Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:CIS-urile apar săptămâna viitoare
au trecut saptamani .........au trecut luni ..........au trecut ani ..........acum asteptam sa mai treaca cincinalul !!!!!!!!!!!SI CIS-ul nu mai vine !!!!!!!!!!![/quote]

ASTA SE INTAMPLA VINERI 19 IULIE .
SAPTAMANA A TRECUT ,ASTAZI SUNTEM IN 27 IULIE .
A VENIT SAU NU A VENIT CIS-UL!!!!!!!.........
VA ROG SA RASPUNDETI CU SERIOZITATE ,FARA CITATE SI EXTRASE DIN LEGI :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

nu stie ca legea o obliga sa se afilieze la federatia nationala pentru a participa la competitii oficiale?
Acelasi ca.cat mancat cu nonsalanta, pigulici. Este vorba despre competitiile oficiale la care federatia este afiliata.
intrucat cluburile sportive nu inteleg ca ele nu pot sa reprezinte Romania la competitii oficiale decat daca statul roman le autorizeaza in acest sens.
Nu-i adevarat, minciuna sfruntata, pot foarte bine. Cum au facut-o si anul trecut, si acu' 2 ani, si acu' 3 ani etc.
Sunteti constienti ca mergand la competitii oficiale internationale fara a fi autorizati incalcati legea si va substituiti calitatii de reprezentant al statului roman?
Lasa vrajeala asta ieftina, ratacitule, nu statul roman e invitat la CM de crap din Portugalia. Confunzi tara cu statu'. Mai mult, autorizatia de participare la CM, organizat de FIPS-CIPS, o da ... FIPS-CIPS, nicidecum statu' sau mama MTS-ului.
Ce vei face (tu si clubul) dupa ce federatia va deveni reprezentantul Romaniei la CIPS?
Pai simplu: in conditiile extrem de improbabile ale acelui scenariu, in maxim 6 luni (asta ca sa fiu generos), nu va mai exista nici urma de pigulici in federatie.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Stefan Popescu scrie:.... Federația se constituie din cluburi, nu din pescari sportivi. . Chestia aia că în fapt cluburile sunt pescarii este o aberațieCând pescarii vor înțelege că clubul este al celui care pune banul și nu este al lor, atunci o să fie bine. Pescarul trebuie să facă performanța, clubul să asigure finanțarea ei. Ăsta mai este ultimul lucru de lămurit.
aberanta este nonsalanta cu care continui sa vinzi iluzii oamenilor...daca mai era nevoie,ai mai demonstrat inca odata ca esti total paralel cu acest fenomen...daca tu gandesti vreodata ca in pescuit vor exista patroni de cluburi si pescari profesionisti cu carte de munca inseamna ca nu mai au ce sa iti faca nici doctorii...ia-ti pastilele si limitreaza-te la caii verzi de pe pereti :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

[quote="popescu"]PPS: Te intreb direct si vreau un raspuns sincer; Ce vei face (tu si clubul) dupa ce federatia va deveni reprezentantul Romaniei la CIPS?

iti spun eu ce vor face TOTI ...DUPA :wink:
se vor afilia in masa la federatie,se va intruni o Adunare Generala extraordinara iar popescu va disparea subit din peisaj :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Mă distrează tenacitatea cu care vă faceți curaj. Auzi cine vorbește de escroci; Vlăduț Mateianu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

marin laurentiu scrie:
popescu scrie:PPS: Te intreb direct si vreau un raspuns sincer; Ce vei face (tu si clubul) dupa ce federatia va deveni reprezentantul Romaniei la CIPS?

se vor afilia in masa la federatie,se va intruni o Adunare Generala extraordinara iar popescu va disparea subit din peisaj :wink:
Cat poti sa fi de Gâgă! As vrea sa-l stiu si eu pe ăla care vrea să se înhame la conducerea federaţiei. Fă un sondaj şi vezi dacă se oferă vreunul! Sunteţi buni numai de gură.
PS Am pus o sită la poarta federaţiei cu ochiurile foarte mici. Nu intră decât făina foarte fină, nu toate hoaspele. Ştii ce sunt alea hoaspe? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai este unul care semnează bogdanpesc si care se confesa unui prieten pe alt forum. Bă, dacă este să intrăm, intrăm toţi odată. Nenica ăsta crede că federaţia este autogară! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Autogara sau nu, tu oricum esti o latrina in fundul curtii. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:
marin laurentiu scrie:
popescu scrie:PPS: Te intreb direct si vreau un raspuns sincer; Ce vei face (tu si clubul) dupa ce federatia va deveni reprezentantul Romaniei la CIPS?

Cat poti sa fi de Gâgă! As vrea sa-l stiu si eu pe ăla care vrea să se înhame la conducerea federaţiei. Fă un sondaj şi vezi dacă se oferă vreunul! Sunteţi buni numai de gură.
PS Am pus o sită la poarta federaţiei cu ochiurile foarte mici. Nu intră decât făina foarte fină, nu toate hoaspele. Ştii ce sunt alea hoaspe? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai este unul care semnează bogdanpesc si care se confesa unui prieten pe alt forum. Bă, dacă este să intrăm, intrăm toţi odată. Nenica ăsta crede că federaţia este autogară! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
D-le Popescu , nu prea inteleg cum faci d-ta sita asta . Inteleg ca nu va intereseaza pescariii ci cluburile . E o afirmatie pe care ati reiterat-o de prea multe ori .
Bun ... Pai daca intr-un anumit club exista unul ca mine , ca Yamaha , ca Iohann , ca Bogdan Popescu , Razvan Garcea , samd ce faceti ? Nu primiti clubul in Federatie ? Chiar daca are CIS ?
Ce sita pui d-ta si cui ?

Asta ca un studiu de caz ... e departe vremea cind v-or da buluc cluburile la Alba , la Marea Unire :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val, tu esti un baiat destept si cred ca ai inteles corect ce am vrut sa spun. Sita asta este numita asa, metaforic. Bineinteles ca ea nu se refera la ce sportivi are fiecare club sau ce notorietate are acel club. Aici se verifica bilanturile contabile, balantele de verificare si alte chestiuni relevante privind bonitatea acestora. Stii foarte bine ce vraiste este prin contabilitatile cluburilor. Asa ca...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Destept sau nu , uite ca usor , usor din toata polemica asta , a inteles drogatul si labagiul , parasit de nevasta pentru ca l-a prins cu un negru in pat , ca suntem deja o troika ! :lol: :lol: ( ca aia din Rusia in frunte cu Lenin )

Nea Fane , eu de astia ca mine ti-as ura , toata viata .... Ai prinde un post de paznic de noapte la mine la firma :lol: :lol:

Luati-o ca un pamflet la ineptiile lui sminteala din Olanda ....Ce e misto , ca am stat mai devreme de vorba cu doua purisance din Olanda , venite cu nepotii tocmai aci in Lefkada , colege de vila cu noi .... femei de lume si subtiri , nu ca drogatul asta !
Fişiere ataşate
DSCN2162.JPG
DSCN2162.JPG (152.97 KiB) Vizualizat de 804 ori
Ultima oară modificat Sâm Iul 27, 2013 20:34 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”