APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:Domnul Cozma expunerea nu a luat sfarsit dar va continua asa cum spuneti dv. si cum este normal .
Incet , incet vom sta la aceiasi masa toti pescarii care doresc binele pescuitului .
Cat de curand caterinca si insultele vor disparea de pe aceste forumuri de specialitate ale pescarilor .
Acum noi trebuie sa facem ce scrie prin articolele postate de dl .Popescu si reprezentantii Cluburilor de Pescuit vor contacta dansii Federatia .
Aici daca ne incapatanam fiecare cat putem eu va pot spune ca Federatia are Cluburi suficiente pentru desfasurarea unui Campionat National
. Totusi noi recunoastem ca cei mai buni si impatimiti pescari de Crap deocamdata nu au dat navala la Federatie .
Iarna este lunga noi avem de demonstrat ca suntem pregatiti ,vrem si putem sa facem lucruri serioase .
Eu cred si voi face tot posibilul ca proiectele Federatiei sa multumeasca un numar cat mai mare de pescari .
Domnul Buhac , daca viitoarele expuneri care vizeaza Federatia , vor imbraca cel putin forma actuala de comunicare cu cei interesati ( desi exista o mica fortare in acest comunicat ) cu prezentul comunicat , eu nu pot decat sa salut aceasta initiativa , expuneti dumneavoastra proiectele pe care le aveti , si lasati cluburile sa decida ce au de facut pe viitor .
<°))))))><
><((((((°>

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Aveti perfecta dreptate eu unul asa voi face dupa ce voi veni de la cele doua evenimente care inchid acest sezon si se vor desfasura amandoua pe Moara Vlasie 2 .
Pana atunci incerc sa ma concentrez si sa ma conectez la pescuitul de pe balta .
La calculator se pescuieste mai linistit si toti devin campioni .
Cele doua evenimente sunt organizate de tabere diferite chiar daca participa cam aceiasi pescari care depun eforturi deosebite din toate punctele de vedere numai pentru simplu motiv ca o fac din pasiune si acolo le place sa se intreaca chiar pe ei insasi !
Parerea lor conteaza cel mai mult si voi avea rabdare sa ascult .

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:Aveti perfecta dreptate eu unul asa voi face dupa ce voi veni de la cele doua evenimente care inchid acest sezon si se vor desfasura amandoua pe Moara Vlasie 2 .
Va multumesc , dar nu trebuie sa aveti o anumita conduita doar pentru ca am avut o reactie vis-avi de unele postari ale d-lui Popescu , pe care le-am considerat prea exagerate .
Pana atunci incerc sa ma concentrez si sa ma conectez la pescuitul de pe balta .
Foarte bine , fir intins.
La calculator se pescuieste mai linistit si toti devin campioni .
Corect , ava-nd in vedere data la care a-ti activat contul si faptul ca mi-ati depasit deja numarul de postari se poate zice ca aveti dreptate :D si cred eu ca in perioda urmatoare va fi o nimica toata sa dublati aceasta suma :D de-si trebuie sa recunosc ca aveti in ultima perioada un umor aparte ( care chiar i-mi place ) care va caracterizeaza , asta apropo de patul de nada .
Cele doua evenimente sunt organizate de tabere diferite chiar daca participa cam aceiasi pescari care depun eforturi deosebite din toate punctele de vedere numai pentru simplu motiv ca o fac din pasiune si acolo le place sa se intreaca chiar pe ei insasi !
Parerea lor conteaza cel mai mult si voi avea rabdare sa ascult .

Aici ce sa zic , daca sunt doua tabere diferite si dumneavoastra faceti parte din a treia , inseamna ca aveti deja o mare uniune , si pentru faptul ca sunteti ghidati de aceasi pasiune , nu cred ca va fi o mare problema sa aveti rabdare sa ascultati cea ce doriti sa auziti , fara sa va puna rabdarea la incercare .

