APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Ovidiu Oancea

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Doresc in primul rand sa il citesc, sa vad cum va arata pescuitul de competitie (crap) de acum inainte si apoi vedem cine la ce se inscrie. Pentru multi dintre noi, treaba asta cu pescuitul este importanta si am investit in ea destul de mult... De aceea... la concret va rog daca se poate...

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:
Ovidiu Oancea scrie:Programul, programul... unde e programul?
Este pa lap top-ul meu personal. Va fi făcut public după ce va fi aprobat de AG. Doriți să vă înscrieți? :D :D :D
Dacă vă grăbiți vi-l trimit pe privat. Are și anexa cu costurile. E destul de stufos, având în vedere că cuprinde toate disciplinele.

Include si deplasarile Dumneavoastra in scopul schimburilor de experiente ca doar n-o sa conduceti federatia asa oricum doar prin copy/paste?
Da` reprezentarile oficiale ale tarii, direct, personal la competitiile internationale? Vor fi cateva :wink: .
Alea din ce o sa le platiti? Din exploatari? :roll:
Urban culture.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Ovidiu Oancea scrie:Doresc in primul rand sa il citesc, sa vad cum va arata pescuitul de competitie (crap) de acum inainte si apoi vedem cine la ce se inscrie. Pentru multi dintre noi, treaba asta cu pescuitul este importanta si am investit in ea destul de mult... De aceea... la concret va rog daca se poate...
Trimite-mi un e-mail pe privat.
Pentru cei interesati, campionatul se desfăsoară pe un total de 4 etape cu participarea tuturor echipelor inscrise, câstigătorul fiind stabilit prin cumulul de puncte.
Lotul național va fi stabilit de antrenorul federal prin selectarea sportivilor de la toate cluburile participante. Simplu, eficient si corect.
Dacă vor fi mai multe cluburi inscrise, se vor desfăsura competitii si pe divizii inferioare. Inscrierea pe divizia A și următoarele se va face in ordinea afilierii. pe principiul primul venit, primul servit. Corect?

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

E-mail-ul a fost trimis...

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Pentru cei interesati, campionatul se desfăsoară pe un total de 4 etape cu participarea tuturor echipelor inscrise, câstigătorul fiind stabilit prin cumulul de puncte.
Lotul național va fi stabilit de antrenorul federal prin selectarea sportivilor de la toate cluburile participante. Simplu, eficient si corect.
Nu este deloc corect pentru ca am mari dubii referitoare la modul de selectare a pescarilor....
Care sunt criteriile de selectie
.... :?: :?: :?:
Se vede ca nu pescuiti la crap....dar va place sa va introduceti in fenomen fara a fi chemat... :!: :idea:

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Dacă vor fi mai multe cluburi inscrise, se vor desfăsura competitii si pe divizii inferioare.
Inscrierea pe divizia A și următoarele se va face in ordinea afilierii. pe principiul primul venit, primul servit. Corect?
Dle Popescu nu suntem la fotbal.....nu confundati sporturile...cand vreodata va semana o balta cu un teren de fotbal????

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:miyagi,
Nu am nici o balastieră. Balastierele se fac numai de firme specializate. Valorificare de asemenea. Mai nou statul încasează redevențele la exploatare, nu la valorificare. Având acestă oportunitate (al cărei patent mi-l asum) ar trebui să fi dobitoc să nu accepți o colaborare în urma căreia să rezulte o locație de pescuit în care să nu investești nimic.
Cine cunoaște legea resurselor minerale știe acest lucru.
PS Ce are lumea cu mine? Ia gândește la ce pierd unii prin intrarea în legalitate a pescuitului sportiv.

Problema se pune altfel...dumneata vrei sa-i desfiintezi pe toti ....... :!:

Anexez amenintarea adresata Ligii de Crap si AGVPS.... :!:
gsg scrie:Apropo, pe unde mai aveți sediul că v-am trimis o notificare.
PS Mugur Isărescu este vânător. S-a discutat la congres că am cerut dizolvarea AGVPSR? Sau Șelaru ține informația sub preș?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale :wink: . Ce zici? Esti deschis la negocieri?
Urban culture.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

[quote="miyagi"]Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale :wink: .

Stiam eu... :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ovidiu Oancea scrie:
miyagi scrie:Deci Nea Fane io sunt dispus sa fac un targ cu Matale :wink: .

Stiam eu... :lol:
Poi oricum m-a prins Cezar :lol: . Domnu` Cezar :D .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”