Domnule prezident de autogaraStefan Popescu scrie:Cat poti sa fi de Gâgă! As vrea sa-l stiu si eu pe ăla care vrea să se înhame la conducerea federaţiei. Fă un sondaj şi vezi dacă se oferă vreunul! Sunteţi buni numai de gură.marin laurentiu scrie:popescu scrie:PPS: Te intreb direct si vreau un raspuns sincer; Ce vei face (tu si clubul) dupa ce federatia va deveni reprezentantul Romaniei la CIPS?
iti spun eu ce vor face TOTI ...DUPA![]()
se vor afilia in masa la federatie,se va intruni o Adunare Generala extraordinara iar popescu va disparea subit din peisaj
PS Am pus o sită la poarta federaţiei cu ochiurile foarte mici. Nu intră decât făina foarte fină, nu toate hoaspele. Ştii ce sunt alea hoaspe?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mai este unul care semnează bogdanpesc si care se confesa unui prieten pe alt forum. Bă, dacă este să intrăm, intrăm toţi odată. Nenica ăsta crede că federaţia este autogară!![]()
![]()
![]()
![]()
in primul rand ...bogdanpesc se semneaza aici cu tot numele si prenumele...in al doilea rand nu scriu si nici nu vorbesc cu BA...indiferent cu cine...(poate o sa fac o exceptie cu tine)...si "nenica asta"...poate te referai la taicatu
intrebarile raman
1.... este pescuitul recunoscut ca sport in UE? (vezi declaratia drepturilor animalelor semnata si de Romania in 2005)...conditie UE
2...este Federatia recunoscuta de CIPS-FIPS?
nu mai pun alte intrebari ...mai sunt multe...raspunde cu DA, argumentat la cele doua intrebari si dupa ,...mai vorbim
tot bati campii cu statul roman....adicalea MTS.....nu are nici in clin, nici in maneca cu CIPS-FIPS....dar am o vaga senzatie ca o sa ai TU probleme, cu inducerea in eroare a STATULUI Roman ,prin reprezentantii sai....adicalea ai pacalit voit si interesat direct , MTS....e adevarat prin incercari repetate....inca nu ai reusit dar si incercarea voita ,se pedepseste...mai ales daca e pe plan national