CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Darius Handrea

CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Mesaj de Darius Handrea »

AGVPS Campionat Național de Pescuit la Crap 2011, organizat de A.P.C.R. sub egida A.G.V.P.S.
Se va desfășura pe loturi de maxim 12 pescari

Inscrieri loturi: între 05 martie 2011 - 15 aprilie 2011

Cotizație participare: 1100 Euro/lot (la o participare estimată de 18 loturi pentru un buget estimativ de 20.000 euro necesar deplasării echipei naționale la CM - Italia 2011)

3 etape:

Etapa I – 4-7 mai (câte loturi se vor inscrie) - Fântânele, Dolj

Etapa II – 26-29 mai (12 loturi) - Dârvari, Călărași

Finala – 23-26 iunie (6 loturi) – Bunget, jud. Dâmbovița

Arbitraj: APS sau altă asociație specializată

Regulament: CIPS-FIPS, aprobat de A.G.V.P.S.

Acesta este un copy-paste de pe situl oficial al APCR.
DE unde s-a plecat initial si unde s-a ajuns numai impostorul de asa zis presedinte
poate sa ne explice ca sa nu il parafrazez pe Vladut si sa-l numesc marioneta.
Daca anul trecut l-ati premiat cu 2000 de euro si era doar secretar anul asta ca si
presedinte premiati-l cu vreo 5000 de euro ca doar merita la cat se zbate si la cati sponsori
a adus. In semn de solidaritate si din respect pentru tot ce a facut si face Vladut Mateianu
pentru carpfishingul romanesc personal ma retrag de la acest asa zis CN exemplul meu sper sa-l urmeze
toti cei care mai cred intrun pescuit sportiv lipsit de interese materiale personale .
Vladut cunoaste vorba mea "stim nu stim hai la peste" in cazul de fata s-ar traduce:
Stim nu stim hai sa conducem APCR.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Mesaj de Vladut Mateianu »

Darius Handrea scrie:AGVPS Campionat Național de Pescuit la Crap 2011, organizat de A.P.C.R. sub egida A.G.V.P.S.
Se va desfășura pe loturi de maxim 12 pescari

Inscrieri loturi: între 05 martie 2011 - 15 aprilie 2011

Cotizație participare: 1100 Euro/lot (la o participare estimată de 18 loturi pentru un buget estimativ de 20.000 euro necesar deplasării echipei naționale la CM - Italia 2011)

3 etape:

Etapa I – 4-7 mai (câte loturi se vor inscrie) - Fântânele, Dolj

Etapa II – 26-29 mai (12 loturi) - Dârvari, Călărași

Finala – 23-26 iunie (6 loturi) – Bunget, jud. Dâmbovița

Arbitraj: APS sau altă asociație specializată

Regulament: CIPS-FIPS, aprobat de A.G.V.P.S.

Acesta este un copy-paste de pe situl oficial al APCR.
DE unde s-a plecat initial si unde s-a ajuns numai impostorul de asa zis presedinte
poate sa ne explice ca sa nu il parafrazez pe Vladut si sa-l numesc marioneta.
Daca anul trecut l-ati premiat cu 2000 de euro si era doar secretar anul asta ca si
presedinte premiati-l cu vreo 5000 de euro ca doar merita la cat se zbate si la cati sponsori
a adus. In semn de solidaritate si din respect pentru tot ce a facut si face Vladut Mateianu
pentru carpfishingul romanesc personal ma retrag de la acest asa zis CN exemplul meu sper sa-l urmeze
toti cei care mai cred intrun pescuit sportiv lipsit de interese materiale personale .
Vladut cunoaste vorba mea "stim nu stim hai la peste" in cazul de fata s-ar traduce:
Stim nu stim hai sa conducem APCR.
Multumesc ptr solidaritate Darius, crede-ma ca nu mi-a fost usor sa iau decizia de retragere (si din CN si din APCR) m-ai ales ca a trebuit sa spulber visele colegilor din lot legate de un eventual titlu de CN.....(si aveam in lot pescari care aveau tot dreptul sa spere: Cezar Bibu, George Slave, Cornel Iacob,Mircea Gheran, Coco Popescu, Claumar, Mihai Gaulea... :oops: )
Dar, nu vreau sa fiu partas la magariile care se intampla inca din debutul acestui CN, la care dupa parerea mea se stie dinainte castigatorul.....

