APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cezar.ch

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:Urmărește web site-ul federației.
Aici este altceva.
Pe web site-ul "federatiei" nu scrie nimic despre asta. Da-ne tu link-ul unde gasim raspunsurile la intrebarile de mai sus.
Pana una alta, citeste asta:
...uite aici un articol din presa sportiva, care sub titlul "Aţi auzit de Federaţia de "Hoţii şi vardiştii"? Se pregătesc majoretele şi tăiatul de lemne!", din editia online din 10 nov. 2010 a ziarului Prosport, ridiculizeaza aparitia a tot felul de asa-zis sporturi noi, zicand:

"Ei bine, sublimul este atins prin ultimele ramuri recunoscute de MTS, ANST sau cum s-a numit în ultimii ani forul tutelar al sportului. Pe listă au apărut federaţiile de chanbara, airsoft, karting, majorete, columbofili, sambo, pescuit sportiv, korfball, darts şi poker, iar în aşteptare sunt "megastructurile" de tăiat lemne, paintball şi atelaje trase de câini husky!"

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/al ... -de-federa tia-de-hotii-si-vardistii-se-pregatesc-majoretele-si-taiatul-de-lemne- 7709447[/b]

Ai reusit sa acoperi de ridicol lumea pescuitului de competitie si eforturile unor oameni entuziasti si talentati !
Ma mir ca nu-ti este rusine !

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Îți înțeleg oftica. Asta e. Poziția ta de pițigoi a început să mă distreze. I-a uite ce zice legea aia pe care trebuie să o respecți tu:
Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.
(2) Statul recunoaste si stimuleaza actiunile organizatorice si de promovare a educatiei fizice si sportului, desfasurate de autoritatile administratiei publice si, dupa caz, de organismele neguvernamentale de profil in invatamant, in structuri ale apararii nationale, ordinii publice, sigurantei nationale, in sanatate, in societati comerciale, precum si in alte sectoare ale vietii sociale, potrivit reglementarilor legale.
(3) Educatia fizica si sportul cuprind urmatoarele activitati: educatia fizica, sportul scolar si universitar, sportul pentru toti, sportul de performanta, exercitiile fizice practicate cu scop de intretinere, profilactic sau terapeutic.
(4) Statul garanteaza exercitarea functiilor sectorului public si ale sectorului particular in domeniile educatiei fizice si sportului, in conformitate cu principiile colaborarii responsabile dintre toti factorii interesati.
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive.

Ce frumos. Nu crezi că este un drept al persoanei?
Cât despre ridicolul din competițiile de pescuit sportiv (de unde tu profiți de banii pescarilor încasând taxe de arbitraj, fără să fi autorizat în acest sens) ar trebui să spună alții de ce a ajuns aici. Majoritatea convârșitoare a pescarilor sportivi vămuiți de voi, o știu deja.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:Îți înțeleg oftica. Asta e. Poziția ta de pițigoi a început să mă distreze. I-a uite ce zice legea aia pe care trebuie să o respecți tu:
Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.
(2) Statul recunoaste si stimuleaza actiunile organizatorice si de promovare a educatiei fizice si sportului, desfasurate de autoritatile administratiei publice si, dupa caz, de organismele neguvernamentale de profil in invatamant, in structuri ale apararii nationale, ordinii publice, sigurantei nationale, in sanatate, in societati comerciale, precum si in alte sectoare ale vietii sociale, potrivit reglementarilor legale.
(3) Educatia fizica si sportul cuprind urmatoarele activitati: educatia fizica, sportul scolar si universitar, sportul pentru toti, sportul de performanta, exercitiile fizice practicate cu scop de intretinere, profilactic sau terapeutic.
(4) Statul garanteaza exercitarea functiilor sectorului public si ale sectorului particular in domeniile educatiei fizice si sportului, in conformitate cu principiile colaborarii responsabile dintre toti factorii interesati.
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive.

