Popesculeeee , factura de la Doripesco , mitomanule !!!
Ai aruncat-o tu la smecherie asa la fel cum arunci toate dejectiile care-ti ies din gura
O infectie incurabila , asta esti

Moderator: gor965
Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina !!Cristi Y scrie:Popesculeeee , factura de la Doripesco , mitomanule !!!
Ai aruncat-o tu la smecherie asa la fel cum arunci toate dejectiile care-ti ies din gura
O infectie incurabila , asta esti
Asta e greu ...dar oricum nu eu . Dar exista un Vladeanu , Gabi Sandu , Vali Vesa , Sorin Rudeanu , Radu Badica , Victor Oana , Energy , samd ...se gasesc 4-5 cat ai bate din palme... oameni de concursuri internationale , cu experienta ...gabi1 scrie:Val, tu esti un tip mai direct, propune pe cei 4-5 insi care sa formeze un guvern de Uniune Nationala, cine stie, poate tragi lozul castigator.
andrei vladeanu scrie:nu, vladut, nu deraiez nicio discutie. din punctul meu de vedere ating chiar miezul problemei cu vorbele de mai sus.
ai avut tu grija sa fiu hulit tot pe aici si inainte de povestea cu popescu. eu nu vreau sa conduc nimic, sa fie f clar, vreau numai un sistem competional legal, stabil si solid.
nu sunt de acord ca un presedinte de federatie sa jigneasca si sa injure.
cum nu am fost de acord ca un alt presedinte de asociatie (care conducea crapul la vremea respectiva) sa fie calomniat si jignit. facut albie de porci.
nu sunt adeptul povestilor de forum, ci al lucrurilor concrete si al documentelor. imi doresc ca pescuitul competitional sa se reorganizeze in consecinta. asa cum zice legea.
cine poate si face fata, continua. cine nu, se lasa. fara pasari, ligi, staboare si procese verbale facute pe genunchi.
este punctul meu de vedere.
nu este un termen care imi apartine , am plagiat , am asistat in schimb ( fiind si altii de fata ) la discutia in care s-a folosit acest termen adresat fiind tie , contextul discutiei era obtinerea de fonduri actiune tapetata cu alte multe epitete specificeVal scrie:Draga Cristi , nu mai folosi termenul de reinventat chiar daca tie iti suna bine
Val scrie:iti raspund eu in locul lui Vladeanu ...