Campionatul national de pescuit la crap 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionatul national de pescuit la crap 2010

Mesaj de EX-UL »

Vad ca Andrei asta e chiar o persoana in carne si oase - daca Tataie nu i-a zis nimic pina acum - si acum il vad ca nu e clona - sa te fereasca D-zeu sa dai ochii vreodata cu mine ......!!! Te pun linga Cotelici pe lista mea scurta ...

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@ doruletz: Pescuitul de dincolo de Carpati nu este cu nimic mai deosebit. Pe mine ma intereseaza ca orice sistem ar fi sa fie mentinut 3-5ani ,o brigada de arbitrii impartiala si o trasparenta totala .Daca toate aceste conditii sunt implinite toata lumea pleaca cu sanse egale inclusiv echipele de dincolo de Carpati.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

edibss scrie:
andrei vladeanu scrie:@ doruletz

iar acestui lot, de care tot pomenesti, cum ar vrea sa se desfasoare CN, astfel incat sa participe?

inafar de bascalie mai stiti si altceva :?: :?:
imi pare rau, nu e nicio bascalie. sunt f curios sa aflu punctul de vedere al clubului timisorean.
The One Team

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

petcuvicto scrie:
andrei vladeanu scrie:
andrei1982 scrie: iti mai dau o sansa sa ma cunosti . am inteles ca tu esti mare si tare de 120 si ceva de kg , eu nu am decat 98 , 1.92 si nici pic de slana ,te astep oricand sa facem cunostiinta
tizule,
condamni violenta, iti dai masurile de manechin si chemi barbatii la intalniri.
ce faci pe site-urile de crap, cand tu esti in cautare de caras? :D

Dl Vladeanu am aflat ca dl andrei1982,nu mai cauta de mult "caras" acum cauta "ciortan"! :D
Ati ghicit domnule Victor , sunt incepator in pescuitul crapului ,am fost pe balta dumneavoastra si numai de bine despre ea

doruletz

Mesaj de doruletz »

@ Andrei
la pagina 7 a acestui topic am trecut cateva din parerile noastre despre cum am dori sa se desfasoare calificarile.
loturi 8+1 sau mai mari
4manse eliminatorii cu grila,sectorizate in 3 sectoare cu potential cat se poate de echilibrat ,cate o echipa / sector
arbitraj "curat" agreat de 75 % dintre concurenti
lot nominal obligatoriu in mansa 3 si finala ,participant obligatoriu la CM
finala pe balta apropiata ca si caracteristici de cele de la CM.
un club = un singur lot
descalificare la cea mai mica frauda dovedita.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@doruletz,

scuza-ma, dar incepi sa te repeti...eu cred ca s-au inteles f bine doleantele tale, care, culmea, nu sunt foarte diferite de cele normale, sa zicem . Un singur lucru nu inteleg : vorbesti in numele tau personal sau a unui club, asociatii ,etc ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@andrei1982

La urmatoarea postare obraznica zbori. La cei 28 de ani ai tai ar trebui sa fi mult mai respectos ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

doruletz scrie:@ Andrei
la pagina 7 a acestui topic am trecut cateva din parerile noastre despre cum am dori sa se desfasoare calificarile.
loturi 8+1 sau mai mari
4manse eliminatorii cu grila,sectorizate in 3 sectoare cu potential cat se poate de echilibrat ,cate o echipa / sector
arbitraj "curat" agreat de 75 % dintre concurenti
lot nominal obligatoriu in mansa 3 si finala ,participant obligatoriu la CM
finala pe balta apropiata ca si caracteristici de cele de la CM.
un club = un singur lot
descalificare la cea mai mica frauda dovedita.
am notat.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

petre iulian scrie:CONDITIA ca un club sa fie acceptat in APCR este sa poata prezenta o lista cu minim 8 pescari - sub semnatura privata - pescari care timp de 1 an de zile fac parte din acel club

---------

Aceasta conditie eu nu am inteles-o. Trebuie sa fac un contract cu cei (minim) 8 membrii ai clubului ca raman in club timp de un an?

Multumesc!
petre iulian,
am observat ca in numele clubului pe care il reprezenti, si caruia cu mandrie i-ai expus sigla la avatar, combati multe probleme ale campionatului national. de la componenta loturilor la locul unde ar trebui desfasurata finala.
eu am la tine o singura intrebare. in calitate de pescar te-ai interesat daca acest club sportiv exista si te poate reprezenta la sedinta din 16 ianuarie?
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

andrei vladeanu scrie:
petre iulian,
am observat ca in numele clubului pe care il reprezenti, si caruia cu mandrie i-ai expus sigla la avatar, combati multe probleme ale campionatului national. de la componenta loturilor la locul unde ar trebui desfasurata finala.
eu am la tine o singura intrebare. in calitate de pescar te-ai interesat daca acest club sportiv exista si te poate reprezenta la sedinta din 16 ianuarie?
----------------

La acest club eu sunt membru fondator si are toate actele depuse( rezervare de nume-depus dosarul la judecatorie) Nenorocirea este ca se judeca doar 50 dosare pe zi si sunt in mare intarziere cu ele. Incercam cu "interventii" sa iasa actul pana pe 16 ianuarie dar nu este sigur. Daca nu ies actele pana pe 16 nu stiu daca putem participa doar cu actele care dovedesc ce zic eu.

ps. maine 10 ianuarie avem sedinta la restaurantul NEST incepant cu ora 13 si te invit sa participi alaturi de noi ca invitat.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”