http://www.youtube.com/watch?v=_OuShrB7 ... re=related
Moderator: gor965
Balti, terenuri, paduri, servicii, acvacultura cu vanzarea resurselor piscicole, monopol, de ce nu, de piata pe bursa de peste ce se infiinteaza mai nou la TulceaGenes Florin scrie:In cazul popescu nu este vb doar de cncursuri, ganditi ce cuprinde pescuit( general )
Pot, da-i vorba de alt interlocutor Nea ValiVali Vesa scrie:Miyagi,
Scurt si la obiect. Bravo ! Pai vezi ca poti?
Saru` mana taticule. Asa este. Numai io stiu cat ma chinui, dar ma rog la Dumnezeu si ma ajuta cu ei.Vali Vesa scrie:Miyagi,
Pentru "aia mici", sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Ca ei sunt, pana la urma, esenta si bucuria vietii.
Si care-i problema ta, popescule ?Popescu Stefan scrie:Lume, lume.
Știre de senzație.
Costeluș convoacă adunarea generală.
Printre punctele de pe ordinea de zi:
..........................................................................
4. încetarea suspendării din funcția de președinte a d.nului VLĂDEANU ANDREI – CRISTIAN şi reluarea atribuţiilor corespunzătoare funcţiei.
Președinții de club au votat oare suspendarea lui AV din funcția de președinte? Sau AV s-a autosuspendat? A aprobat AG autosuspendarea lui AV din funcția de președinte sau d.na Angelica încearcă să dreagă busuiocul și vrea să repare autosuspendarea nestatutară pe care am ridicat-o eu în fața instanței printr-o Hotărâre de anulare a autosuspendării?
Pentru cine cunoaște statutul APCR, este statutară convocarea AG cu o săptămână înaintea desfășurării ei? Este stabilit în statut autosuspendarea președintelui sau delegarea atribuțiilor către unul din membrii biroului?
O să urmăresc cu interes evenimentele.![]()
![]()
![]()