Moderator: gor965
Multumesc ptr solidaritate Darius, crede-ma ca nu mi-a fost usor sa iau decizia de retragere (si din CN si din APCR) m-ai ales ca a trebuit sa spulber visele colegilor din lot legate de un eventual titlu de CN.....(si aveam in lot pescari care aveau tot dreptul sa spere: Cezar Bibu, George Slave, Cornel Iacob,Mircea Gheran, Coco Popescu, Claumar, Mihai Gaulea...Darius Handrea scrie:AGVPS Campionat Național de Pescuit la Crap 2011, organizat de A.P.C.R. sub egida A.G.V.P.S.
Se va desfășura pe loturi de maxim 12 pescari
Inscrieri loturi: între 05 martie 2011 - 15 aprilie 2011
Cotizație participare: 1100 Euro/lot (la o participare estimată de 18 loturi pentru un buget estimativ de 20.000 euro necesar deplasării echipei naționale la CM - Italia 2011)
3 etape:
Etapa I – 4-7 mai (câte loturi se vor inscrie) - Fântânele, Dolj
Etapa II – 26-29 mai (12 loturi) - Dârvari, Călărași
Finala – 23-26 iunie (6 loturi) – Bunget, jud. Dâmbovița
Arbitraj: APS sau altă asociație specializată
Regulament: CIPS-FIPS, aprobat de A.G.V.P.S.
Acesta este un copy-paste de pe situl oficial al APCR.
DE unde s-a plecat initial si unde s-a ajuns numai impostorul de asa zis presedinte
poate sa ne explice ca sa nu il parafrazez pe Vladut si sa-l numesc marioneta.
Daca anul trecut l-ati premiat cu 2000 de euro si era doar secretar anul asta ca si
presedinte premiati-l cu vreo 5000 de euro ca doar merita la cat se zbate si la cati sponsori
a adus. In semn de solidaritate si din respect pentru tot ce a facut si face Vladut Mateianu
pentru carpfishingul romanesc personal ma retrag de la acest asa zis CN exemplul meu sper sa-l urmeze
toti cei care mai cred intrun pescuit sportiv lipsit de interese materiale personale .
Vladut cunoaste vorba mea "stim nu stim hai la peste" in cazul de fata s-ar traduce:
Stim nu stim hai sa conducem APCR.
Tu cat ai avut partea ta cand ai semnat cheltuielile din decontul din Angliagabisandu scrie:Daca si pe Costel Stanila il suspectati ca primeste spaga...![]()
Omul asta chiar munceste si se lupta pentru asociatie. In loc sa-l felicitam, noi il injuram? Si aici ma refer in special la membrii APCR. Este pacat ca nu suntem uniti si solidari cu cei din conducere, conducere pe care noi am votat-o.
Nea Victor, mesajul meu era adresat membrilor APCR.oanavictor scrie:Tu cat ai avut partea ta cand ai semnat cheltuielile din decontul din Angliagabisandu scrie:Daca si pe Costel Stanila il suspectati ca primeste spaga...![]()
Omul asta chiar munceste si se lupta pentru asociatie. In loc sa-l felicitam, noi il injuram? Si aici ma refer in special la membrii APCR. Este pacat ca nu suntem uniti si solidari cu cei din conducere, conducere pe care noi am votat-o.![]()
![]()
Daca ai fi fara pata ai face tu public cheltuielile lotului national 2010 ,fiind direct implicat![]()