APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de dan _city_center »

Vali Vesa scrie:
dan _city_center scrie: ...nu vor mai permite hotilor si combinatorilor sa devasteze pescuitul de competitie din Romania .
Aceiasi "hoti si combinatori', sau ma rog, unu dintre ei (ca stim cu totii la cine te referi) ti-au dat marele premiu la CIR. Si acolo au facut combinatii??? :lol: :lol: :lol: Ai dat spaga pentru asta??? :lol: :lol: :lol: A fost mare spaga??? :lol: :lol: :lol: Tie ti-a mai ramas ceva din premiu??? :lol: :lol: :lol:

Te declarai (acum un an-doi in urma) organizator de concursuri "non profit". Te-ai sucit intre timp? Ca daca ma uit la taxele si premiile de la concursurile organizate de tine... nu prea mai e asa... Premii sub 50% din taxe... A, da, e criza... :mrgreen:

Sanatate maxima si s'auzim doar de bine.
Vali Vesa scrie:Nu ca m-ar interesa, ca doar nu mi-ai bagat mana in buzunar, intreb si eu asa...
acum suntem la pescuit Vali ,e greu sa dai interviuri,sa plantezi ,sa scoti peste, sa faci poze ,sa explici monturi,fire,plumbi,pietre :D exact cam pe-acolo in zona , unde am fost in calitate de concurent la CIR dar si sa vad ce dumneata scrii pe net la adresa mea ,a clubului din care fac parte.suna prietenii sa-mi dea alarma ca Val poate a baut sau l-a imbolnavit astia cu pescuitul
din pacate semnalul pe balta es.nici cei cu televiziunea nu au tehnica necesara desi au o antena foarte mare :cry: o sa incarc citeva poze poate reusesc.
BARICADA CARP CLUB

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

dan _city_center scrie: ...Val poate a baut ...
Daca te referi la Val, ok, nu ma bag, e treaba lui.
Daca in schimb te referi la mine...
Imagine
Imagine
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

CYti prinde peste nu mai sta pe net
La ce ora sa ne uitam la STIRI?
E CLAR nu mai trebuie pus la punct nimic totul decurge normal inainte De plecarea in Ungaria
Ulmeanu ce spune? :lol: :lol: :lol:
Sunteti la rULOTA sau Hotel dimineata pe la prinz ma urc pe VOI :lol: :lol: :lol:
NADA de apa rece raspunde bine?a fost Lansata?

buhac constantin

Vali cine joaca la doua capete si care sunt acelea ?
Chiar nu ai citit adresa postata pardon " certificatul de deces " al apcr :?:

buhac constantin

Cyty da cateva detalii in direct de la Sarulesti ca de azi dimineata butonez pe toate canalele si nu apareti nicaieri .Dupa ce se termina emisiune " mincinosii " plec si eu spre voi .
Unde sunteti si ce sa mai aduc inafara de vin ,pastrama ,carbuni ,paine ,sucuri ?
Nu ai fost capabil sa pui o poza ?

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:
buhac constantin scrie: Vei fi prezent la Alba Iulia in calitate de imputernicit al Clubului Ovidius?
NU. Deocamdata suntem membrii APCR si noi (spre deosebire de altii) nu jucam la doua capete.
Vali Vesa,
Nu sunteți membri APCR decât în mintea odihnită al lui Andrei Vlădeanu. O să ai o mare dezamăgire. Să-ți dau câteva argumente:
1. Așa cum reiese din Hotărârea judecătorească cu care se laudă AV, APCR este, prin statut, structură sportivă.
2. Afilierea cluburilor spoortive (cum este cazul Clubului Ovidius) la o structură despre care Tribunalul București a reținut că este în fapt un club sportiv este ilegală, pentru că încalcă prevederile exprese ale Art. 24 din Legea 69/2000
.............................................................
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

3. Hotărârea prin care s-a modificat statutul APCR este lovit de nulitate absolută, întrucât încalcă legea sportului, care prevede expres că modificarea actului constitutiv și a statutului se face numai cu avizul ANST, sub sancțiunea nulității absolute. Cred că înțelegi corect cele ce ți-am spus prin această postare.
Cât despre acțiunile lui AV, asta ar trebui să-ți ridice unele semne de întrebare, întrucât acțiunile pe care le face, zic eu necontrolat, arată un singur lucru: DISPERARE.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Razvan Ulmeanu scrie:P.S. Contrele care sunt intre tine si Dan nu ma intereseaza. E vorba aici de munca non profit a unui club si nu vreau sa permit nimanui sa faca afirmatii nefondate.
Pe asta de unde ai mai scos-o Ulmene?
ce contre sunt intre mine si Vali?
cred ca datorezi niste scuze.
Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Dan Badarcea scrie:
Pe asta de unde ai mai scos-o Ulmene?
ce contre sunt intre mine si Vali?
cred ca datorezi niste scuze.
Ma duc sa rulez bile pentru moara. Scuze, revin! :mrgreen:
P.S. salutari de la Genes...
C. S. PELICANUL

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:NU. Deocamdata suntem membrii APCR si noi (spre deosebire de altii) nu jucam la doua capete.
Vad ca ii tot sfatuiesti pe altii sa nu se mai uite in curtea vecinului, dar tu nu ai stare si tot continui sa ma ataci, fara ca macar intai sa porti o discutie telefonica cu mine..... :oops: asa era normal, apoi puteai sa scri ce vrei, nu doar din "auzite".....

Nu continui, deoarece iti port un respect deosebit. Dar asa cum erai pana sa te implici in politica asta jegoasa, tu la inaintare si altii cu banii in buzunare.... Sper sa realizezi candva. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Vali esti inaintas ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”