buhac constantin scrie:Val AGVPS,APCR,LIGA le consideri autoritati ?
Celor legitimati la federatia de sah de cine le este frica ?
La noi putem admite ca se pescuieste tot concursul cu 4 lansete ?
Dar ai si tu dreptate ca am auzit ca un membru marcant al APCR a prins un crap intamplator la lanseta cu marker .
Solutia ideala este sa ramanem asa cum suntem acum .Daca aducem bani chiar avem voie sa facem ce dorim .Cine ne suspenda ca doar nu este nebun sa ramana fara cotizanti ?
Costele , tu stii bine la ce ma refer . AGVPS , APCR , LIGA sunt de bine de rau , entitati care sunt prezente de ceva ani in viata asta crapista . Urmaresc si discutia lui Popescu pe alt topic . Am avut toata intelegerea fata de persoana domniei sale , dar a sarit rau calul .
Mie unul mi se pare ca este inadmisibil sa iti prezinti un proiect , un program , un ceva ....la modul cum o face aceasta persoana public . Pur si simplu eu nu cred ca daca ai obtinut niste acte prin obscure tribunale , poti modifica cu amenintari un sistem care merge de vreo 7-8 ani de zile , cu bune , cu rele , dar merge .... Nu contest apriori ideea - este OK si generoasa - dar contest vehement modul cum este ea impusa cu forta tuturor .
Este ca si cum maine ai infiinta federatia de sotron ( cu CIS , cu FIS cu mai eu stiu ce dracu ) si te apuci sa ameninti copii prin parcuri ca fara sa fie legitimati , nu mai pot face concursuri in pauza de la scoala .... Si trebuie sa vina cu parintii tunsi la federatie pentru a deveni legali ... Nu e firesc sa il dai dracu de sotron cu tot cu federatie ? Zau asa .