Referitor la Stanila, daca crezi ca 5000 de euro ii sunt suficient , te inseli amarnic... :D La cat a riscat si la ce magarii a facut (in curand o sa iasa si partea ascunsa la vedere) , suma va fi mult mai mare...De aceea se si agita atat, nu uita ca are deja votat 50% din sponsorizarile venite la APCR !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Darius Handrea

Daca la C.M din Italia lotul Romaniei dupa 48 de ore de pescuit nu o sa prinda nici
un crap ce va hotari seful delegatiei?
Va retrage cumva lotul din concurs si va cere italienilor daune morale si interes.

Darius Handrea

Se poate Vladut sa aiba votat 50% dar partea lui cred ca va fi 25% asa ca semn de recunostiinta
pentru cei sau cel ce l-a uns presedinte.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

costel stanila a fost propus in functia de presedinte apcr - anul trecut - de vladut mateianu (la opozitia mea vehementa de atunci)
costel stanila a fost promovat pt. calitatile sale de manager ( sustinute de vladut mateianu)

costel stanila s-a ocupat de acest lucru anul trecut si o face si in prezent

costel stanila NU este platit din banii cluburilor, ci incaseaza un procent din banii pe care ii atrage catre apcr sub forma de sponsorizari. acelasi procent urmeaza sa-l incaseze orice club din apcr care aduce sponsori la asociatie (inclusiv vladut mateianu)

munca administrativa a lui costel stanila la apcr nu este retribuita

desi la sedinta apcr de la sinaia cluburilor apcr li s-a prezentat si garantat accesul la o prezentare profi pentru eventualii sponsori, pana in prezent nu a adus nimeni niciun euro la apcr sau la bugetul CN.

costel stanila este facut acum marioneta de vladut mateianu, omul care l-a propus si promovat.

pana si pinochio - cand a prins suflet si s-a transformat din papusa de lemn in baietel - nu a mai ascultat de gepeto, ci a inceput sa actioneze potrivit propriei constiinte.
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Andrei Vladeanu aici are dreptate !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Daca si pe Costel Stanila il suspectati ca primeste spaga... :roll:
Omul asta chiar munceste si se lupta pentru asociatie. In loc sa-l felicitam, noi il injuram? Si aici ma refer in special la membrii APCR. Este pacat ca nu suntem uniti si solidari cu cei din conducere, conducere pe care noi am votat-o.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabisandu scrie:Daca si pe Costel Stanila il suspectati ca primeste spaga... :roll:
Omul asta chiar munceste si se lupta pentru asociatie. In loc sa-l felicitam, noi il injuram? Si aici ma refer in special la membrii APCR. Este pacat ca nu suntem uniti si solidari cu cei din conducere, conducere pe care noi am votat-o.
Tu cat ai avut partea ta cand ai semnat cheltuielile din decontul din Anglia :!: :!:
Daca ai fi fara pata ai face tu public cheltuielile lotului national 2010 ,fiind direct implicat :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

oanavictor scrie:
gabisandu scrie:Daca si pe Costel Stanila il suspectati ca primeste spaga... :roll:
Tu cat ai avut partea ta cand ai semnat cheltuielile din decontul din Anglia :!: :!:
Daca ai fi fara pata ai face tu public cheltuielile lotului national 2010 ,fiind direct implicat :!: :!:
Nea Victor, mesajul meu era adresat membrilor APCR.

P.S. - Si ca sa-ti raspund, ca tot suntem in saptamana mare. Sa ai matale parte, in fiecare zi, de atatia bani cat am luat eu spaga sau am dat cuiva bani sa ma ajute.
P.S.2 - In afara de banii de antrenament (bani decontati la cent) eu nu am gestionat nici-un ban.
P.S.3 - Am rugamintea sa ma acuzi atunci cand ai probe altfel si eu voi putea sa te acuz de multe doar de dragul discutiei sau ca sa ma aflu in treaba.

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Decontul pentru deplasarea in Anglia nu l-a facut Gabi Sandu, eu l-am facut.
Nu am nici o obligatie sa-l fac public, obligatie legala sau contractuala cu AGVPS.
Eu raspund pentru asta numai in fata AGVPS si legilor statului.
Costel Stanila
A.P.C.R.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”