CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CN de pescuit SPAGI COSTEL STANILA CN=CS

Mesaj de cornelserbu »

iar te-ai infierbantat, dar se pare ca acum nu prea mai conteaza...sa fim sanatosi si vom vedea ce-o mai fi !

ps. a-nviat, a-nviat...
pps. ce faceti la darvari ? :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:iar te-ai infierbantat, dar se pare ca acum nu prea mai conteaza...sa fim sanatosi si vom vedea ce-o mai fi !
intotdeauna conteaza adevarul
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:intotdeauna conteaza adevarul
destul de relativ...adevarul e totdeauna undeva la mijloc, adevarul adevarat nu-l va sti nimeni niciodata...cateodata nici nu e bine sa stii tot adevarul, cat priveste faptul ca ti s-au pus bete-n roate la infiintarea federatiei, eu te cred, dar sunt multi cei ce nu mai cred nimic...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut Mateianu scrie:
Darius Handrea scrie:AGVPS Campionat Național de Pescuit la Crap 2011, organizat de A.P.C.R. sub egida A.G.V.P.S.
Se va desfășura pe loturi de maxim 12 pescari

Inscrieri loturi: între 05 martie 2011 - 15 aprilie 2011

Cotizație participare: 1100 Euro/lot (la o participare estimată de 18 loturi pentru un buget estimativ de 20.000 euro necesar deplasării echipei naționale la CM - Italia 2011)

3 etape:

Etapa I – 4-7 mai (câte loturi se vor inscrie) - Fântânele, Dolj

Etapa II – 26-29 mai (12 loturi) - Dârvari, Călărași

Finala – 23-26 iunie (6 loturi) – Bunget, jud. Dâmbovița

Arbitraj: APS sau altă asociație specializată

Regulament: CIPS-FIPS, aprobat de A.G.V.P.S.

Acesta este un copy-paste de pe situl oficial al APCR.
DE unde s-a plecat initial si unde s-a ajuns numai impostorul de asa zis presedinte
poate sa ne explice ca sa nu il parafrazez pe Vladut si sa-l numesc marioneta.
Daca anul trecut l-ati premiat cu 2000 de euro si era doar secretar anul asta ca si
presedinte premiati-l cu vreo 5000 de euro ca doar merita la cat se zbate si la cati sponsori
a adus. In semn de solidaritate si din respect pentru tot ce a facut si face Vladut Mateianu
pentru carpfishingul romanesc personal ma retrag de la acest asa zis CN exemplul meu sper sa-l urmeze
toti cei care mai cred intrun pescuit sportiv lipsit de interese materiale personale .
Vladut cunoaste vorba mea "stim nu stim hai la peste" in cazul de fata s-ar traduce:
Stim nu stim hai sa conducem APCR.
Multumesc ptr solidaritate Darius, crede-ma ca nu mi-a fost usor sa iau decizia de retragere (si din CN si din APCR) m-ai ales ca a trebuit sa spulber visele colegilor din lot legate de un eventual titlu de CN.....(si aveam in lot pescari care aveau tot dreptul sa spere: Cezar Bibu, George Slave, Cornel Iacob,Mircea Gheran, Coco Popescu, Claumar, Mihai Gaulea... :oops: )
Dar, nu vreau sa fiu partas la magariile care se intampla inca din debutul acestui CN, la care dupa parerea mea se stie dinainte castigatorul.....

Referitor la Stanila, daca crezi ca 5000 de euro ii sunt suficient , te inseli amarnic... :D La cat a riscat si la ce magarii a facut (in curand o sa iasa si partea ascunsa la vedere) , suma va fi mult mai mare...De aceea se si agita atat, nu uita ca are deja votat 50% din sponsorizarile venite la APCR !

Vladut daca se stie dinainte castigatorul si tu il stii ti=ar parea rau sa castige?? :wink:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cred ca acum ii pare rau George ! :P :P

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Val scrie:Cred ca acum ii pare rau George ! :P :P
Sunt convins de asta Val.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Orice competitie trebuie sa se joace pe terenul de sport. (in cazul nostru balta). Cand "lucrurile" se stabilesc la masa de poker sau in baruri ( cum se stabileau castigatorii campionatului de fotbal in trecut) nu vad rostul participarii mele.
Iar faptul ca inca din start regulamentul Cips a fost modificat ( sa vedem de cine !) :oops: ma face sa fiu 100% sigur de afirmatiile facute.
Pacat. :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”