APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de RazvanG »

Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Bine punctat !!!!! a inceput sa miroasa a bani prin preajma concursurilor de pescuit si au aparut sacalii care nu stiu ce forme si formalitati sa mai faca ca sa puna mana pe toata roata de cascaval !! :wink:

daca ne amintim bine exista si o afirmatie sarcastica NU MA INTERESEAZA PESCARII CI BANII LOR :roll: :oops: :oops:

sincer sa fiu am incerat si eu o solutie de " inavutire " cu un concurs prin delta dar au venit rechinii si m-au dat la o parte sa pape ei tot :lol: :lol:

in cativa ani daca merge tot asa o sa fie mai multe concursuri intr-un an decat zile :lol: :lol: :lol: :lol:

E FOAME DE BANI si asta face ca instinctul sa invinga ratiunea , sa nu-i spun omenia :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

In cazul popescu nu este vb doar de cncursuri, ganditi ce cuprinde pescuit( general )
Balta Puiesti

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Genes Florin scrie:In cazul popescu nu este vb doar de cncursuri, ganditi ce cuprinde pescuit( general )
Balti, terenuri, paduri, servicii, acvacultura cu vanzarea resurselor piscicole, monopol, de ce nu, de piata pe bursa de peste ce se infiinteaza mai nou la Tulcea :wink: .
Urban culture.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Miyagi,

Scurt si la obiect. Bravo ! Pai vezi ca poti?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:Miyagi,

Scurt si la obiect. Bravo ! Pai vezi ca poti?
Pot, da-i vorba de alt interlocutor Nea Vali :D .
Urban culture.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Miyagi,

Pentru "aia mici", sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Ca ei sunt, pana la urma, esenta si bucuria vietii.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:Miyagi,

Pentru "aia mici", sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Ca ei sunt, pana la urma, esenta si bucuria vietii.
Saru` mana taticule. Asa este. Numai io stiu cat ma chinui, dar ma rog la Dumnezeu si ma ajuta cu ei.
Sa fi sanatos si Matale si copiii si sa-ti aduca bucurii toata viata.
Urban culture.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Lume, lume.
Știre de senzație.
Costeluș convoacă adunarea generală.
Printre punctele de pe ordinea de zi:
..........................................................................
4. încetarea suspendării din funcția de președinte a d.nului VLĂDEANU ANDREI – CRISTIAN şi reluarea atribuţiilor corespunzătoare funcţiei.

Președinții de club au votat oare suspendarea lui AV din funcția de președinte? Sau AV s-a autosuspendat? A aprobat AG autosuspendarea lui AV din funcția de președinte sau d.na Angelica încearcă să dreagă busuiocul și vrea să repare autosuspendarea nestatutară pe care am ridicat-o eu în fața instanței, printr-o Hotărâre de anulare a autosuspendării?
Pentru cine cunoaște statutul APCR, este statutară convocarea AG cu o săptămână înaintea desfășurării ei? Este stabilit în statut autosuspendarea președintelui sau delegarea atribuțiilor către unul din membrii biroului?
O să urmăresc cu interes evenimentele. :lol: :lol: :lol: :lol:

Costeluș,
Vezi că cică acum esti președinte interimar, nu secretar general. Secretarul general nu are dreptul să convoace adunarea generală. Citește statutul că te faci de băcănie. Îți mai spun eu câte ceva din statutul APCR, dar la timpul potrivit.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:Lume, lume.
Știre de senzație.
Costeluș convoacă adunarea generală.
Printre punctele de pe ordinea de zi:
..........................................................................
4. încetarea suspendării din funcția de președinte a d.nului VLĂDEANU ANDREI – CRISTIAN şi reluarea atribuţiilor corespunzătoare funcţiei.

Președinții de club au votat oare suspendarea lui AV din funcția de președinte? Sau AV s-a autosuspendat? A aprobat AG autosuspendarea lui AV din funcția de președinte sau d.na Angelica încearcă să dreagă busuiocul și vrea să repare autosuspendarea nestatutară pe care am ridicat-o eu în fața instanței printr-o Hotărâre de anulare a autosuspendării?
Pentru cine cunoaște statutul APCR, este statutară convocarea AG cu o săptămână înaintea desfășurării ei? Este stabilit în statut autosuspendarea președintelui sau delegarea atribuțiilor către unul din membrii biroului?
O să urmăresc cu interes evenimentele. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si care-i problema ta, popescule ? :shock: :shock: :shock:
Esti cumva membru APCR si n-ai fost convocat regulamentar ? :lol: :lol: :lol:

Tolomacule, "autosuspendarea este un act unilateral de vointa" (ca si demisia). Daca legea speciala nu prevede nimic, daca statutul "tace", instanta judeca in spiritul legii generale, care este permisiva la acest capitol.
Asta daca te intereseaza, desi n-ar trebui, pentru ca ti se umfla capul de atata carte. :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”