COMENTARII DIVERSE DESPRE FINALA CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
pista bv
Puncte: 0

Re: DESFASURARE FINALA TANCABESTI 23-26 IUNIE 2011 - LIVE TE

Mesaj de pista bv »

Eu am folosit cuvintele lui Vladut ca lui m-am adresat.
De ce a tras grila? Nu stiu. Eu doar urmaresc cu interes desfasurarea finalei(ca mai toata lumea).
Balazs Istvan

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Vladut Mateianu scrie:Carping va castiga detasat, au cea mai buna grila ! Numai sa nu fie cumva descalificati pe parcurs.... :D

PS Porumbul Enterprise va face legea, veti vedea...... chiar daca tenul nu prea a colaborat in ultima vreme ! :wink:

PS 2 stanila c. sa anunte bugetul ptr deplasarea echipei campioane cat mai curand, altfel s-ar putea sa avem surprize daca nu castiga cine trebuie ! :mrgreen: :oops:
pista bv scrie:Vladut@ cine trebe a tras cea mai proasta grila :wink:
Numai o minune-i mai poate salva
Acum faci legatura? Oricum, am impresia ca oricine "dialogheaza" cu tine te irita si tare-ti mai plac injectiile si fitilele d-le doctor.

PS. Crede-ma ca e ultima mea grija pe lumea asta sa am grija de inima ta.
Si care e faza cu defectul ala ca tot nu l-am inteles? :roll:
Ce si cum inghite? :roll:
Daniel Ciuchendea

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

de abia a inceput etapa finala si deja se cearta lumea!ma intreb ce va fi la finalul ei?mai bine incurajatii pe baieti,decat sa va certati!sper sa nu supar pe cineva cu interventia mea!

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Nu avea tu grija de corason-ul meu , stiu ca are un pacat mare .... si e defecta . Defectul este ca va inghite pe toti .... ca tine .[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lacul Draghiceni jud. olt

SIMESCU VALENTIN

Nu imi da tu mie nimic si nici o cota pe nici o echipa . Eu cred in echipa mea , stiu ca pescuieste cit poate de bine si ma incred in ei . Restul e povestea acestui CN 2011 . Iar gestul lui Pasa mi s-a parut deplasat , atit timp cit a fost singular ....de fapt maine o sa-i spun si eu direct pe garla .[/quote]

Vezi ,,, eu vorbesc frumos cu tine si tuuuuuuu............
Tu crezi in echipa ta dar VA TERMINA PE ,,,4,,,5,,,6
Cand te duci la furat tot la d_zeu te rogii , dar nu te ocoleste de fiecare data
Lui pasa sa-i spui frumos ca a gresit sa nu-l certi

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

SIMESCU VALENTIN scrie:Cand te duci la furat tot la d_zeu te rogii , dar nu te ocoleste de fiecare data
Mai Vali , noi nu megem la furat dragul meu , noi mergem la pescuit de vreo 2-3 etape si am dovedit cite ceva .... Grila proasta , OK . Pescuim !
Dar sa nu se bucure unii si altii , macar sa aiba decenta sa tina ghina in particular .... :wink:

@Ciuchi

nu ma convingi cu prezentarea ta . Una spune VM in postatea lui si se refera la Carping si alta spune Pista in cele ce scrie . Tin prea mult la Pista si il inteleg ca sa mai nu mai duc discutia asta ! E OK .
Si atentie nu sunt doctor in sensul medical al cuvintului . Sunt dr. inginer ..... si asta stiu ca nu pune .....

SIMESCU VALENTIN

Mai Vali , noi nu megem la furat dragul meu , noi mergem la pescuit de vreo 2-3 etape si am dovedit cite ceva .... Grila proasta , OK . Pescuim !
Dar sa nu se bucure unii si altii , macar sa aiba decenta sa tina ghina in particular .... :wink:

@ Val
Fir intins , vorbim pe balta , sau ne vedem la final ,, mai bine maine :roll: :roll: :roll:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

SIMESCU VALENTIN scrie:Fir intins , vorbim pe balta , sau ne vedem la final ,, mai bine maine :roll: :roll: :roll: [/b]
Cu mare placere ...

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie: Paranoia de acum 2 etape incoace continua .... si ma mir ca dl Oana nu zice macar - scuze !

NU AM NICI UN MOTIV SA-MI CER SCUZE ,MOTIVELE SUNT DOAR IN CAPUL TAU IMBIBAT DE ......
LA ETAPA NUMARUL 2 DE LA DARVARI ,DACA VALI VESA IMPREUNA CU VALI BONTO SI MARIUS DIN NU ERAU SUB INFLUENTA ''RODIA PERSEFONIEI ''[o greseala care conduce la obligativitatea unui compromis ] ...ATUNCI IN MOD CLAR NEX-GEN TREBUIA ELIMINAT !!!!!!!!!!

Stii ce e nasol ? Ca si daca nu castiga , Nexgen - a aratat ca in ciuda a doua etape pe darbari , la mina pincipalului contestator pe viata a lui AV , !
SI PENTRU CA TOT I-TI PLAC CITATELE .............
''azi pentru mine ,maine pentru tine ........nimeni nu e ferit de loviturile sortii ''
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vivtor Oana

Excelenta , revin si eu cu doua citate , daca imi este permis , nu vreau sa plictisesc :wink: :

" Soarta este o prapastie in care cadem numai daca privim prea mult in ea " - Lucian Blaga .

iar Nicolae Titulescu spunea ca :

"Soarta este scuza celor slabi si opera celor tari"

Cu stima ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”