Popescu Stefan scrie:Domnule Bonto,
Acest semelcan este o clonă sub care semnează Adelin Avram și răzvan mihuță, ambii membri LRS.
Găsiți o groază de amanunte despre ei pe rapitori.info..

Moderator: gor965
Popescu Stefan scrie:Domnule Bonto,
Acest semelcan este o clonă sub care semnează Adelin Avram și răzvan mihuță, ambii membri LRS.
Găsiți o groază de amanunte despre ei pe rapitori.info..
Admin... te rog un ban lui miyagi... Ban cu ban, asa se strange de un cort pana la primavaramiyagi scrie:Lasa Cezare ca si el s-a loat da mine fara sa ma cunoascaOvidiu Oancea scrie:Miyagi, daca te mai iei de Ovidiu, ne supărăm !
Nu te mai lua de oameni, dacă nu-i cunoşti !![]()
![]()
.
Asta am tot inteles-o, dar ce legatura au balastierele cu amenajarile? Exista ele ca afacere in care este implicat Stefan Popescu?Popescu Stefan scrie:Domnule Bonto,
Găsiți o groază de amanunte despre ei pe rapitori.info.
Un singur lucru vă va convinge că ce se spune acolo este o prostie; nu facem balastiere pe râuri. Un minim bagaj de cunoștințe este suficient să vă convingă de faptul că acest lucru este imposibil. Proiectul pe care îl dezvoltăm noi a fost inventat de unguri, care nu mai exploatează demult din cursurile de apă și exploatează din terase. Bălțile lor de pescuit în asemenea locații le vedeți zilnic pe pv-tv.
Dacă ați analiza la rece, ați observa că proiectul de la Orăștie este destinat copiilor și juniorilor, iar scopul este de a le asigura gratuit condiții de pregătire. Același lucru îl fac și vecinii unguri și ei au ceva campioni mondiali care fac cinste Ungariei. Aceștia nu s-au născut peste noapte, întrucât ei au făcut ce trebuia făcut și în România acum 20 de ani. Au separat vânătoarea de pescuit. Dacă considerați că acești copii (viitorii pescari sportivi) nu merită un asemenea efort, e dreptul dumneavoastră.
Pe mine nu mă deranjază zoaiele cu care unii încearcă să maculeze un proiect destinat pescuitului sportiv de performanță. Este tipic românesc. Ce-mi lasă un gust amar, este faptul că pescari cu ceva rezultate și experiență în domeniu, în loc să aperecieze un lucru care până acum nu s-a mai făcut, sunt influențați de niște ipochimeni care nu au făcut nimic la viața lor.
Apropo de populări, cred că nu ați reținut că în respectivul proiect este prevăzută și o microfermă de 6 ha pentru puiet. Și ca să vă convingeți și mai bine de seriozitatea a ceea ce eu mi-am propus, ar trebui să vă întrebați de ce suport toate mizeriile care se spun despre mine. Răspunsul este simplu; acest lucru trebuia făcut de mult tocmai de acesti vașnici mânuitori de tastatură.
Și ca orice lucru serios, rezultatele acestui proiect se vor vedea peste câțiva ani. Sper să fim în viață atunci și să putem aprecia la justa valoare ceea ce se construiește acum.
PS Nu mi-am propus niciodată să devin sportiv de performață. Nici vârsta pe care o am nu-mi permite acest lucru. Dar aceste lucruri pe care eu le fac acum, vor rămâne.
Vă doresc numai bine.
PS Ați putea să enumerați cam ce aș putea câștiga din acest proiect?
La primavara nu-mi mai trebuie cort. Imi fac io din trestie daca ie nevoie. Ii dau pa toti la concursuri. Peste sa prindcezar.ch scrie:Admin... te rog un ban lui miyagi... Ban cu ban, asa se strange de un cort pana la primavaramiyagi scrie:Lasa Cezare ca si el s-a loat da mine fara sa ma cunoascaOvidiu Oancea scrie:Miyagi, daca te mai iei de Ovidiu, ne supărăm !
Nu te mai lua de oameni, dacă nu-i cunoşti !![]()
![]()
.
Dan Badarcea scrie:vand cort!Ovidiu Oancea scrie:Admin... te rog un ban lui miyagi... Ban cu ban, asa se strange de un cort pana la primavara :lol:
de la anul pescuim din casute,nu ati vazut ca le face federatia?![]()
Este pa lap top-ul meu personal. Va fi făcut public după ce va fi aprobat de AG. Doriți să vă înscrieți?Ovidiu Oancea scrie:Programul, programul... unde e programul?
Popescu Stefan scrie:miyagi,
Nu am nici o balastieră. Balastierele se fac numai de firme specializate. Valorificare de asemenea. Mai nou statul încasează redevențele la exploatare, nu la valorificare. Având acestă oportunitate (al cărei patent mi-l asum) ar trebui să fi dobitoc să nu accepți o colaborare în urma căreia să rezulte o locație de pescuit în care să nu investești nimic.
Cine cunoaște legea resurselor minerale știe acest lucru.
PS Ce are lumea cu mine? Ia gândește la ce pierd unii prin intrarea în legalitate a pescuitului sportiv.