APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:Gălăgie. :lol: :lol: :lol: :lol:
Multa ca ma tine Fane. Pe tine cat o sa te mai tina?

1. Fals si uz de fals - ai facut federatia la subsol declarand ca ai 10 cluburi cu activitate de minim 3 ani in momentul costituirii, pe paliere, in care si-au desfasurat activitatea minim 2000 de persoane;
2. Ai incercat sa deturnezi cursul desfasurarii Campionatului National si al concursurilor de pescuit sportiv de agrement la rapitor si crap, interne si internationale, jocuri sportive ce nu se includ in legea sporturilor oficiale;
3. Ai intentat procese unor Asociatii de practicanti ai activitatilor de agrement a caror desfasurare este liber consfiintita si protejata inclusiv de legea Sportului.
Pentru aceste demersuri, desi stiai ca unei Federatii ii trebuiesc minim 5 ani ca sa poata produce efecte dpdv legal, ai dat curs in mod vadit intentionat la denigrarea Asociatiilor sus mentionate, contituite legal si a caror activitati s-a desfasurat mai mult decat legal, dezvoltand activitatea prin educarea participantilor la aceste activitati;
4. Denunt calomnios - Tarasti in instante niste Asociatii legal constituite sub pretextul - Politiei Pescuitului - neavand calitatea legala a denuntatorului pe care ti-l arogi, respectiv federatia functionala caruia i se UZURPA CALITATILE OFICIALE si nicidecum i se substituie. N-ai sa vezi tu in nici-o tara din lume ca aceasta calitate se poate inlocui ci doar se poate prelua prin diverse metode.

...si expunerea de motive se poate continua, asa ca nu-mi fac io griji de cata galagie mai am inca de facut. Mai bine ti-ai face tu ca vei avea tot felul de dificultati in a-ti pune pe roate proiectul asta la cum l-ai gandit si inceput.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cezar.ch scrie:
miyagi scrie:
Popescu Stefan scrie:Domnule Oancea,
Cred că acum realizați diferența între un participant la o competiție și atribuțiile celor care administrază federația. Pentru competiții federația are o comisie special constituită. Prioritatea pentru mine este să asigur bugetarea federației pentru a susține activitatea competițională. Indiferent din ce surse, atâta timp cât acestea sunt legale.
PS O să rămâneți surprins ce venituri aduce o asemenea activitate, mai ales că investiția nu ne costă nimic.
N-are cum sa inteleaga Oancea asta ca nu-i mecanic sa se bage. Nici facultatea de mecanici n-o are. Astia de la mecanica se pricep la de toate.
Da macar o tematica a pregatirii antrenorilor de bagat rame in ac ca sa prinzi crap are cine sa ti-o faca :roll: ?
Miyagi, daca te mai iei de Ovidiu, ne supărăm !
Nu te mai lua de oameni, dacă nu-i cunoşti ! :lol: :lol: :lol:
Lasa Cezare ca si el s-a loat da mine fara sa ma cunoasca :lol: .
Urban culture.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

cezar.ch scrie:
miyagi scrie:
Popescu Stefan scrie:Domnule Oancea,
Cred că acum realizați diferența între un participant la o competiție și atribuțiile celor care administrază federația. Pentru competiții federația are o comisie special constituită. Prioritatea pentru mine este să asigur bugetarea federației pentru a susține activitatea competițională. Indiferent din ce surse, atâta timp cât acestea sunt legale.
PS O să rămâneți surprins ce venituri aduce o asemenea activitate, mai ales că investiția nu ne costă nimic.
N-are cum sa inteleaga Oancea asta ca nu-i mecanic sa se bage. Nici facultatea de mecanici n-o are. Astia de la mecanica se pricep la de toate.
Da macar o tematica a pregatirii antrenorilor de bagat rame in ac ca sa prinzi crap are cine sa ti-o faca :roll: ?
Stiam eu ca ma pot baza pe tine Cezare :lol: :lol:
Pe de alta parte omul are dreptate. Daca nu mi-a placut cartea si nu ma duce capul, raman un participant la competitii. De aceea, cu umilinta, intreb si eu care e calendarul competitional pentru anul 2012, cum se desfasoara competitiile intre cluburi si alte nimicuri.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Nu te mai lua de oameni, dacă nu-i cunoşti ! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Lasa Cezare ca si el s-a loat da mine fara sa ma cunoasca :lol: .[/quote]

Admin... te rog un ban lui miyagi... Ban cu ban, asa se strange de un cort pana la primavara :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ovidiu Oancea scrie:Miyagi, daca te mai iei de Ovidiu, ne supărăm !
Lasa Cezare ca si el s-a loat da mine fara sa ma cunoasca :lol: .[/quote]

Admin... te rog un ban lui miyagi... Ban cu ban, asa se strange de un cort pana la primavara :lol:[/quote]

La primavara nu-mi mai trebuie cort. Imi fac io din trestie daca ie nevoie. Ii dau pa toti la concursuri. Peste sa prind :D .
Urban culture.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Ovidiu Oancea scrie:
Admin... te rog un ban lui miyagi... Ban cu ban, asa se strange de un cort pana la primavara :lol:
vand cort!
de la anul pescuim din casute,nu ati vazut ca le face federatia? :lol: :lol:
Ovidius Constanta

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie: Am făcut ceva modificări la proiect și am mărit suprafața luciului de apă la 27 de ha, prin regularizarea cursului râului. Întradevăr, filmarea este veche, dar îți pot confirma câteva obiective din proiect realizate; s-a construit un pod peste râu, s-a terminat linia electrică ce va alimenta cu energie electrică complexul, s-au săpat fundațiile pentru primele 8 căsuțe și pentru pensiune și, dacă timpul va permite, le vom turna luna aceasta.
În plus, mulțumită vicepreședintelui Petru Diaconița, pe o suprafață de 1 ha, înființăm o fermă de râme, pentru a realiza și altfel de venituri necesare federației.
PS Termenul de finalizare este de 5 ani. Lacul de 8 ha fi finalizat până în primăvara, constructorul lucrând toată iarna la obiectiv, deși constructorii de obicei intră iarna în hibernare. :D

Se pare ca sunteti interesat doar de afaceri si castiguri de pe urma acestor proiecte din pescuit... :oops:

Iata ce scrie dl Semlecan GH. pe un alt site :

"D-l Popescu are ca si afacere niscaiva balastiere.Muresul este mutilat de balastiere asemenea celor pe care le are acest domn.NIMENI CU O PARERE PERTINENTA,n-a emis un verdict,cu privire la ce impact au acestea asupra faunei acvatice.Sub "scutul"generos al "lucrarilor de hidroameliorare"albia riului face stinga- dreapta ,de la an la an,dupa cum vor balastierele.Activitatea acestora este maxima incepind cu perioada de reproducere a pestilor.N-are nici un efect apa mereu tulbure asupra pestilor aflati in perioada de reproducere..?

Si atunci intreb,cum poate sa-si faca federatie de pescuit sportiv ,unul care distruge sistematic mediul pentru profit,ca asta este adevarul....

Populari?????Muresul s-a repopulat singur prin luncile sale inundabile, intr-un ciclu repetabil de la an la an,ciclu intrerupt de balastierele, care,in mod necontrolat au adincit si au mutat albia riului,distrugind astfel luncile inundabile,care,ofereau gratis miliarde de puieti anual,din toate speciile....Si atunci vine unul ca d-l Popescu si vorbeste de c&r si populari,acestea din urma fiind o biata gluma comparativ cu ce oferea ciclul natural al riului...El fiind unul dintre cei care baga bani in buzunar din profitul adus de aceste 'lucrari de hidroameliorare'...acuma ii mai trebuie sa si traga sforile in pescuitul sportiv...bleah...La anul imi fac permis in Ungaria..."

Sursa : http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=710

PS.Diseara fac un topic dedicat cu acest subiect pe Carpnews...ca sa nu mai deranjam lumea pe aici.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dan Badarcea scrie:
Ovidiu Oancea scrie:
vand cort!
de la anul pescuim din casute,nu ati vazut ca le face federatia? :lol: :lol:
Si dai numai la rama din crescatoria federala. Adio bile sau c_oaie :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

vand cort!
de la anul pescuim din casute,nu ati vazut ca le face federatia? :lol: :lol:[/quote]
Si dai numai la rama din crescatoria federala. Adio bile sau c_oaie :lol:[/quote]

railor :!: :!: :!: :!:

o sa faca federatia pentru fiecare sportiv inscris si acceptat de federatie, cate o balta in jurul casei...sau doteaza apartamentele fiecarui SPORTIV cu inca o cada plina de peste pentru antrenamente :lol: :lol: :lol: :lol:
C.S. Friends Carp Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Domnule Bonto,
Acest semelcan este o clonă sub care semnează Adelin Avram și răzvan mihuță, ambii membri LRS.
Găsiți o groază de amanunte despre ei pe rapitori.info.
Un singur lucru vă va convinge că ce se spune acolo este o prostie; nu facem balastiere pe râuri. Un minim bagaj de cunoștințe este suficient să vă convingă de faptul că acest lucru este imposibil. Proiectul pe care îl dezvoltăm noi a fost inventat de unguri, care nu mai exploatează demult din cursurile de apă și exploatează din terase. Bălțile lor de pescuit în asemenea locații le vedeți zilnic pe pv-tv.
Dacă ați analiza la rece, ați observa că proiectul de la Orăștie este destinat copiilor și juniorilor, iar scopul este de a le asigura gratuit condiții de pregătire. Același lucru îl fac și vecinii unguri și ei au ceva campioni mondiali care fac cinste Ungariei. Aceștia nu s-au născut peste noapte, întrucât ei au făcut ce trebuia făcut și în România acum 20 de ani. Au separat vânătoarea de pescuit. Dacă considerați că acești copii (viitorii pescari sportivi) nu merită un asemenea efort, e dreptul dumneavoastră.
Pe mine nu mă deranjază zoaiele cu care unii încearcă să maculeze un proiect destinat pescuitului sportiv de performanță. Este tipic românesc. Ce-mi lasă un gust amar, este faptul că pescari cu ceva rezultate și experiență în domeniu, în loc să aperecieze un lucru care până acum nu s-a mai făcut, sunt influențați de niște ipochimeni care nu au făcut nimic la viața lor.
Apropo de populări, cred că nu ați reținut că în respectivul proiect este prevăzută și o microfermă de 6 ha pentru puiet. Și ca să vă convingeți și mai bine de seriozitatea a ceea ce eu mi-am propus, ar trebui să vă întrebați de ce suport toate mizeriile care se spun despre mine. Răspunsul este simplu; acest lucru trebuia făcut de mult tocmai de acesti vașnici mânuitori de tastatură.
Și ca orice lucru serios, rezultatele acestui proiect se vor vedea peste câțiva ani. Sper să fim în viață atunci și să putem aprecia la justa valoare ceea ce se construiește acum.
PS Nu mi-am propus niciodată să devin sportiv de performață. Nici vârsta pe care o am nu-mi permite acest lucru. Dar aceste lucruri pe care eu le fac acum, vor rămâne.
Vă doresc numai bine.

PS Ați putea să enumerați cam ce aș putea câștiga din acest proiect?
Ultima oară modificat Lun Noi 21, 2011 15:23 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”