Campionatul national de pescuit la crap 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Campionatul national de pescuit la crap 2010

Mesaj de andrei vladeanu »

ok, iuliane. sper sa va iasa actele in timp util.
multumesc pt invitatie, insa plec la o filmare. spor la treaba si sa faceti lucruri bune si corecte la clubul vostru!
tu si georgica ramaneti preferatii mei :D
The One Team

tite

Mesaj de tite »

Cine poate spune c-am in cat timp ies actele pentru a infiinta o asociatie sau un club??

doruletz

Mesaj de doruletz »

Cezar Bibu scrie:@doruletz,

scuza-ma, dar incepi sa te repeti...eu cred ca s-au inteles f bine doleantele tale, care, culmea, nu sunt foarte diferite de cele normale, sa zicem . Un singur lucru nu inteleg : vorbesti in numele tau personal sau a unui club, asociatii ,etc ?
Ma intrebase Andrei cum vedem noi CN-ul.
Vorbesc in numele meu si al colegilor mei .In Timisoara ne-am adunat sub aripa A.P. Banatul
o asociatie a pescarilor cu vreo cateva mii de membri.Sunt unul dintre cei cativa pescari de crap din Banat care vrea sa participe la CN. Fac parte din lotul largit de pescari care incearca sa fata unei astfel de provocari,atat material cat si ca perioada de desfasurare si timp disponibil.Deoarece toti suntem angajati "la patron" :D sunt multe aspecte pe care vrem sa le clarificam .

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@doruletz,
gata! m-am lamurit ! :D Pai, nu sunteti chiar un club fantoma, aveti si ceva piste bune pe-acolo, din cite am am inteles ? Si mai puteti sa dati membrii imprumut si la alte cluburi vestite mai mult prin vocalize :D :D Daca nu ma-nsel, acolo sunt si Dan Coman si Ticu de la Lugoj , nu ?
Oricum eu cred ca v-ati dat seama ca pe-aici nu se glumeste pe seama CN. Totul e sa va organizati si sa va hotariti in timp util ca sa puteti faceti fata acestei provocari...
PS. sa-mi fie iertat un sfat : cauta(ti) sa nu mai priviti lucrurile cu "noi" de-aici si "voi" de dincolo...interesele sunt comune : mare si mult ! :lol:

doruletz

Mesaj de doruletz »

@ Cezar
Asa este,DPC si Ticu sunt mai cunoscuti pe la Capitala...
din pacate diferenta se face,si se observa la participarea echipelor din Banat si chiar din Ardeal la concursuri din sud si est...Personal cred ca e si frica de a nu lua "Tzeapa" desi am participat cativa la concursuri ,unde nu am avut nimic de comentat si a fost totul super OK.
De organizat pentru CN suntem organizati din noiembrie stim care suntem si ce dorim...eventual ar putea sa mai apara inca un lot de la alt club care se extinde puternic si are membri si din Banat si din Ardeal.
Inca nu ne-am hotarat daca vom adera la vreo organizatie sau nu.Mai asteptam deocamdata sa vedem ce se intampla.Chiar daca anul acesta nu vom avea drept de vot posibil sa ne implicam mai mult dupa ce vedem ce se intampla in general cu pescuitul de competitie . :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

tite scrie:Cine poate spune c-am in cat timp ies actele pentru a infiinta o asociatie sau un club??

-----------

daca faci greseala sa o inregistrezi in Bucuresti poate dura si 6-8 luni! In Ilfov merge mai repede chiar si 6-8 ZILE :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

tite

Mesaj de tite »

Si in provincie dureaza mult??

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”