Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
bogdanpesc
Pescar de competitie

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:
marin laurentiu scrie:
popescu scrie:PPS: Te intreb direct si vreau un raspuns sincer; Ce vei face (tu si clubul) dupa ce federatia va deveni reprezentantul Romaniei la CIPS?

iti spun eu ce vor face TOTI ...DUPA :wink:
se vor afilia in masa la federatie,se va intruni o Adunare Generala extraordinara iar popescu va disparea subit din peisaj :wink:
Cat poti sa fi de Gâgă! As vrea sa-l stiu si eu pe ăla care vrea să se înhame la conducerea federaţiei. Fă un sondaj şi vezi dacă se oferă vreunul! Sunteţi buni numai de gură.
PS Am pus o sită la poarta federaţiei cu ochiurile foarte mici. Nu intră decât făina foarte fină, nu toate hoaspele. Ştii ce sunt alea hoaspe? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai este unul care semnează bogdanpesc si care se confesa unui prieten pe alt forum. Bă, dacă este să intrăm, intrăm toţi odată. Nenica ăsta crede că federaţia este autogară! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Domnule prezident de autogara
in primul rand ...bogdanpesc se semneaza aici cu tot numele si prenumele...in al doilea rand nu scriu si nici nu vorbesc cu BA...indiferent cu cine...(poate o sa fac o exceptie cu tine)...si "nenica asta"...poate te referai la taicatu
intrebarile raman
1.... este pescuitul recunoscut ca sport in UE? (vezi declaratia drepturilor animalelor semnata si de Romania in 2005)...conditie UE
2...este Federatia recunoscuta de CIPS-FIPS?

nu mai pun alte intrebari ...mai sunt multe...raspunde cu DA, argumentat la cele doua intrebari si dupa ,...mai vorbim
tot bati campii cu statul roman....adicalea MTS.....nu are nici in clin, nici in maneca cu CIPS-FIPS....dar am o vaga senzatie ca o sa ai TU probleme, cu inducerea in eroare a STATULUI Roman ,prin reprezentantii sai....adicalea ai pacalit voit si interesat direct , MTS....e adevarat prin incercari repetate....inca nu ai reusit dar si incercarea voita ,se pedepseste...mai ales daca e pe plan national
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:Val, tu esti un baiat destept si cred ca ai inteles corect ce am vrut sa spun. Sita asta este numita asa, metaforic. Bineinteles ca ea nu se refera la ce sportivi are fiecare club sau ce notorietate are acel club. Aici se verifica bilanturile contabile, balantele de verificare si alte chestiuni relevante privind bonitatea acestora. Stii foarte bine ce vraiste este prin contabilitatile cluburilor. Asa ca...
cititi si memorati...perla federala-popesciana
sita nu e pentru sportivi...AICI se verifica bilanturile si balantele cluburilor si bonitatea(banuiesc ca financiara)...?!?!?!

Faneleee...ce fumezi ? :twisted: .....ti-au luat banii mintile chiar de tot?...ce te f..e pe tine grija ce este in clubul meu?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bogdanpesc scrie:
Stefan Popescu scrie:Val, tu esti un baiat destept si cred ca ai inteles corect ce am vrut sa spun. Sita asta este numita asa, metaforic. Bineinteles ca ea nu se refera la ce sportivi are fiecare club sau ce notorietate are acel club. Aici se verifica bilanturile contabile, balantele de verificare si alte chestiuni relevante privind bonitatea acestora. Stii foarte bine ce vraiste este prin contabilitatile cluburilor. Asa ca...
sita nu e pentru sportivi...AICI se verifica bilanturile si balantele cluburilor si bonitatea(banuiesc ca financiara)...?!?!?!

Faneleee...ce fumezi ? :twisted: .....ti-au luat banii mintile chiar de tot?...ce te f..e pe tine grija ce este in clubul meu?
In primul rand tu nu ai club. Poate vreun club de noapte pentru pitipoance. In al doilea rand, mintea ta nu pricepe un lucru elementar; s-a schimbat calimera. Clubul trebuie sa faca dovada ca are bani sa sustina sportivii de performanta, nu sa-i jefuiasca. Ma rog, tu si asa nu mai ai ce sa spui in pescuitul sportiv. Ai devenit un fost! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Mai sustii intrarea in haita in federatie? :lol: :lol: :lol: :lol: Tu, daca o sa intri vreodata printr-un club din federatie, o s-o faci pe usa din dos. Intelegi acum pe treapta a scarii stai?

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:
bogdanpesc scrie:

In primul rand tu nu ai club. Poate vreun club de noapte pentru pitipoance. In al doilea rand, mintea ta nu pricepe un lucru elementar; s-a schimbat calimera. Clubul trebuie sa faca dovada ca are bani sa sustina sportivii de performanta, nu sa-i jefuiasca. Ma rog, tu si asa nu mai ai ce sa spui in pescuitul sportiv. Ai devenit un fost! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Mai sustii intrarea in haita in federatie? :lol: :lol: :lol: :lol: Tu, daca o sa intri vreodata printr-un club din federatie, o s-o faci pe usa din dos. Intelegi acum pe treapta a scarii stai?

E clar ,esti dus rau.....am 45 de ani si inca sunt (pana in septembrie cel putin )campion National la pescuit sportiv de stationar, pe echipe(echipa agvps Arad-Tubertinii)....TU cine esti in tagma asta?....un mare ZERO....nu ai absolut nimic....si asta doare rau
Vezi cum raspunzi la intrebarile de mai sus

o sa vezi si treaba cu clubul ...la momentul potrivit

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Campion national? Poate campionul AGVPSR. La 45 de ani, poti sa spui adio. Ma mir ca nu ai facut-o pana acum. Voi nu sunteti o echipa; sunteti o secta. Cea mai gogonata este afirmatia Veronicai Ispas cu controlul la bagaje la asa zisa finala ca sa nu furati. Se vede ca apartineti de AGVPSR, cei mai mari hoti din Romania. Auzi, campion national. Si tie ti se cantareste pestele ca la Benzar? Adica arunci un kg de nada peste el inainte de cantarire? Campioni national prin frauda. Dovedita!

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

domnu...ati ramas fara medicamente?.....???

ps....ai mare grija ce vorbesti si pe unde calci...prieteneste iti spun acum

bogdan constantinescu

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Mare p..la de om esti fane,te-ai luat de cine nu trebuia! :lol: :lol: :lol: Cautati stomatolog, nu avocat! :lol: :lol: :lol:
Bogdan e CAMPION NATIONAL si ramane forever! 8) 8)

Stefan Popescu
pescar de competitie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marele campion national ar putea sa probeze cu ceva documente aceasta calitate. De exemplu cu o legitimatie sportiva, pe care sa fie inscrisa categoria sportiva. La un campion national, echivalentul este categoria I. Dupa cum se exprima, ai zice ca a fost campion national la box! :lol: :lol: :lol: :lol:
PS E frumos sa traiesti cu iluzia ca esti campion national si in fapt sa fi un neica nimeni. Diplomele date de AGVPSR nu pot fi folosite nici macar ca hartie igienica!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate sa ne stergem cu ele la ..... de urme de tine !
Esti un ...... de om popescule si .... o sa ramai in analele istoriei crapiste.
Mars !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Asta e. Nu putem fi toți perfecți. Ca tine! :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns