CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Mesaj de gabisandu »

Vladut Mateianu scrie:@gabi sandu
Gabi, tu ar trebui sa fi ultimul care scrie la aceste subiecte. Din respect ptr restul membrilor lotului tau , ma opresc aici.
Dar te sfatuiesc sa nu fortezi nota....
1. Daca ai ceva pe suflet spune Vladut. Nu de alta vor crede unii ca detii vre-o informatie secreta la adresa mea, mai ales membri lotului Planet.
2. Nemultumirile trebuiesc discutate in interiorul asociatiei. Purtand discutiile aici nu faci decat sa dai satisfactie contestatarilor. Iar cei care sunt noi in fenomen vor crede ca membrii APCR sunt niste hoti, imbarligatori ori "marionete".
3. Nu vad de ce ar trebui sa fiu eu ultimul? Eu din cate stiu am sustinut dintotdeauna asociatia, nu i-am adus prejudicii si nici nu i-am jignit membri. Iar daca ii iau apararea lui Costel o fac pentru ca am incredere in el.

cea mai tare

Mesaj de cea mai tare »

Vladut Mateianu scrie::lol: :lol: :lol: Stai sa treaca prima etapa si o sa vedem daca am avut dreptate sau nu !
Pana atunci raspunde de ce banii (2000 euro) oferiti de Vlad ca sponsorizare ptr echipa nationala, ajung in conturile APCR si nu la viitoarea echipa nationala ?
unul dintre cele trei abonamente au deja au fost vindute.
conform procesului verbal discutat si semnat ieri ,pe baza votului din sediul agvps banii se vor aloca direct echipei care va face deplasarea in Italia!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabisandu scrie: 1. Daca ai ceva pe suflet spune Vladut. Nu de alta vor crede unii ca detii vre-o informatie secreta la adresa mea, mai ales membri lotului Planet.
2. Nemultumirile trebuiesc discutate in interiorul asociatiei. Purtand discutiile aici nu faci decat sa dai satisfactie contestatarilor. Iar cei care sunt noi in fenomen vor crede ca membrii APCR sunt niste hoti, imbarligatori ori "marionete".
3. Nu vad de ce ar trebui sa fiu eu ultimul? Eu din cate stiu am sustinut dintotdeauna asociatia, nu i-am adus prejudicii si nici nu i-am jignit membri. Iar daca ii iau apararea lui Costel o fac pentru ca am incredere in el.
Ma faci sa rad. Pari asa nevinovat ca imi dau si lacrimile cand citesc.... :D Eu te las in pace, stiu ca trebuie sa revansezi intr-un fel in fata lui......................Dumnezeu....ca doar este Saptamana Mare... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Vladut Mateianu scrie::lol: :lol: :lol: Stai sa treaca prima etapa si o sa vedem daca am avut dreptate sau nu !
Pana atunci raspunde de ce banii (2000 euro) oferiti de Vlad ca sponsorizare ptr echipa nationala, ajung in conturile APCR si nu la viitoarea echipa nationala ?
Aici nu e nunta cu dar, sa se dea la echipa.
Banii respectivi SE BUGETEAZA si daca se vand abonamentele, vor aparea in contabilitate.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

:lol: :lol: :lol: Poate ii transmiti si lui Vlad asta..... Apropo, din 2000 euro anuntati de el ca sponsorizare (3 abonamente) tu ai anuntat 1500 euro ! Dar ce mai sunt 500 de euro in ziua de astazi, nu ?
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie::lol: :lol: :lol: Poate ii transmiti si lui Vlad asta..... Apropo, din 2000 euro anuntati de el ca sponsorizare (3 abonamente) tu ai anuntat 1500 euro ! Dar ce mai sunt 500 de euro in ziua de astazi, nu ?
in plenul sedintei de ieri de la agvps vlad a fost sunat pe speaker si intrebat

- 2000 cash?
- nu, abonamente
- cate?
- trei!

(discutie ascultata de cei prezenti)

costel s-a gandit - probabil - ca e momentul cel mai propice sa traga 500 si sa anunte 1500

vladut, zau asa, e penibil.
vrei sa faci tiganie din orice?

(mai bine mai da sifoane de la deciziile cluburilor apcr, la care - fireste - ai participat si tu)
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:
Aici nu e nunta cu dar, sa se dea la echipa.
Banii respectivi SE BUGETEAZA si daca se vand abonamentele, vor aparea in contabilitate.
COSTELUS TATA ,TE ROG SA NU MA FACI TAMPIT .
BANII DE PE CELE 3 ABONAMENTE SUNT PENTRU ECHIPA CARE VA FACE DEPLASAREA LA CM.
INCETEAZA CU PROSTIILE SI NU TE JUCA CU FOCUL .
BANII SUNT PENTRU CASTIGATORII COMPETITIEI CONFORM DECLARATIEI LUI VLAD PARFENE SI NU SUNT SUPUSI COMISIONULUI DE 20 LA SUTA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie: Purtand discutiile aici nu faci decat sa dai satisfactie contestatarilor.
baga, tata, nume daca esti barbat :D ...daca ma consideri cumva printre contestatari, afla ca ma doare exact in cot :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:.
BANII SUNT PENTRU CASTIGATORII COMPETITIEI CONFORM DECLARATIEI LUI VLAD PARFENE SI NU SUNT SUPUSI COMISIONULUI DE 20 LA SUTA
banii desigur ca nu supusi niciunui comision.
singurii bani supusi comisionului sunt din sponsorizari aduse de fiecare membru apcr. pana acum, in 2 ani, nu a adus decat stanila.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei, faptul ca ii sari in aparare lui stanila imi demonstreaza ca nu am gresit cand am facut acuzatiile initiale.
politele trebuiesc platite, iar serviciile platite..... ca asa e in viata.

oare de ce nu se baga in aceste discutii alti presedinti de cluburi particiante la CN si membre APCR ?

nu cred ca merita sa mai continui, poti sa-ti protejezi "papusha" cat vrei....tot se va spanzura in sforile ...vietii. :mrgreen:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”