dan _city_center scrie:miyagi scrie: APCR-ul va pierde imagine in urma actiunilor ......
@miyagi
apcr si-a pierdut de mult imaginea....si asa patata in trecutul nu prea indepartat....au avut grija hotii si combinatorii !
dupa cum bine stii insusi presedintele acestei asociatii a incercat sa trinteasca mai multe concursuri private ale membrilor sai la acea vreme.
foame mare pe banii pescarilor .
Aia tine de bucataria interna City ( daca tu oi fi si nu posteaza altul de pe contul tau ), bucatarie ai caror bucatari ati fost si voi. Ati asistat impasibili la tot ce s-a intamplat fara sa miscati un deget. Cand am intrat unul sau altul ca sa ne dam cu parerea ne-ati sarit la jugulara ca ne bagam in seama. Aveati dreptate

. Eu unul mi-am invatat lectia de-atunci. Chiar daca stricam doar niste braile, dar tot se merita sa atragi atentia.
Daa a aaa`! Am sa ma repet si am sa spun ca toate alea tineau doar de bucataria interna.
Acum ca a facut Fane federatia trebuie distrus APCR-ul cu tot ce a facut el bun pana acum? Ia sa stam stramb si sa judecam drept!

? Acum trebuie lasat Fane sa puna laba pe ce a creat Carpfishingul la noi in tara cu atatea eforturi?
Io zic sa nu.
Fane trebuie sa faca concurenta tuturor structurilor existente si daca e asa destept pe cat pretinde a fi, fara sa fie ajutat de unii dintre voi. Dar bineinteles ca traind intr-o tara in care legile nu-ti guverneaza liberele practici decat sub coercitie, atunci nu va fi o problema pentru nimeni sa o faca si sub tutela federala, ca sa demonstreze ca e cea mai abilitata sa se ocupe de competitiile de pescuit sportiv, integral. SI la fotbal a mai aparut si Liga dupa ce s-a infiintat federatia si merg foarte bine impreuna chiar daca sug ambele "banutu lu` tatutu".
Mai reflectati fratilor ca odata creat precedentul va fi de la foarte greu catre imposibil sa mai miscati ceva, iar Carpfishingul va cunoaste "MAREA SA CADERE". Pricepeti ca nu e vorba de APCR ci de Carpfishing la modul general. ZE vorba de banii care se misca pe marginea pescuitului in general.
Fane nu putea sa faca altceva decat federatia ca sa viseze la lins pa labute, iar federatia asta, fiind un lucru complex, nu putea sa o faca secvential cum au fost facute structurile: APCR, LRC, LRS si altele si s-a gandit el ca daca le asimileaza o sa faca strut-o camila sa mearga. S-a folosit si se foloseste in continuare de copy/paste-urile care creeaza obligatiile legale si nu si drepturi ca sa sperie lumea sau sa se inerveze, sa o dezbine apoi s-o momeasca si sa creeze UN PRECEDENT. ATAT II LIPSESTE. ASTA_I OFUL LUI PE FORUMURILE CONCURENTIALE.
Altfel n-are inca cum sa creeze efecte ca el nu poate juca ca noi ci numai si numai cu CIS-ul pe masa. Spera la el si daca mai pune mana si pe APCR s-a apropiat si de FIPS-CIPS, ramanand doar s-o dea la pace cu AGVPSR-ul.
Urban culture.