Moderator: gor965
imi pare rau, nu e nicio bascalie. sunt f curios sa aflu punctul de vedere al clubului timisorean.edibss scrie:andrei vladeanu scrie:@ doruletz
iar acestui lot, de care tot pomenesti, cum ar vrea sa se desfasoare CN, astfel incat sa participe?
inafar de bascalie mai stiti si altceva![]()
Ati ghicit domnule Victor , sunt incepator in pescuitul crapului ,am fost pe balta dumneavoastra si numai de bine despre eapetcuvicto scrie:andrei vladeanu scrie:tizule,andrei1982 scrie: iti mai dau o sansa sa ma cunosti . am inteles ca tu esti mare si tare de 120 si ceva de kg , eu nu am decat 98 , 1.92 si nici pic de slana ,te astep oricand sa facem cunostiinta
condamni violenta, iti dai masurile de manechin si chemi barbatii la intalniri.
ce faci pe site-urile de crap, cand tu esti in cautare de caras?
Dl Vladeanu am aflat ca dl andrei1982,nu mai cauta de mult "caras" acum cauta "ciortan"!![]()
am notat.doruletz scrie:@ Andrei
la pagina 7 a acestui topic am trecut cateva din parerile noastre despre cum am dori sa se desfasoare calificarile.
loturi 8+1 sau mai mari
4manse eliminatorii cu grila,sectorizate in 3 sectoare cu potential cat se poate de echilibrat ,cate o echipa / sector
arbitraj "curat" agreat de 75 % dintre concurenti
lot nominal obligatoriu in mansa 3 si finala ,participant obligatoriu la CM
finala pe balta apropiata ca si caracteristici de cele de la CM.
un club = un singur lot
descalificare la cea mai mica frauda dovedita.
petre iulian,petre iulian scrie:CONDITIA ca un club sa fie acceptat in APCR este sa poata prezenta o lista cu minim 8 pescari - sub semnatura privata - pescari care timp de 1 an de zile fac parte din acel club
---------
Aceasta conditie eu nu am inteles-o. Trebuie sa fac un contract cu cei (minim) 8 membrii ai clubului ca raman in club timp de un an?
Multumesc!
----------------andrei vladeanu scrie:
petre iulian,
am observat ca in numele clubului pe care il reprezenti, si caruia cu mandrie i-ai expus sigla la avatar, combati multe probleme ale campionatului national. de la componenta loturilor la locul unde ar trebui desfasurata finala.
eu am la tine o singura intrebare. in calitate de pescar te-ai interesat daca acest club sportiv exista si te poate reprezenta la sedinta din 16 ianuarie?