Campionatul national de pescuit la crap 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
doruletz
Puncte: 0

Re: Campionatul national de pescuit la crap 2010

Mesaj de doruletz »

fir-ar a naibii de treaba,ca nu se poate intelege nimic...se posteaza 2-3 opinii demne de luat in seama si iar incepe caterinca,de parca e normal sa se tot abata atentia de la subiectul de baza.Atat de romani suntem :( dam cu ea de gard cand ne e lumea mai draga.
Ce sa mai intelegem noi,cei de prin tara...
@ Andrei Vladeanu:
Este o varianta posibila acel 1% pe care il pastrezi in rezerva, dar 99% cred ca nu poate sa fie si real.Cred ca e suficient sa se gaseasca o modalitate de a evita schimbarea membrilor din lotul castigator al CN. Sub incidenta unei penalitati severe,care sa duca pana la descalificare si inlocuire cu cei de pe pozitia secunda.Dar cred , personal, ca nu se va ajunge in nici un caz la asa ceva,e ceva posibil dar improbabil.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@andrei19832

La urmatoarea postare in afara subiectului, zbori....Poti sa scri ce vrei la diverse. :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

doruletz scrie:fir-ar a naibii de treaba,ca nu se poate intelege nimic...se posteaza 2-3 opinii demne de luat in seama si iar incepe caterinca,de parca e normal sa se tot abata atentia de la subiectul de baza.Atat de romani suntem :( dam cu ea de gard cand ne e lumea mai draga.
Ce sa mai intelegem noi,cei de prin tara...
@ Andrei Vladeanu:
Este o varianta posibila acel 1% pe care il pastrezi in rezerva, dar 99% cred ca nu poate sa fie si real.Cred ca e suficient sa se gaseasca o modalitate de a evita schimbarea membrilor din lotul castigator al CN. Sub incidenta unei penalitati severe,care sa duca pana la descalificare si inlocuire cu cei de pe pozitia secunda.Dar cred , personal, ca nu se va ajunge in nici un caz la asa ceva,e ceva posibil dar improbabil.
ar exista si varianta inscrierii initiale a unui lot largit iar pe masura ce turneul avanseaza, numarul acestora sa devina mai mic.
The One Team

doruletz

Mesaj de doruletz »

Vali Bonto scrie:Pe loturi se scoate in evidenta valoarea si se diminueaza foarte mult "bulanul".
Organizare in sistem grila si 3 sectoare valorice pe fiecare balta din etapa,astfel incat fiecare lot sa aibe cate o echipa in fiecare sector.
Singura problema : sectorizarea cat mai exacta a fiecarei balti din etapa respectiva.
Cam asta asteapta multi dintre noi de la aceste calificari . Atat timp cat ramane totul la nivel de corectitudine si sportivitate asta e tot ce isi doreste orice lot cu sau fara valoare dovedita in concursuri de top ! Aici se vorbeste despre un campionat national , dar de fapt este vorba mai mult despre un fel de "cupa Romaniei ".Si un sistem cu tururi si nu etape.
Mansele sunt de fapt tururi eliminatorii si finala e play-off-ul sau cum ii zic americanii aia :D .
Scriem aici multi dintre noi pentru ca noi credem ca avem sansa in aceasta cupa si acesta ar fi singurul motiv pentru care am fi dispusi sa platim taxele care vor fi necesare.Dar suntem dispusi numai atat timp cat credem ca e o competitie sportiva in care toti participantii au sanse.Daca le putem exploata sau nu ,e doar problema noastra,insa nu putem fi de acord cu cei care se cred INDREPTATITI sa reprezinte Romania doar prin prisma unor rezultate anterioare,ori datorita vastelor disponibilitati pecuniare si capacitatii de sustinere a unui program de calificari care sa se intinda pe durata a 7-8 manse de cate 4-5 zile / mansa.
daca vreti o competitie in care sa se alinieze TARA atunci ganditi-o pentru TOATA tara si tineti cont de propunerile si ideile tuturor.Luati aminte domnilor ca pescari de crap in sistem competitional sunt atat de putini in tara...Ne si va intalniti la marea majoritate a competitiilor interne,nu cred ca sunteti sau suntem,daca imi permiteti, mai multi de 300 TREI SUTE de oameni care ducem mai mult de 5 concursuri/an....asa ca e mult prea mult zgomot pentru nimic
va multumesc
doruletz.

