Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Anti FRPS

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de Anti FRPS »

Escrocule ,ce foame de bani ai pe tine !

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Domnilor , colegi pescari DACA NICI ACUM NU V-ATI CONVINS DE ABERATIILE DL POPESCU nu stiu ce sa mai spun.Intrebarile au fost simple si la obiect NUMELE ECHIPELOR SI NUMELE PARTICIPANTILOR LA CN popescu-federatie si NUMELE celor care fac parte din lotul fedratiei popescu pentru CM -Portugalia.

Ati vazut ce raspuns concret si la obiect s-a dat la intrebarile mele .Nu cred ca exista pescar sanatos la cap care sa participe la un CM fara ca sa fi cistigat acest drept in concurs.
Nu cred ca exista echipa de pescuit care sa se inscrie la CN popescu -fedratie-Doripesco , DACA EXISTA ASA CEVA DL POPESCU POSTATI AICI NUMELE ACELORA SI VA CRED tot ce sustineti in postarile dv.
Pina atunci ADIOOO.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Nu pot să pun link-uri pe acest forum. dar încearcă pe web site-ul federatiei și sunt sigur că te descurci.
Apropo, ai sunat la MTS? În anexa la cererea de autorizare este cuprinsă componența nominală a delegației și calitatea oficială a fiecărei persoane. Îți garantez că toți membrii delegației (mă refer la sportivi) au acest merit câștigat pe baltă. Dar matale nu știi ce înseamnă o echipă națională. :lol: :lol: :lol: :lol:
Și mai este o chestie. Berbecul care scrie mai sus, zice că am foame de bani. E clar, s-a întors lumea cu susul în jos. Eu finanțez toată acțiunea și boul zice că am foame de bani. Zmeul ăsta mai scrie și pe forumul staționariștilor cam aceleași tâmpenii. Îl informez că vineri am depus și documentația pentru autorizarea participării la CM pe națiuni din Polonia, proba staționar. :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Nu pot să pun link-uri pe acest forum. dar încearcă pe web site-ul federatiei și sunt sigur că te descurci.
Apropo, ai sunat la MTS? În anexa la cererea de autorizare este cuprinsă componența nominală a delegației și calitatea oficială a fiecărei persoane. Îți garantez că toți membrii delegației (mă refer la sportivi) au acest merit câștigat pe baltă. Dar matale nu știi ce înseamnă o echipă națională. :lol: :lol: :lol: :lol:
Și mai este o chestie. Berbecul care scrie mai sus, zice că am foame de bani. E clar, s-a întors lumea cu susul în jos. Eu finanțez toată acțiunea și boul zice că am foame de bani. Zmeul ăsta mai scrie și pe forumul staționariștilor cam aceleași tâmpenii. Îl informez că vineri am depus și documentația pentru autorizarea participării la CM pe națiuni din Polonia, proba staționar. :lol: :lol: :lol:
Bah nebunule,pune un extras de cont sa faci dovada faptului ca ai bani pentru deplasari ca asa poti sa mai devi un picut credibil.Tot dai numere de telefon si link-uri ....Nu am vazut o intrebare la care sa dai un raspuns la subiect,concret si raspicat.Tie iti place sa rastalmacesti si sa o arzi in limbaj de lemn pentru a evita raspunsurile clare.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cand v-am spus eu ca se dhelpes mai bine ca sotia.... :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Tataie, cine este dobitocul care își publică conturile de internet?
este vorba de un extras de cont prin care sa justifici faptul ca ai banii de care vorbesti

pune un extras de cont scanat din care stergi cinci cifre din IBAN, daca tot spui ca nu este safe sa poztezi contul

dovedeste ca ai banii de care vorbesti , poti ??? iti raspund eu , NU , stii de ce ? pentru ca nu-i ai ...

nu ai una de 50 de roni in buzunar amaratule , am confirmarea din mai multe surse de care nici nu banuiesti , lumea-i mica asa cum ti-am mai spus
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ce tacuta a devenit " federatia" cand a venit vorba de bani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sau probabil ca este in cantonament cu sportivii , au pregatire , doar intra in ultima saptamana inainte de marele campionat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Tataie, cine este dobitocul care își publică conturile de internet?
:lol: :lol: :lol:

Pai tu cam ce crezi, pigulici, ca se intampla daca publici un cont pe net? Ti-l ia cineva si fuge cu el, sau ce e in capsoru-ti?

Da' tu nu nu vrei sa-l faci public din alte motive ... care-s clare: bate vantu'! :lol: :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Va fi Doripesco. Documentele de colaborare sunt în curs de perfectare. :lol: :lol: :lol:
PS Tataie, cine este dobitocul care își publică conturile de internet? :lol: :lol: :lol: Și federațiile sunt persoane juridice de drept privat.
Art. 35
.........................
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
(3) Dobandirea personalitatii juridice se face in conditiile legii.
Ai priceput?
Daca pana acum doar am banuit,acum m-ai asigurat definitiv: ESTI MULT PREA PROST PENTRU A FI ESCROC,ESTI UN GAINAR JERPELIT!!!!
Ce treaba are articolele din lege CU FAPTUL CA TIE ITI ESTE FRICA SA PUBLICI UN EXTRAS DE CONT?????????
Bah baiatule,tu esti chiar penal rau de tot,uitati-va oameni cine vrea sa ne conduca.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Eu finanțez toată acțiunea

nea fanele am aratat azi afirmatia ta unor baieti din Alba carora cam ai sa le dai niste banuti , le-am povestit si de grandioasele tale angajamente filantropice si au cam luat foc ... rau ! :roll: :roll:

ce facusi bre pe acolo ca nu prea te iubeste lumea :roll: :roll:

hai ca se strange latzul incetisor , ti-am spus ca lumea-i mica si nu m-ai crezut

vorba lui Chaplin , vin vremuri grele ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”