CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Pasa

Re: CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Mesaj de Pasa »

cea mai tare scrie:tot dl .Victor Oana sa va scoata,
balta lui.vorbele lui,banii lui...si +20% ai vostri.. :wink: :mrgreen:
nimeni nu mai are incredere in voi.
sfatul meu ,
ar fi bine sa inchideti srlul apcr si sa plecati intr-un mare concediu.
te rog frumos nu se poate asa
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

iulian staicu
Puncte: 0

Mesaj de iulian staicu »

si din toate cele spuse un singur castigator : Dnul Popescu ALBA .

exista si PM si telefonie mobila ! daca pana acum APCR era un brand , apartenenta la APCR un ideal , ati reusit sa desavarsiti munca lui rosioru Cornel si sa desfintati tot.

Iulian Staicu
ccc corbu constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

iulian,
apcr este un brand.
apartenenta la apcr a fost odinioara un ideal, intr-adevar. actualmente, apcr este acum o asociatie de cluburi cu portile deschise (in ambele sensuri - intrare & iesire)
probabil ca ai folosit "desavarsiti" in sens peiorativ... in fine, mi se pare putin exagerat sa amesteci lucrurile, anii si personajele si sa mai si scoti de acolo si un tert castigator.
Christos a inviat!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:apcr este un brand.
in care din sensurile cuvantului, fiindca poate insemna si stigmatizat, ceea ce mi se pare mai aproape de adevar dupa marea isprava a lui rosioru :shock:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornel,
ceea ce invoci tu este gestul unei singure persoane, odinioara presedintele unei asociatii de persoane fizice.
poate ca lv a ramas stigmatizat, ca sa te citez. poate.
insa nu se poate extrapola totul asupra unei grupari de 15 cluburi care s-au asociat de buna voie in apcr-ul din 2010.
sau crezi ca toti au venit - printr-un gest masochist - la stigmatizare?
sunt multe cluburi noi, care au aderat ulterior. ce treaba au ele cu rosioru si ispravile din trecut?

sa nu mai discutam ca in tot acest rastimp a existat si alternativa (cum democratic iti place tie sa privesti lucrurile). o alta asociatie de cluburi. de ce nu a avut succes si de ce nu a adunat majoritatea?
la asta sa meditezi tu. daca liga aduna laolalta toate cluburile de crap din romania, apcr devenea istorie.
asta era modul corect de a trage pe dreapta apcr-ul, nu memoriile saptamanale si total fantasmagorice depuse la agvps.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

in mare ai dreptate, dar eu mai reflectez la ceva si anume modul mai putin ortodox in care apcr a atras acele cluburi de partea ei si intr-adevar greselile lamentabile pe care le-a facut liga in asi face aliati...
te sfatuiesc si eu sa reflectezi la ceva...un brand mai puternic ar fi fost o federatie, dar voi ati tinut la apcr mai mult decat la o uniune a tuturor clubutilor de crap...sunt sigur ca acum radeam de popescu :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:un brand mai puternic ar fi fost o federatie, dar voi ati tinut la apcr mai mult decat la o uniune a tuturor clubutilor de crap...sunt sigur ca acum radeam de popescu :wink:
dar si agvps-ul radea de noi cand am fi solicitat inscrierea la mondiale...

situatia a fost si este complicata. desigur, daca extragi din ea doar lucrurile care iti convin te transformi f usor in acuzator.
The One Team

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Mai oameni buni hotarati-va odata cine este "seful" ...parca sunteti Guvernul Romaniei sau Gigi Becali cand schimba antrenor dupa antrenor la Steaua.......cu haosul asta performante nu o sa mai vedem prea curand...:oops:
Nume utilizator schimbat din Friday

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei,
nu-l acuz decat pe rosioru pentru fapta reprobabila, in rest sunt doar pareri si regreta ca nu au am fost in staresa facem ce a facut popescu, iar aici trebuie sa recunosti ca porti o parte din vina...

@ friday
ai asa mare nevoie de un sef ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:andrei,
nu-l acuz decat pe rosioru pentru fapta reprobabila, in rest sunt doar pareri si regreta ca nu au am fost in staresa facem ce a facut popescu, iar aici trebuie sa recunosti ca porti o parte din vina...
vina de fi respectat legea si de a denumi federatia - federatia romana de pescuit sportiv
vina de a fi ascultat mts-ul care a sugerat sa facem federatia in acord cu agvps-ul
vina de a fi singurul care a muncit si platit la toata documentatia
vina de a ma intalni cu v oana in preziua semnarii actului constitutiv si de a-i promite postul de sef la crap, pentru ca altfel din fostul g6 nu iscalea niciun club. am facut asta impotriva lui rosioru, doar ca sa se semneze. (se pare ca ai uitat acest aspect)
vina de a nu renunta nici acum si de a cere dreptatea la ans si in instanta.
etc

pe de alta parte, in strafundul sufletului, imi doresc ca nea fane sa reuseasca cu federatia lui. sa-si intre pe deplin in atributiunile interne si internationale (desi nu cred ca se va intampla asa)
imi doresc, pentru stilul lui autoritar, singurul care poate functiona in pescuitul la crap de competitie din tara asta.
sa va conduca nea fane si sa-l trimiteti pe orhei la haga cu memoriile.

ps adevarat a inviat
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”