doruletz

Mesaj de doruletz »

@ Andrei Vladeanu :

Nu cred ca varianta unui lot largit poate deranja pe cineva, atat timp cat exista reglementarea clara ca un club poate participa numai cu un/o lot/echipa de 8+1 (10+1) etc. la fiecare mansa .daca clubul respectiv obtine calificarea in mansa urmatoare poate sa faca modificari pentru mansa urmatoare,dar numai pana la semifinale.
Participantii la semifinale si in finala vor fi obligatoriu cei care vor reprezenta tara la CM.Cel putin asa cred eu ca e cinstit.Primele 2-3 manse fiind doar precalificari cu loturi mai multe,e posibil ca hazardul sa aiba influenta asupra situatiei in clasament.Insa in ultimele doua manse nu cred ca se mai poate permite ca acesta sa influenteze substantial rezultatele.
Sa incercam sa facem tot ce este posibil pentru transparenta si corectitudine,si abia atunci oamenii isi vor da seama ca nu e totul atat de negru cum se crede, si ca de fapt totul depinde doar de calitatile de pescar si de om ale fiecaruia dintre noi.
Va invit pe toti din tara sa participati CORECT si CINSTIT si fie ca cei mai buni sa castige.
Dumneavoastra,cei care stiti sa combateti cu atata tarie,indiferent in ce tabara sunteti,la "guvernare" sau in "opozitie" :D indiferent cat de titrati sau necunoscuti in fenomen sunteti,aveti ACUM ocazia sa demonstrati ca sunteti cei mai buni,sa lasati deoparte orgoliile si ranchiuna personala si sa puneti PUNCT SI DE LA CAPAT !
Faceti acest 16 ianuarie NIVELUL ZERO in pescuitul competitional la crap si demonstrati de ce sunteti in stare ! ca noi de peste arcul carpatic si de prin vestul tarii ne-am cam saturat sa vedem toate cele ce s-au intamplat si vrem sa credem ca se poate schimba totul in mai bine !
:D cam suna a mesaj electoral :D insa nu este asa...
va multumesc
Doru Caragin,pescar de crap din Banat AKA doruletz

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@doruletz: Este chiar mesaj electoral si se observa fara ochelari.

PS: prin primavara cautai partener acum vrei loturi de 10+1

Gavrila Adrian

Mesaj de Gavrila Adrian »

urmaresc de ceva ani acest forum, dar acum simt nevoia sa intervin. nu am deranjat pe nimeni, ne-am vazut de pescuitul nostru in ungaria sau in putinele belti din banat care exista cu peste. dar cand un coleg pescar din timisoara vine cu o propunere si este luat la misto de catre acest domn zarguzon in postarile caruia se regaseste numai rautate si superioritate, ma intreb : oare ce cautam noi de fapt ? dusmanii si rautati, sau sa facem ceva pentru copii nostri care sa vada aceasta pasiune ca pe un sport ? pacat domnilor, mare pacat.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

problema d-voastra este asa zisa rautatate si superioritate a "domnului" zarguzon.
atunci de ce exclamati la final "pacat domnilor"?
de ce generalizati parerea unui singur om (cu care avem si noi mari probleme pe motive psihiatrice :D ) si va autoflagelati?
nu e corect.
The One Team

Gavrila Adrian

Mesaj de Gavrila Adrian »

corect. in topicul acesta aveti dreptate. dar au mai fost cativa domni atoatestiutori cu acelasi comportament labil psihic ca al domnului zarguzon. si va asigur ca nu m-am inselat, chiar daca sunt singurul care a avut curaj sa posteze pe forumul unde posteaza cei mai celebrii pescari de crap din tara.
o seara buna si scuze pentru interventie , mai ales dlui zarguzon.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:problema d-voastra este asa zisa rautatate si superioritate a "domnului" zarguzon.
atunci de ce exclamati la final "pacat domnilor"?
de ce generalizati parerea unui singur om (cu care avem si noi mari probleme pe motive psihiatrice :D ) si va autoflagelati?
nu e corect.

problemele mele psihiatrice sunt fictive dar starea unora de betie este de notorietate.
P.S. poate gasesti un trol mai haios nu una cu un singur mesaj scris in 4 ani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”