APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de dan _city_center »

Sakal scrie:@ Popescu Stefan
@ Buhac Costica

Puneti baietii la treba ca sa caute viitoarele locatii unde va organiaza Federatia Calificarile pt CM.
Exclus Vechile balti din jurul Bucurestiului,daca tot pe alea se vor tine calificarile e clar ca Ardelenii,Banatenii,Moldovenii,Oltenii,etc nu mai au nici o sansa sa castige CM.
exista un caiet de sarcini.
BARICADA CARP CLUB

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Val AGVPS,APCR,LIGA le consideri autoritati ?
Celor legitimati la federatia de sah de cine le este frica ?
La noi putem admite ca se pescuieste tot concursul cu 4 lansete ?
Dar ai si tu dreptate ca am auzit ca un membru marcant al APCR a prins un crap intamplator la lanseta cu marker .
Solutia ideala este sa ramanem asa cum suntem acum .Daca aducem bani chiar avem voie sa facem ce dorim .Cine ne suspenda ca doar nu este nebun sa ramana fara cotizanti ?

buhac constantin

City Baricada cum sta cu CIS ?
Baricada vrea sa cumpere o revista de pescuit care este pe cale sa zboare ?
Nu aveti o avocata sa fa bage actele Clubului ?
Va pun eu la dispozitie daca aveti copii dupa cartile de identitate !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

buhac constantin scrie:Val AGVPS,APCR,LIGA le consideri autoritati ?
Celor legitimati la federatia de sah de cine le este frica ?
La noi putem admite ca se pescuieste tot concursul cu 4 lansete ?
Dar ai si tu dreptate ca am auzit ca un membru marcant al APCR a prins un crap intamplator la lanseta cu marker .
Solutia ideala este sa ramanem asa cum suntem acum .Daca aducem bani chiar avem voie sa facem ce dorim .Cine ne suspenda ca doar nu este nebun sa ramana fara cotizanti ?
Costele , tu stii bine la ce ma refer . AGVPS , APCR , LIGA sunt de bine de rau , entitati care sunt prezente de ceva ani in viata asta crapista . Urmaresc si discutia lui Popescu pe alt topic . Am avut toata intelegerea fata de persoana domniei sale , dar a sarit rau calul .
Mie unul mi se pare ca este inadmisibil sa iti prezinti un proiect , un program , un ceva ....la modul cum o face aceasta persoana public . Pur si simplu eu nu cred ca daca ai obtinut niste acte prin obscure tribunale , poti modifica cu amenintari un sistem care merge de vreo 7-8 ani de zile , cu bune , cu rele , dar merge .... Nu contest apriori ideea - este OK si generoasa - dar contest vehement modul cum este ea impusa cu forta tuturor .
Este ca si cum maine ai infiinta federatia de sotron ( cu CIS , cu FIS cu mai eu stiu ce dracu ) si te apuci sa ameninti copii prin parcuri ca fara sa fie legitimati , nu mai pot face concursuri in pauza de la scoala .... Si trebuie sa vina cu parintii tunsi la federatie pentru a deveni legali ... Nu e firesc sa il dai dracu de sotron cu tot cu federatie ? Zau asa .

buhac constantin

Val aici ai dreptate dar sa nu uitam ca dumnealui a inceput prezentarea destul de frumos la inceput si noi am avut grija sa facem care mai decare caterinca .
Unii poate aveau interese sa nu le sara scaunelele ,altii sa se distreze etc
Eu cred ca avem timp in iarna asta sa o rezolvam diplomatic si la inceputul anului sa fim recunoscuti de cine trebuie .
Votul nostru nu conteaza ?
Pescari nu sunt decat in cartier la mine .

