Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:Carping va castiga detasat, au cea mai buna grila ! Numai sa nu fie cumva descalificati pe parcurs....![]()
PS Porumbul Enterprise va face legea, veti vedea...... chiar daca tenul nu prea a colaborat in ultima vreme !![]()
PS 2 stanila c. sa anunte bugetul ptr deplasarea echipei campioane cat mai curand, altfel s-ar putea sa avem surprize daca nu castiga cine trebuie !![]()
Acum faci legatura? Oricum, am impresia ca oricine "dialogheaza" cu tine te irita si tare-ti mai plac injectiile si fitilele d-le doctor.pista bv scrie:Vladut@ cine trebe a tras cea mai proasta grila
Numai o minune-i mai poate salva
Mai Vali , noi nu megem la furat dragul meu , noi mergem la pescuit de vreo 2-3 etape si am dovedit cite ceva .... Grila proasta , OK . Pescuim !SIMESCU VALENTIN scrie:Cand te duci la furat tot la d_zeu te rogii , dar nu te ocoleste de fiecare data
Cu mare placere ...SIMESCU VALENTIN scrie:Fir intins , vorbim pe balta , sau ne vedem la final ,, mai bine maine![]()
![]()
[/b]
SI PENTRU CA TOT I-TI PLAC CITATELE .............Val scrie: Paranoia de acum 2 etape incoace continua .... si ma mir ca dl Oana nu zice macar - scuze !
NU AM NICI UN MOTIV SA-MI CER SCUZE ,MOTIVELE SUNT DOAR IN CAPUL TAU IMBIBAT DE ......
LA ETAPA NUMARUL 2 DE LA DARVARI ,DACA VALI VESA IMPREUNA CU VALI BONTO SI MARIUS DIN NU ERAU SUB INFLUENTA ''RODIA PERSEFONIEI ''[o greseala care conduce la obligativitatea unui compromis ] ...ATUNCI IN MOD CLAR NEX-GEN TREBUIA ELIMINAT !!!!!!!!!!
Stii ce e nasol ? Ca si daca nu castiga , Nexgen - a aratat ca in ciuda a doua etape pe darbari , la mina pincipalului contestator pe viata a lui AV , !