P.S. I-mi pare rau ca a trebuit sa ascultati ( citi-ti ) o parere care nu conteaza , dar m-am simtit dator sa raspund la niste afirmatii care mie m-i sau parut calomnioase ale Domnului Presedinte Popescu si care de-si indirect ( cel putin asa sper ) au facut referire si la mine , asta a fost singurul motiv pentru care v-am inoportunat si va distras atentia de la lucruri mult mai importante , promit sa nu mai intervin in nici o discutie legata de Federatie daca anumite acuze nu vor mai fi lansate la modul general .
Va multumesc pentru atentia acordata .
<°))))))><
><((((((°>

buhac constantin

D-le Cozma sunteti tare cu activarea contului si cu numarul de postari .Aveti dreptate si un mare spirit de observatie ,cred ca domnului Popescu ii trebuie pe cineva cu astfel de calitati pentru un Presedinte la una din comisiile ce isi desfasoara activitatea in cadrul FRPS .
Eu in decursul anilor am respectat toate taberele si toti conducatorii lor dar am avut un mare defect spunandule in fata si pe net [ parerea mea ] cand faceau bine ori mai putin bine . Unul dintre conducatori imi zicea " ai dreptate dar daca nu zice nimeni nimic ce te apuci tu sa spui si mai ales sa scrii nu vezi ca lor le place asa ? "
In curand vor fi mai multe tabere decat pana acum si cu niste conducatori mult mai artagosi care se vor bate in spiritul sportivitatii sub umbrela Federatiei Romane de Pescuit Sportiv .
Afirmatiile calomnioase au fost foarte multe si cred ca a trecut vremea lor .
Nu doresc sa ajung in faza de a asculta numai ce vreau sa aud .Dialogul si dezbaterile mereu au scos la iveala cele mai bune proiecte .
Ziceam ca nu mai scriu nimic despre AGVPS ,APCR etc dar incep sa apara fel si fel de documente din care reiese ca cei care au condus pescuitul nu au parcurs toate etapele care sunt trecute prin articolele de lege pe care le posteaza dl Popescu si pe mine ma obosesc foarte rau .
Ce zici pot sa mai postez din ele ?
Eu o consider o informare a pescarilor sa nu fie interpretata altfel .

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

CLAUDIU COZMA scrie:Domnule Popescu ( vedeti ca se poate vorbi si civilizat )

Nu cred ca este cineva pe aici care nu intelege ceea ce spuneti dumneavoastra , problema mea a intervenit in momentul in care a-ti inceput sa jigniti la gramada toti pescarii din Tara , cu atitudine de genul cine nu e cu mine , e carpa raioasa , las etc..... nu stiu ce reactie va asteptati sa vedeti din partea noastra . Tot ce sa scris pe aici pana la jigniri mie mi se par normale , nu am auzit nici un caz in lumea asta in care o persoana vine face un anunt si toti dau navala imediat sa i-l proslaveasca pe conducator . Eu unul cred in necesitatea unui for , indiferent cum se numeste el , care sa conduca acest fenomem care din pacate este foarte divizat , ca de altfel orice lucru din tara asta , a-ti constatat si singur in ultima perioada ca modul in care doriti sa atrageti diferitele entitati in federatie sa lovit de un refuz si contestari mai mult sau mai putin violente din partea tuturor , acest lucru ar fi trebuit sa va dea de gandit si nu sa treceti rapid de partea cealalta a discursului..... nu poti sa te erijezi in conducator si sa sari la gatul supusilor la cel mai mic scrancet . Din lipsa unui pol de putere real , grupuri de pescari sau organizat cum au grezut ei de cuvinta in asociatii si uite asa a aparut APCR , care de bine de rau a organizat cateva campionate nationale , inevitabil a aparut si tabara contestatarilor care au format alte asociatii , plus organizarea pescarilor din celelate ramuri ale pescuitului , daca dumneavoastra credeati ca un simplu anunt urmat de cateva texte din lege iar fi facut pe acesti oameni sa lase totul balta si sa va urmeze neconditionat , dati-mi voie sa va spun ca a-ti fost tare naiv ( cu scuzele de rigoare ).
Cu atitudinea pe care a-ti avut-o in ultima vreme nu faceti decat sa inraiti lumea si mai tare , asta consider eu o slabiciune a federatie , lipsa de expunere a unui proiect serios si credibil , cu tot ce implica el si nu extrase din lege , si faptul ca de la inaltimea scaunului de presedinte de federatie nu poti sa te adresezi multimi pe care vrei sa o pastoresti cu asemenea epitete .