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:Val aici ai dreptate dar sa nu uitam ca dumnealui a inceput prezentarea destul de frumos la inceput si noi am avut grija sa facem care mai decare caterinca .
Unii poate aveau interese sa nu le sara scaunelele ,altii sa se distreze etc
Eu cred ca avem timp in iarna asta sa o rezolvam diplomatic si la inceputul anului sa fim recunoscuti de cine trebuie .
Votul nostru nu conteaza ?
Pescari nu sunt decat in cartier la mine .
D-ul Buhac , indiferent cat de frumos a inceput expunerea , ea a sfarsit lamentabil :oops: , pai ce vina am eu si restul pescarilor care nu au intervenit in nici un fel in tirada federala sa fim facuti in toate felurile , daca la suparat cineva in mod special sa i se adreseze personal si sa se injure reciproc pana considera administratorul site-ului ca ajunge , daca nu facea afirmatii calomnioase la adresa tuturor nu as fi intervenit deloc in discutii , poate sa faca cate federatii vrea el doar sa nu i-i mai jigneasca pe cei care nu i-i impartasesc opiniile dar in acelasi timp il lasa sa se exprime fara sa intervina .
<°))))))><
><((((((°>

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Domnule Cosma,
Vă garantez că sunt un om educat și nu-mi place să jignesc pe nimeni. De fapt cred că ați remarcat acest lucru, întrucât am avut ocazia să ne cunoaștem.
Problema care se pune în momentul de față este de cu totul și cu totul altă natură. Mult mai complexă decât pare la prima vedere.
În primul rând, toate afirmațiile pe care le-am făcut, indiferent pe ce forumuri (pentru că înființarea federației, deși era un eveniment esențial în organizarea pescuitului sportiv de competiție) a fost boicotată de toate canalele de informare de profil, cu excepția unor secvențe în revista Superpescar.
În toate postările pe care le-am făcut, afirmațiile mele au fost dublate de prevederi exprese ale legii. Întradevăr, pentru un pescar obișnuit poate părea obositor să îi citezi pagini întregi dintr-o legislație destul de stufoasă în domeniu. Scopul nu era de a înnebuni lumea, ci de a deschide un dialog prin care cei interesați de competiții sportive adevărate (mă refer la cele făcute în condițiile legii) să provoace discuții în cadrul cluburilor sportive cu privire la necesitatea afilierii lor la federație și mai mult la situația apărută după constituirea ei.
Pot să vă asigur că apariția federației este de natura să zdruncine interesele anumitor persoane care au avut la îndemână constituirea acesteia și care au boicotat înființarea ei (deși avusese loc adunarea constitutivă și se semnaseră actele constitutive) în propriul lor interes. Interes care de multe ori se măsoară în bani.
Faptul că înființarea federației s-a produs cu numărul minim de cluburi prevăzut de lege este tocmai pentru că și în fața iminenței constituirii federației, cluburile au boicotat din nou înființarea ei.
Pot să vă asigur că federația, deși și acum se încearcă obstrucționarea funcționării ei, va face ceea ce și-a propus și anume să organizeze pescuitul sportiv din România și să-i asigure reprezentarea pe plan național și internațional.
Nu pot să oblig pe nimeni să adere la federație (deși în federație se înscriu cluburi, nu persoane fizice) dar ar trebui să vă dea de gândit de ce cei care s-au erijat până acum în conducătorii pescuitului sportiv, refuză discutarea subiectului în fața propriilor membri și încearcă să maculeze imaginea federației, încă înainte de a-și începe activitatea.
Ceea ce vă rog să rețineți este faptul că federația este acum singurul for de reprezentare al pescuitului sportiv din România care funcționează în condițiile legii, lege pe care suntem obligați să o respectăm și să o aplicăm cu toții și că nu vom admite abateri de la aceasta. Sunt curios dacă cei care până acum au crezut că sunt un fac totum în pescuit își vor mai permite să organizeze competiții cu caracter oficial gen Campionate Naționale, Cupe ale României, etc. Cred că sunteți de acord că dacă intenționează să facă acest lucru, ar trebui să se producă până la sfârșitul anului. Sunt foarte curios dacă o vor face.
Cred că sunteți de acord că orice semn de slăbiciune din parte federației va fi speculat de acestia. Vă asigur că nu vor avea parte de așa ceva. Înțeleg ca din funcția pe care, momentan, o am în conducerea federației să-i apăr interesele. Și o voi face. Indiferent cu cine va trebui să dau piept.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...apariția federației este de natura să zdruncine interesele anumitor persoane... Interes care de multe ori se măsoară în bani...
Da, eu pot fi deacord cu afirmatia de mai sus. Dar interese sunt si vor fi, vreti doar sa le "mutati". Iar daca spuneti ca ati investit timp, nervi si bani in infiintarea federatiei TOTAL dezinteresat, sau (PCR) spre binele si propasirea pescuitului sportiv, nu va cred. Si de aici si lipsa de credibilitate in plan general, printre pescari. Ca ei stiu foarte bine asta. Nu vrem aceeasi Marie cu alta palarie. Mai bine palaria noastra, ca o cunoastem.

