Moderator: gor965
Bah nebunule,pune un extras de cont sa faci dovada faptului ca ai bani pentru deplasari ca asa poti sa mai devi un picut credibil.Tot dai numere de telefon si link-uri ....Nu am vazut o intrebare la care sa dai un raspuns la subiect,concret si raspicat.Tie iti place sa rastalmacesti si sa o arzi in limbaj de lemn pentru a evita raspunsurile clare.Stefan Popescu scrie:Nu pot să pun link-uri pe acest forum. dar încearcă pe web site-ul federatiei și sunt sigur că te descurci.
Apropo, ai sunat la MTS? În anexa la cererea de autorizare este cuprinsă componența nominală a delegației și calitatea oficială a fiecărei persoane. Îți garantez că toți membrii delegației (mă refer la sportivi) au acest merit câștigat pe baltă. Dar matale nu știi ce înseamnă o echipă națională.![]()
![]()
![]()
Și mai este o chestie. Berbecul care scrie mai sus, zice că am foame de bani. E clar, s-a întors lumea cu susul în jos. Eu finanțez toată acțiunea și boul zice că am foame de bani. Zmeul ăsta mai scrie și pe forumul staționariștilor cam aceleași tâmpenii. Îl informez că vineri am depus și documentația pentru autorizarea participării la CM pe națiuni din Polonia, proba staționar.![]()
![]()
este vorba de un extras de cont prin care sa justifici faptul ca ai banii de care vorbestiStefan Popescu scrie:Tataie, cine este dobitocul care își publică conturile de internet?
Tataie, cine este dobitocul care își publică conturile de internet?
Daca pana acum doar am banuit,acum m-ai asigurat definitiv: ESTI MULT PREA PROST PENTRU A FI ESCROC,ESTI UN GAINAR JERPELIT!!!!Stefan Popescu scrie:Va fi Doripesco. Documentele de colaborare sunt în curs de perfectare.![]()
![]()
PS Tataie, cine este dobitocul care își publică conturile de internet?![]()
![]()
Și federațiile sunt persoane juridice de drept privat.
Art. 35
.........................
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
(3) Dobandirea personalitatii juridice se face in conditiile legii.
Ai priceput?
Stefan Popescu scrie: Eu finanțez toată acțiunea