ps. a-nviat, a-nviat...
pps. ce faceti la darvari ?

Moderator: gor965
intotdeauna conteaza adevarulcornelserbu scrie:iar te-ai infierbantat, dar se pare ca acum nu prea mai conteaza...sa fim sanatosi si vom vedea ce-o mai fi !
destul de relativ...adevarul e totdeauna undeva la mijloc, adevarul adevarat nu-l va sti nimeni niciodata...cateodata nici nu e bine sa stii tot adevarul, cat priveste faptul ca ti s-au pus bete-n roate la infiintarea federatiei, eu te cred, dar sunt multi cei ce nu mai cred nimic...andrei vladeanu scrie:intotdeauna conteaza adevarul
Vladut Mateianu scrie:Multumesc ptr solidaritate Darius, crede-ma ca nu mi-a fost usor sa iau decizia de retragere (si din CN si din APCR) m-ai ales ca a trebuit sa spulber visele colegilor din lot legate de un eventual titlu de CN.....(si aveam in lot pescari care aveau tot dreptul sa spere: Cezar Bibu, George Slave, Cornel Iacob,Mircea Gheran, Coco Popescu, Claumar, Mihai Gaulea...Darius Handrea scrie:AGVPS Campionat Național de Pescuit la Crap 2011, organizat de A.P.C.R. sub egida A.G.V.P.S.
Se va desfășura pe loturi de maxim 12 pescari
Inscrieri loturi: între 05 martie 2011 - 15 aprilie 2011
Cotizație participare: 1100 Euro/lot (la o participare estimată de 18 loturi pentru un buget estimativ de 20.000 euro necesar deplasării echipei naționale la CM - Italia 2011)
3 etape:
Etapa I – 4-7 mai (câte loturi se vor inscrie) - Fântânele, Dolj
Etapa II – 26-29 mai (12 loturi) - Dârvari, Călărași
Finala – 23-26 iunie (6 loturi) – Bunget, jud. Dâmbovița
Arbitraj: APS sau altă asociație specializată
Regulament: CIPS-FIPS, aprobat de A.G.V.P.S.
Acesta este un copy-paste de pe situl oficial al APCR.
DE unde s-a plecat initial si unde s-a ajuns numai impostorul de asa zis presedinte
poate sa ne explice ca sa nu il parafrazez pe Vladut si sa-l numesc marioneta.
Daca anul trecut l-ati premiat cu 2000 de euro si era doar secretar anul asta ca si
presedinte premiati-l cu vreo 5000 de euro ca doar merita la cat se zbate si la cati sponsori
a adus. In semn de solidaritate si din respect pentru tot ce a facut si face Vladut Mateianu
pentru carpfishingul romanesc personal ma retrag de la acest asa zis CN exemplul meu sper sa-l urmeze
toti cei care mai cred intrun pescuit sportiv lipsit de interese materiale personale .
Vladut cunoaste vorba mea "stim nu stim hai la peste" in cazul de fata s-ar traduce:
Stim nu stim hai sa conducem APCR.)
Dar, nu vreau sa fiu partas la magariile care se intampla inca din debutul acestui CN, la care dupa parerea mea se stie dinainte castigatorul.....
Referitor la Stanila, daca crezi ca 5000 de euro ii sunt suficient , te inseli amarnic...La cat a riscat si la ce magarii a facut (in curand o sa iasa si partea ascunsa la vedere) , suma va fi mult mai mare...De aceea se si agita atat, nu uita ca are deja votat 50% din sponsorizarile venite la APCR !
Sunt convins de asta Val.Val scrie:Cred ca acum ii pare rau George !![]()