Cat despre cei ce v-au urmat sunt sigur ca o mica parte din ei au facut-o din buna credinta (eu i-as spune naivitate). Dar marea majoritate ori are o ura totala fata de APCR si conducerea ei, ori v-au urmat din interes. Punct!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Domnule Popescu ( vedeti ca se poate vorbi si civilizat )

Nu cred ca este cineva pe aici care nu intelege ceea ce spuneti dumneavoastra , problema mea a intervenit in momentul in care a-ti inceput sa jigniti la gramada toti pescarii din Tara , cu atitudine de genul cine nu e cu mine , e carpa raioasa , las etc..... nu stiu ce reactie va asteptati sa vedeti din partea noastra . Tot ce sa scris pe aici pana la jigniri mie mi se par normale , nu am auzit nici un caz in lumea asta in care o persoana vine face un anunt si toti dau navala imediat sa i-l proslaveasca pe conducator . Eu unul cred in necesitatea unui for , indiferent cum se numeste el , care sa conduca acest fenomem care din pacate este foarte divizat , ca de altfel orice lucru din tara asta , a-ti constatat si singur in ultima perioada ca modul in care doriti sa atrageti diferitele entitati in federatie sa lovit de un refuz si contestari mai mult sau mai putin violente din partea tuturor , acest lucru ar fi trebuit sa va dea de gandit si nu sa treceti rapid de partea cealalta a discursului..... nu poti sa te erijezi in conducator si sa sari la gatul supusilor la cel mai mic scrancet . Din lipsa unui pol de putere real , grupuri de pescari sau organizat cum au grezut ei de cuvinta in asociatii si uite asa a aparut APCR , care de bine de rau a organizat cateva campionate nationale , inevitabil a aparut si tabara contestatarilor care au format alte asociatii , plus organizarea pescarilor din celelate ramuri ale pescuitului , daca dumneavoastra credeati ca un simplu anunt urmat de cateva texte din lege iar fi facut pe acesti oameni sa lase totul balta si sa va urmeze neconditionat , dati-mi voie sa va spun ca a-ti fost tare naiv ( cu scuzele de rigoare ).
Cu atitudinea pe care a-ti avut-o in ultima vreme nu faceti decat sa inraiti lumea si mai tare , asta consider eu o slabiciune a federatie , lipsa de expunere a unui proiect serios si credibil , cu tot ce implica el si nu extrase din lege , si faptul ca de la inaltimea scaunului de presedinte de federatie nu poti sa te adresezi multimi pe care vrei sa o pastoresti cu asemenea epitete .

PS. Am mai spus , nu stiu ce urmeaza sa se produca pana la sfarsitul anului , daca va referiti la AG a APCR , lasati-o sa se produca si vorbim dupa aia .
<°))))))><
><((((((°>

buhac constantin

Domnul Cozma expunerea nu a luat sfarsit dar va continua asa cum spuneti dv. si cum este normal .
Incet , incet vom sta la aceiasi masa toti pescarii care doresc binele pescuitului .
Cat de curand caterinca si insultele vor disparea de pe aceste forumuri de specialitate ale pescarilor .
Acum noi trebuie sa facem ce scrie prin articolele postate de dl .Popescu si reprezentantii Cluburilor de Pescuit vor contacta dansii Federatia .
Aici daca ne incapatanam fiecare cat putem eu va pot spune ca Federatia are Cluburi suficiente pentru desfasurarea unui Campionat National . Totusi noi recunoastem ca cei mai buni si impatimiti pescari de Crap deocamdata nu au dat navala la Federatie .
Iarna este lunga noi avem de demonstrat ca suntem pregatiti ,vrem si putem sa facem lucruri serioase .
Eu cred si voi face tot posibilul ca proiectele Federatiei sa multumeasca un numar cat mai mare de pescari .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”