Moderator: gor965
Asa crezi tu ca te trezesti, cum si eu cred ca sunt sanatos.andrei vladeanu scrie:pai beat scriu acum
diferenta dintre noi, zarguzoane, e ca eu maine ma trezesc
andrei vladeanu scrie:tizule,andrei1982 scrie: iti mai dau o sansa sa ma cunosti . am inteles ca tu esti mare si tare de 120 si ceva de kg , eu nu am decat 98 , 1.92 si nici pic de slana ,te astep oricand sa facem cunostiinta
condamni violenta, iti dai masurile de manechin si chemi barbatii la intalniri.
ce faci pe site-urile de crap, cand tu esti in cautare de caras?
petre iulian scrie:CONDITIA ca un club sa fie acceptat in APCR este sa poata prezenta o lista cu minim 8 pescari - sub semnatura privata - pescari care timp de 1 an de zile fac parte din acel club
---------
Aceasta conditie eu nu am inteles-o. Trebuie sa fac un contract cu cei (minim) 8 membrii ai clubului ca raman in club timp de un an?
Multumesc!
Sa-mi fie cu iertare,un mesaj electoral presupune sa ai si un ales preferat,fiind din Timisoara ,la mine nici nu se poate pune problemaZarguzon Adi scrie:@doruletz: Este chiar mesaj electoral si se observa fara ochelari.
PS: prin primavara cautai partener acum vrei loturi de 10+1
andrei vladeanu scrie:@ doruletz
iar acestui lot, de care tot pomenesti, cum ar vrea sa se desfasoare CN, astfel incat sa participe?
Cristi Y scrie:@ Andrei 1982
Te rog da un copy- paste la postarea in care Andrei Vladeanu afirma faptul ca eu astept pe cineva SA-L BAT !!
Atentie mare la referirile neargumentate !!!
Astept cu mult interes postarea ta