iohann scrie:Cristi Y scrie:Val scrie:iti raspund eu in locul lui Vladeanu ...
cat de simplu era pt popescu, sa vina la un concurs la festivitatea de deschidere de ex si sa explice frumos cum stau lucrurile si ce intentii are, dar cand sunt dati in judecata pescari cu rezultate nationale si internationale(stationar,spinning), care numai ei stiu cate sacrificii fac pt a putea face fata, cum se mai poate face ceva?!!!!
asta e marea problema, ca sunt pescari cu rezultate, care niciodata nu vor veni la federatie, doar prin ''maruntul'' fapt, ca au coloana vertebrala.
eu va pun o intrebare tuturor!:daca un individ,''te leaga'', sau incearca sa te bage la puscarie, mai puteti sa fiti vreodata in vreo legatura cu respectivul?!!!
Vladeanu, avea totul pt a fi unul din conducatori, dar alegand varianta aceasta, cred ca si-a asumat un mare risc si o mare antipatie.
pt ca, daca federatia nu obtine parteneriat cu cips-fips(care asta conteaza 100%), pt el este the end(nu ca pescar!)
iohann,
Imi pare rau ca nu incerci sa judeci la rece, nu sub impresia unui moment, probabil pentru tine, unic in viata. Cum pot eu sa particip la un concurs organizat de o asociatie despre care eu spun (motivat) ca este o excrocherie, si am toate probele in acest sens? Stau si ma intreb, CS Ovidius, structura sportiva recunoscuta si inregistrata in Registrul sportiv, nu stie ca legea o obliga sa se afilieze la federatia nationala pentru a participa la competitii oficiale? Scuza ca AGVPSR este afiliata la CIPS si ca nu poate fi scoasa de acolo o sustin doar cei care nu cunosc statutul CIPS.
Intentiile mele se cunosc nu de azi de ieri, ci de cand m-am implicat in aceasta corvoada numita reorganizarea pescuitului sportiv din Romania, conform legilor acestei tari. Vali Vesa stie acest lucru, intrucat am fost in contact cu dumnealui inca de acum doi ani, cum am fost cu majoritatea presedintilor de club.
Chestiunea cu bagatul la puscarie, trebuie analizata nu ca o masura represiva a federatiei impotriva pescarilor sportivi, ci ca singura cale posibila de a repecta legea, intrucat cluburile sportive nu inteleg ca ele nu pot sa reprezinte Romania la competitii oficiale decat daca statul roman le autorizeaza in acest sens. Sportivii care participa la competitii oficiale in numele statului roman, reprezinta tara, nu AGVPSR, care nu este recunoscuta si autorizata sa reprezinte Romania la CIPS. Daca aveai curiozitatea sa citesti statutul AGVPSR ai fi observat ca aceasta nu are inscris in statut dreptul de reprezentare al Romaniei la competitii oficiale internationale.
Federatia nu face altceva decat sa-si apere drepturile pe care legea si propriul statut i le confera si nu poate sa o faca decat prin justitie. Intrebarea pe care ti-o pun (si sper sa dai un raspuns sincer) este urmatoarea: Sunteti constienti ca mergand la competitii oficiale internationale fara a fi autorizati incalcati legea si va substituiti calitatii de reprezentant al statului roman?
Cand vei raspunde corect la aceasta intrebare, o sa intelegi ca demersul federatiei este corect. Ma intreb de ce nu te intrebi de ce banii platiti de participantii la parodia de la Corbu au intrat in contul unei asociatii care nu are nici o legatura cu pescuitul sportiv si de ce AGVPSR nu va suporta cheltuielile de deplasare, intrucat voi nu reprezentati clubul Ovidius si nici Romania, ci AGVPSR.
Apropo, stii ca CS Ovidius nu este membru AGVPSR? Cum ati participat la Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Am pus aceasta intrebare si lui Vali Vesa, dar a evitat sa raspunda.
Daca totusi decideti sa mergeti la CM si sa faceti Romania de ras, va asumati si consecintele. Te asigur ca federatia nu glumeste cu acest lucru.
PS Nu miza pe faptul ca pescuitul sportiv se opreste odata cu voi. Daca cineva te baga in puscarie ca ai incalcat legea (si justitia decide acest lucru) tu nu-ti asumi nici o vina? In puscarie intra cei ce incalca legea, nu cei care o respecta. Credeam ca stii acest lucru. Sacrificiile de care tot vorbesti (si tu si altii) vi le-ati asumat voluntar. Nu v-a obligat nimeni sa le faceti. Si le meritati din plin, atata timp cat nu stiti ca un club sportiv (sau o federatie) sunt obligate prin lege sa va asigure conditiile pentru a face performanta.
PPS Te intreb direct si vreau un raspuns sincer; Ce vei face (tu si clubul) dupa ce federatia va deveni reprezentantul Romaniei la CIPS?