APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de buhac constantin »

Vali ce sa facem AICI am cunoscut cele mai frumoase clipe .Prima dragoste nu se uita ! :lol: :lol: :lol:
Pe 1 Decembrie ne dam mainile [ nu le strangem in tatana usilor ] pentru MAREA UNIRE ! :lol: :lol: :lol:
Vei fi prezent la Alba Iulia in calitate de imputernicit al Clubului Ovidius?

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

buhac constantin scrie: Vei fi prezent la Alba Iulia in calitate de imputernicit al Clubului Ovidius?
NU. Deocamdata suntem membrii APCR si noi (spre deosebire de altii) nu jucam la doua capete.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

dan _city_center scrie: ...nu vor mai permite hotilor si combinatorilor sa devasteze pescuitul de competitie din Romania .
Aceiasi "hoti si combinatori', sau ma rog, unu dintre ei (ca stim cu totii la cine te referi) ti-au dat marele premiu la CIR. Si acolo au facut combinatii??? :lol: :lol: :lol: Ai dat spaga pentru asta??? :lol: :lol: :lol: A fost mare spaga??? :lol: :lol: :lol: Tie ti-a mai ramas ceva din premiu??? :lol: :lol: :lol:

Te declarai (acum un an-doi in urma) organizator de concursuri "non profit". Te-ai sucit intre timp? Ca daca ma uit la taxele si premiile de la concursurile organizate de tine... nu prea mai e asa... Premii sub 50% din taxe... A, da, e criza... :mrgreen:

Sanatate maxima si s'auzim doar de bine.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Nu ca m-ar interesa, ca doar nu mi-ai bagat mana in buzunar, intreb si eu asa...

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Vali Vesa scrie:
dan _city_center scrie: ...nu vor mai permite hotilor si combinatorilor sa devasteze pescuitul de competitie din Romania .
Aceiasi "hoti si combinatori', sau ma rog, unu dintre ei (ca stim cu totii la cine te referi) ti-au dat marele premiu la CIR. Si acolo au facut combinatii??? :lol: :lol: :lol: Ai dat spaga pentru asta??? :lol: :lol: :lol: A fost mare spaga??? :lol: :lol: :lol: Tie ti-a mai ramas ceva din premiu??? :lol: :lol: :lol:

Te declarai (acum un an-doi in urma) organizator de concursuri "non profit". Te-ai sucit intre timp? Ca daca ma uit la taxele si premiile de la concursurile organizate de tine... nu prea mai e asa... Premii sub 50% din taxe... A, da, e criza... :mrgreen:

ok.
Ultima oară modificat Sâm Noi 05, 2011 21:24 de către dan _city_center, modificat de 2 ori în total.
BARICADA CARP CLUB

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vali Vesa scrie:

Vali Vesa,
Imi permit sa te citez doar pentru ca am fost implicat alaturi de Dan(impreuna si cu alti colegi din club) in organizarea celor 2 concursuri de anul acesta.
Hai sa facem in felul urmator avand in vedere afirmatiile tale: pentru fiecare leu(1 ron) dovedit ca nu a fost cheltuit in organizare(chirie balta, cupe, diplome, arbitraj, bannere sau premii) eu platesc 100 de ron.
Dar daca nu e asa, te retragi din tot ce inseamna pescuit.
Ce zici? Facem asa?
In caz ca refuzi, astept scuzele tale urgent.
P.S.Dan, asteapta putin te rog cu afirmatiile pana lamurim aspectul de mai sus.
C. S. PELICANUL

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Razvane,

Dupa cum am spus, ma doare in pix de concursuri, taxe, premii, atata timp cat nu particip. Si chiar si atunci, daca particip inseamna implicit ca sunt de acord cu TOT regulamentul. Asa ca nu am "macanit" niciodata referitor la taxe/premii etc. Daca imi convine ma inscriu, daca nu, nu. Punct, nu exista alte comentarii.

Mi-am permis sa fac afirmatia de mai sus tehnic, pe suma taxelor si premiilor anuntate. Nu ma intereseaza pe ce s-au cheltuit banii:
-cupe
-medalii
-diplome
-bannere

sau

-tarusi
-banda
...
etc, etc, etc...

Raman la parerea mea ca organizatorul stie mai bine de ce buget are nevoie si pe mine nu ma intereseaza ce premii da si ce facturi are pentru cheltuieli. Dar organizatorul trebuie sa fie un pic mai decent si sa nu mai strige "HOTIIIIII" catre ceilalti organizatori.
De fapt, chiar nu inteleg de ce m-am bagat...
Clear? Mai avem ceva probleme?

OFF TOPIC - scuze pentru off topic, daca as fi moderator as face un topic nou si as muta toate mizeriile (altele decat cele on topic) acolo.

O seara buna,

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vali,
Afirmatia ta a fost mai mult decat clara.
Raspunsul tau la postarea mea este insa unul ambiguu...
Daca nu te intereseaza, dupa cum spui, concursurile la care nu participi, NU mai comenta la adresa lor.
Iar daca vrei sa o faci, iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie. Ti-am scris mai sus in ce conditii.....
Cred in continuare ca datorezi niste scuze.
P.S. Contrele care sunt intre tine si Dan nu ma intereseaza. E vorba aici de munca non profit a unui club si nu vreau sa permit nimanui sa faca afirmatii nefondate.
C. S. PELICANUL

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Razvan Ulmeanu scrie: ...Iar daca vrei sa o faci, iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie...
Nu ma intereseaza ce cheltuieli sunt la concursurile voastre. Dar poate aceleasi cheluieli sunt si la alte concursuri pe care acum 2 ani le blamati ca fiind nesimtite. Atat am de comentat, nu va mai uitati in curtea vecinului, ca poate gresiti si va dati seama prea tarziu.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vali Vesa scrie:
Razvan Ulmeanu scrie: ...Iar daca vrei sa o faci, iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie...
Nu ma intereseaza ce cheltuieli sunt la concursurile voastre. Dar poate aceleasi cheluieli sunt si la alte concursuri pe care acum 2 ani le blamati ca fiind nesimtite. Atat am de comentat, nu va mai uitati in curtea vecinului, ca poate gresiti si va dati seama prea tarziu.
Duci discutia in alt punct. In dezbatem si pe acela daca vrei. Iti pot spune ca participam(membri clubului) in continuare la concursuri organizate de altii fara nici o problema.
In schimb tu faci afirmatii nefondate, pe care nu le argumentezi absolut deloc.
Daca nu te intereseaza cheltuieli si concursuri organizate de noi, abordeaza-l pe Dan in contradictoriu cu alte subiecte. Pe acesta cu concursurile nu il stapanesti absolut deloc.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”