Cât despre ridicolul din competițiile de pescuit sportiv (de unde tu profiți de banii pescarilor încasând taxe de arbitraj, fără să fi autorizat în acest sens) ar trebui să spună alții de ce a ajuns aici. Majoritatea convârșitoare a pescarilor sportivi vămuiți de voi, o știu deja.
Tantalaule, eu nu incasez nicio taxă de arbitraj. Nici APC 21 nu o face ! Vezi ca sunt multi care citesc pe aici si care cunosc situatia reala. Arbitrii nostri presteaza, pe baza de contract, o activitate pentru care beneficiarul deconteaza (prin banca) cheltuielile de transport, masa si diurna arbitrilor. Totul se face pe baza de documente inregistrate in contabilitate. Leu pe leu !

APC 21 asa a inteles sa sprijine fenomenul, absolut NON PROFIT.
Tu nu vezi nici pescarii, nici fenomenul. Tu vezi numai banii !

Cred ca te-a luat gura pe dinainte ! :lol: :lol: :lol:

Ce are federatia ta in plus fata de asociatia noastra ?
N-ai decat inregistrarea la judecatoria Alba, ca orice ONG. Avem si noi acelasi lucru, e drept, la alta judecatorie.
Tu n-ai CIS (desi ai cerut !), noi n-avem CIS (dar nici n-am cerut!). Daca ceream, fii sigur ca obtineam.

Si ia zi tu aici !
Daca "federatia" ta va functiona vreodata, cine va plati arbitrajul, cluburile sau federatia ?
Ultima oară modificat Dum Noi 20, 2011 10:41 de către cezar.ch, modificat 1 dată în total.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Găselnițele astea s-ar putea să te coste. Nu stai de vorbă cu un fraier. La primul concurs unde vei mai avea arbitri, o să ai ceva surprize. Tolomac cu aere de intelectual.
Să te trimit pe site-ul LRS unde sunt trecute taxele de arbitraj către Club XXI?

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:Găselnițele astea s-ar putea să te coste. Nu stai de vorbă cu un fraier. La primul concurs unde vei mai avea arbitri, o să ai ceva surprize. Tolomac cu aere de intelectual.
Să te trimit pe site-ul LRS unde sunt trecute taxele de arbitraj către Club XXI?
Extraordinar, ai descoperit America !
Eu n-am scris ca se presteaza gratuit, ci non profit ! Te faci ca nu pricepi ?
Si care-i problema ta, daca vom arbitra turneul LRS, competitie pe care tu o consideri privata ?
Dar asta este, cand infirmierii de la Balaceaca ti-au fost profesori de logica!

Crezi ca esti smecher deturnand discutia de la gainariile tale la ce face asociatia noastra ?

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:Îți înțeleg oftica. Asta e. Poziția ta de pițigoi a început să mă distreze. I-a uite ce zice legea aia pe care trebuie să o respecți tu:
Art. 2

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gogoasa iar bagi copy / paste-uri ca nu sti sa explici sau sa interpretezi?
Ia zi-mi mie , tolomac cu aere de jurist, ca sa te citez cam ce inseamna pun`tu 5 :mrgreen:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

