@ Andrei Vladeanu :
Nu cred ca varianta unui lot largit poate deranja pe cineva, atat timp cat exista reglementarea clara ca un club poate participa numai cu un/o lot/echipa de 8+1 (10+1) etc. la fiecare mansa .daca clubul respectiv obtine calificarea in mansa urmatoare poate sa faca modificari pentru mansa urmatoare,dar numai pana la semifinale.
Participantii la semifinale si in finala vor fi obligatoriu cei care vor reprezenta tara la CM.Cel putin asa cred eu ca e cinstit.Primele 2-3 manse fiind doar precalificari cu loturi mai multe,e posibil ca hazardul sa aiba influenta asupra situatiei in clasament.Insa in ultimele doua manse nu cred ca se mai poate permite ca acesta sa influenteze substantial rezultatele.
Sa incercam sa facem tot ce este posibil pentru transparenta si corectitudine,si abia atunci oamenii isi vor da seama ca nu e totul atat de negru cum se crede, si ca de fapt totul depinde doar de calitatile de pescar si de om ale fiecaruia dintre noi.
Va invit pe toti din tara sa participati CORECT si CINSTIT si fie ca cei mai buni sa castige.
Dumneavoastra,cei care stiti sa combateti cu atata tarie,indiferent in ce tabara sunteti,la "guvernare" sau in "opozitie"

indiferent cat de titrati sau necunoscuti in fenomen sunteti,aveti ACUM ocazia sa demonstrati ca sunteti cei mai buni,sa lasati deoparte orgoliile si ranchiuna personala si sa puneti PUNCT SI DE LA CAPAT !
Faceti acest 16 ianuarie NIVELUL ZERO in pescuitul competitional la crap si demonstrati de ce sunteti in stare ! ca noi de peste arcul carpatic si de prin vestul tarii ne-am cam saturat sa vedem toate cele ce s-au intamplat si vrem sa credem ca se poate schimba totul in mai bine !

cam suna a mesaj electoral

insa nu este asa...
va multumesc
Doru Caragin,pescar de crap din Banat AKA doruletz