Iar faptul ca intreti acest circ nu face decat sa mareasca audienta site-ului.... Deci, da-i inainte !

@Cornel Serbu,
folosesti niste vorbe urate, nu inteleg daca tot te-ai lasat de sportul asta de ce iti place sa faci circ !

Moderator: gor965
Andrei Valoare,andrei vladeanu scrie: cineva vorbea de echipa nationala viitoare. s-ar putea ca aceasta sa nu mai existe, pentru ca in acest
moment riscam o pedeapsa foarte aspra din partea cips-ului. si acest lucru va fi prezentat opiniei publice dupa
intalnirea staff-ului tehnic al nationalei cu reprezentantii cluburilor.
Ce s-a intamplat dupa terminarea competitiei nu poate afecta din punct de vedere sportiv echipa Romaniei. Si boxerii romani au furat prin SUA iar Romania nu a fost suspendata din competitii. Au fost suspendati vinovatii si atat. Cei interpelati in acest topic sa raspunda punctual nu "sa mute mortul pe Academiei".Val, suspendarea nu este ptr ceea ce crezi tu, este vorba de FURT ! Furt din avutul personal, nu are legatura cu pescuitul.....
Intreaba pe Andrei si pe Rosioru daca am dreptul sa comentez proiectul ALP si cu asta cred eu ca ti-am raspuns iar daca tu te-ai si interesa despre anumite proiecte , nu ai mai scrie asa ceva pe Forum , doar pentru ca nu ai ce face pe la servici sau pe acasa ... ( asta ca un raspuns la afirmatiile tale )Vladut Mateianu scrie:Daca chiar te interesa subiectul, puteai sa te implici de la inceput, sa ajuti si apoi aveai dreptul sa comentezi....