. fara pasari, ligi, staboare si procese verbale facute pe genunchi.

este punctul meu de vedere.

un punct de vedere subiectiv , daca iti doreai ca pescuitul competitional sa existe legal si structurat organizatoric intr-o federatie nu impotmoleai demersurile intr-un fund de sertar , motivul ??? la ora cand federatia era la un pas sa se nasca ai realizat ca liderii acelei structuri ar fi fost alesi in mod democratic , de catre pescari sau de catre cei care reprezentau cluburile , cei care erau de partea ta ERAM cativa , asa ca sansele sa fi prins un scaun in prezidiul acelei structuri era nule
ai lasat-o balta pentru ca sistemul care era , inca mai iti oferea o sansa , sansa care ai consumat-o incercand o alternativa la campionatul national , ghinionul a fost ca de partea opusa , respectiv fenomenul Corbu sa fie cea mai elaborata si finantata competitie care a avut loc pana acum in Romania . La inceputurile actiunii Corbu erai un contestatar concescvent al locatiei in favoarea Sarulestiului, dar, contestata locatie aduce titlul mondial

te intreb ca pe un experimentat pescar si bun coordonator de echipa , pe Sarulesti Romania avea aceleasi sanse sa iasa campioana mondiala ???

raspunsul i-l stim amandoi si este acelasi , intrebarea a fost ca sa vezi ca mai presus au fost orgoliile tale nu interesul performantei la fel cum si acum vanitatiile te-au facut sa te asociezi cu aceasta clica meschina

sunt contraziceri crase intre ce sustineai acum un an sau doi referitor la popescu si aceasta clica si ceea ce sustii acum

spui ca nu mai ai ce discuta cu mine ... probabil ca asa este , dar mi-e greu sa cred ca iti gasesti subiecte comune cu buhac sau popescu , daca ma insel si frecventele de comunicare va sunt comune regret timpul petrecut impreuna

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi ,

iti raspund eu in locul lui Vladeanu ...

Nu era vorba de unde si cine ce face ... era vorba de respect ! APCR a castigat cu greu si am muncit ca un catar ca la AGPS sa existe o asociatie mare , la momentul intrarii de 14 cluburi care sa fie respectate , sa se auda vocea lor in crap , samd ... APCR conta la acel moment ca cea mai mare asociatei de cluburi ...dar nu se putea bate cu milioanele lui Carstocea .
Cind a venit proiectul Corbu , a venit de nicaieri .... si s-a dovedit viabil , cu finalizare intr-un titlu mondial .
Din pacate si proiectul Corbu scartaie ... pentru ca la acel moment a distrus o structura organizata a pescarilor si acum nu propune nimic in loc ... ei trebuie sa recupereze investitia initiala .
Asta se cheama dumping pe piata afacerilor .
Au facut ce au vrut , s-au plimbat pe scene , le-a cantat imnul unora ca Florin Carstocea si inca vreo doi ! , impreuna cu minunatii baieti de la Energy , e trecut veselia si a inceput afacerea de anul asta ...1100 EUR / 1 mansa de 72 ore / echipa !
Nici Carstocea cu milioanele lui nu il poate tine deoparte pe nebunul din Alba !
Dovada asa zisul CN din vara asta !

S-a dus dracului orice organizare , si din pacate singurul care o putea face acum , era Carstocea ... se vede ca nu il intereseaza ....s-a lamurit cu e cu noi ....
La anul ciupeste iarasi , vine circul mondial , si uite asa cu proiecte europene , cu judetean de partid , cu niste prosti ca noi , ramine dupa 3 ani cu o balta frumoasa .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Draga Cristi , nu mai folosi termenul de reinventat chiar daca tie iti suna bine
nu este un termen care imi apartine , am plagiat , am asistat in schimb ( fiind si altii de fata ) la discutia in care s-a folosit acest termen adresat fiind tie , contextul discutiei era obtinerea de fonduri actiune tapetata cu alte multe epitete specifice
am incercat sa iti expun pozitia mea fata de acest lucru pe care eu i-l vad josnic intr-un mod mai voalat , dar cand ne vedem ti-l voi expune concret
indiferent care este opinia ta , pozitia mea fata de tine implica mai multa onestitate fata de oricine
si daca va exista o situatie in care cineva va trebui sa isi insuseasca cele spuse se va arata cat de barbat si vertical este sustinadu-si afirmatiile

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:iti raspund eu in locul lui Vladeanu ...

ok , in situati asta eu realizez ca sunt din alt film , sunt construit din alt aluat , dar sigur este un aluat curat

va urez tuturor o vara frumoasa si fire intinse

este ultima mea postare pe site-ul Crapmania

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”