PS. Am mai spus , nu stiu ce urmeaza sa se produca pana la sfarsitul anului , daca va referiti la AG a APCR , lasati-o sa se produca si vorbim dupa aia .
Cred că până la Adunarea Generală Cluburile care au fost ademenite să se afileze la APCR ar trebui să știe adevărul din spatele acestei așa zise asociații cu drept de organizare a Campionatului Național de pescuit la crap.
În urma demersului făcut de Andrei Vlădeanu la Curtea de Apel București prin care a solicitat în contradictoriu cu ANST anularea Avizului de constituire al FRPS, am făcut cerere în interventie in Dos. 7224/2/2001, întrucât actul respectiv a stat la baza constituirii federației. Pentru a verifica dacă APCR este îndretățită să organizeze Campionatul Național de pescuit la crap, care este o probă a pescuitului sportiv, am solicitat ANST în baza legii 544/2001 privind accesul la infiormațiile de interes public să ne comunice dacă APCR și AGVPSR sunt structuri sportive înregistrate și autorizate, conform legii, să organizeze competiții sportive de pescuit. Am făcut acest demers întrucât din statutul APCR modificat prin Hotărârea http://www.apcr.eu/acte-juridice/32-dec ... 62010.html reiese că aceasta este structură sportivă. Ori, conform legii, toate structurile sportive se înscriu în RS în vederea autorizării. Din răspunsul primit de la ANST rezultă fără dubii faptul că cele două nu sunt înregistrate în Registrul sportiv și pe cale de consecință organizarea competițiilor de către acestea este ilegal. Lucru pe care APCR și AGVPSR le-au făcut încălcând legea, fapt pentru care am cerut în instanță dizolvarea lor. Acesta este motivul real. Este indmisibil ca aceste structuri să violeze legea și nimeni să nu ia atitudine până în prezent. În ceea ce mă privește voi ști să apar interesele federației și să o reprezint atâta timp cât o să am onoarea să fiu președintele ei.
Ca să probez afirmațiile postez articolul de lege care susține afirmațiile mele:

OG 26/2000
Art. 14.
Daca asociatia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse, urmeaza sa desfasoare activitati pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizatii administrative prealabile, aceste activitati nu vor putea fi initiate, sub sanctiunea dizolvarii pe cale judecatoreasca, decat dupa obtinerea autorizatiilor respective.

Art. 56.
(1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:
..............................................................................................
e) in cazul prevazut la art. 14.
(2) Instanta competenta este judecatoria in circumscriptia careia asociatia isi are sediul.

Cred că nu pot fi acuzat că am ceva cu cineva atâta timp cât cer ca legea să fie aplicată, indiferent cu se numește persoana care o încalcă.

PS Dacă înțelegeți ce înseamnă o federație sportivă, este cred cel mai serios proiect de până acum din pescuitul sportiv.

buhac constantin

Pentru Domnul Cozma
Fişiere ataşate
666.JPG
666.JPG (80.46 KiB) Vizualizat de 911 ori

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Costica,
pune-le pe toate!! din tot maldarul nu vad decit doua expuse.este ceva de ascuns?!
transparenta totala.
BARICADA CARP CLUB

buhac constantin

City pune si tu C.I.S de la Baricada si pun una de incep pestii sa vorbeasca .
Ai pescari buni in Club de ce nu vrei sa poata participa la Campionatul National in frunte cu tine ?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Ne-am dat dracu... s-a mutat forumul baricada pe crapmania... :lol:
Incepe infratirea intre ... :shock:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

buhac constantin scrie:City pune si tu C.I.S de la Baricada si pun una de incep pestii sa vorbeasca .
Ai pescari buni in Club de ce nu vrei sa poata participa la Campionatul National in frunte cu tine ?
doar putina rabdare :D va fi un CIS memorabil iti promit, si tu stii ca noi ,
membrii clubului Baricada ne tinem intotdeauna de cuvint.
modest ca intotdeauna cind afirmi ca avem pescari buni in club .
despre CN nu-mi mai fac nicio grija ,federatia impreuna cu oamenii din cluburile care o inconjoara acum, nu vor mai permite hotilor si combinatorilor sa devasteze pescuitul de competitie din Romania .
BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”