dan _city_center scrie:
miyagi scrie: APCR-ul va pierde imagine in urma actiunilor ......
@miyagi
apcr si-a pierdut de mult imaginea....si asa patata in trecutul nu prea indepartat....au avut grija hotii si combinatorii !
dupa cum bine stii insusi presedintele acestei asociatii a incercat sa trinteasca mai multe concursuri private ale membrilor sai la acea vreme. :D
foame mare pe banii pescarilor .
Aia tine de bucataria interna City ( daca tu oi fi si nu posteaza altul de pe contul tau ), bucatarie ai caror bucatari ati fost si voi. Ati asistat impasibili la tot ce s-a intamplat fara sa miscati un deget. Cand am intrat unul sau altul ca sa ne dam cu parerea ne-ati sarit la jugulara ca ne bagam in seama. Aveati dreptate :wink: . Eu unul mi-am invatat lectia de-atunci. Chiar daca stricam doar niste braile, dar tot se merita sa atragi atentia.
Daa a aaa`! Am sa ma repet si am sa spun ca toate alea tineau doar de bucataria interna.
Acum ca a facut Fane federatia trebuie distrus APCR-ul cu tot ce a facut el bun pana acum? Ia sa stam stramb si sa judecam drept! :|? Acum trebuie lasat Fane sa puna laba pe ce a creat Carpfishingul la noi in tara cu atatea eforturi?
Io zic sa nu.
Fane trebuie sa faca concurenta tuturor structurilor existente si daca e asa destept pe cat pretinde a fi, fara sa fie ajutat de unii dintre voi. Dar bineinteles ca traind intr-o tara in care legile nu-ti guverneaza liberele practici decat sub coercitie, atunci nu va fi o problema pentru nimeni sa o faca si sub tutela federala, ca sa demonstreze ca e cea mai abilitata sa se ocupe de competitiile de pescuit sportiv, integral. SI la fotbal a mai aparut si Liga dupa ce s-a infiintat federatia si merg foarte bine impreuna chiar daca sug ambele "banutu lu` tatutu".
Mai reflectati fratilor ca odata creat precedentul va fi de la foarte greu catre imposibil sa mai miscati ceva, iar Carpfishingul va cunoaste "MAREA SA CADERE". Pricepeti ca nu e vorba de APCR ci de Carpfishing la modul general. ZE vorba de banii care se misca pe marginea pescuitului in general.
Fane nu putea sa faca altceva decat federatia ca sa viseze la lins pa labute, iar federatia asta, fiind un lucru complex, nu putea sa o faca secvential cum au fost facute structurile: APCR, LRC, LRS si altele si s-a gandit el ca daca le asimileaza o sa faca strut-o camila sa mearga. S-a folosit si se foloseste in continuare de copy/paste-urile care creeaza obligatiile legale si nu si drepturi ca sa sperie lumea sau sa se inerveze, sa o dezbine apoi s-o momeasca si sa creeze UN PRECEDENT. ATAT II LIPSESTE. ASTA_I OFUL LUI PE FORUMURILE CONCURENTIALE.
Altfel n-are inca cum sa creeze efecte ca el nu poate juca ca noi ci numai si numai cu CIS-ul pe masa. Spera la el si daca mai pune mana si pe APCR s-a apropiat si de FIPS-CIPS, ramanand doar s-o dea la pace cu AGVPSR-ul.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Frate ma inervati!
Ie lumea voastra pe care io DONATI lu` Fane. De ce dispareti asa in ceata toti cand imi incep io dizertatiili? Voi credeti ca mie nu mi s-a sastisit pana acu`? Credeti ca n-am zis ca multi dintre voi ca e ultima postare pe seama subiectului federatie? Credeti ca doar anumite nume cu rezonanta ii poate sta singure astuia la capatai?
Poi atunci are dreptate Neterminatu` si nu pot decat sa va felicit pentru ragazu` pa care i-l acordati sa creeze precedente.
Urban culture.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

miyagi scrie:Frate mainervati !
Ie lumea voastra pe care io DONATI lu` Fane. De ce dispareti asa in ceata toti cand imi incep io dizertatiili? Voi credeti ca mie nu mi s-a sastisit pana acu`? Credeti ca n-am zis ca multi dintre voi ca e ultima postare pe seama subiectului federatie? Credeti ca doar anumite nume cu rezonanta ii poate sta singure astuia la capatai?
Poi atunci are dreptate Neterminatu` si nu pot decat sa va felicit pentru ragazu` pa care i-l acordati sa creeze precedente.
vezi ca e o mica-mare diferenta intre a inerva si a ENERVA :wink:
pana una-alta ia-l si pe fratele tau "expertiza" si mai studiati dex-ul...restul e folclor :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

marin laurentiu scrie:
miyagi scrie:Frate mainervati !
vezi ca e o mica-mare diferenta intre a inerva si a ENERVA :wink:
pana una-alta ia-l si pe fratele tau "expertiza" si mai studiati dex-ul...restul e folclor :wink:
Eh! Ai vazut ca merge :lol: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”