Moderator: gor965
Popescu Stefan scrie:Este pa lap top-ul meu personal. Va fi făcut public după ce va fi aprobat de AG. Doriți să vă înscrieți?Ovidiu Oancea scrie:Programul, programul... unde e programul?![]()
![]()
![]()
Dacă vă grăbiți vi-l trimit pe privat. Are și anexa cu costurile. E destul de stufos, având în vedere că cuprinde toate disciplinele.
Trimite-mi un e-mail pe privat.Ovidiu Oancea scrie:Doresc in primul rand sa il citesc, sa vad cum va arata pescuitul de competitie (crap) de acum inainte si apoi vedem cine la ce se inscrie. Pentru multi dintre noi, treaba asta cu pescuitul este importanta si am investit in ea destul de mult... De aceea... la concret va rog daca se poate...
Nu este deloc corect pentru ca am mari dubii referitoare la modul de selectare a pescarilor....Popescu Stefan scrie:Pentru cei interesati, campionatul se desfăsoară pe un total de 4 etape cu participarea tuturor echipelor inscrise, câstigătorul fiind stabilit prin cumulul de puncte.
Lotul național va fi stabilit de antrenorul federal prin selectarea sportivilor de la toate cluburile participante. Simplu, eficient si corect.
Dle Popescu nu suntem la fotbal.....nu confundati sporturile...cand vreodata va semana o balta cu un teren de fotbal????Popescu Stefan scrie:Dacă vor fi mai multe cluburi inscrise, se vor desfăsura competitii si pe divizii inferioare.
Inscrierea pe divizia A și următoarele se va face in ordinea afilierii. pe principiul primul venit, primul servit. Corect?
Popescu Stefan scrie:miyagi,
Nu am nici o balastieră. Balastierele se fac numai de firme specializate. Valorificare de asemenea. Mai nou statul încasează redevențele la exploatare, nu la valorificare. Având acestă oportunitate (al cărei patent mi-l asum) ar trebui să fi dobitoc să nu accepți o colaborare în urma căreia să rezulte o locație de pescuit în care să nu investești nimic.
Cine cunoaște legea resurselor minerale știe acest lucru.
PS Ce are lumea cu mine? Ia gândește la ce pierd unii prin intrarea în legalitate a pescuitului sportiv.
gsg scrie:Apropo, pe unde mai aveți sediul că v-am trimis o notificare.
PS Mugur Isărescu este vânător. S-a discutat la congres că am cerut dizolvarea AGVPSR? Sau Șelaru ține informația sub preș?
Poi oricum m-a prins CezarOvidiu Oancea scrie:miyagi scrie:Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale.
Stiam eu...