Moderator: gor965
Te asigur ca PASA stie sa castige cat si sa piarda si paranoie nu cred ca are si nici nu cred ca va avea si mai are si lot putin mai valoros decat se asteapta lume (barcelona) nu pierde niciodata in finalVal scrie:@vali
nu am nimic cu Green Lake sa pun pariu impotriva lor . Hai sa lasam lucrurile sa mearga firesc ... Iar Pasa s-a dus linga Dragan din paranoia , nu pentru ca era sigur ca Dragan are bilele facute si le tine la chiloti ... Este o stare de spirit care o sa-i coste la final - te asigur , pentru ca cel care se concentreaza pe greseilile altuia si nu pe ce face el - va face mai devreme sau mai tirziu greseli care o sa-l coste campionatul . Zic si eu cu modestie ..
Draga Pista - spune-mi si mie de ce erai musai ca Nexgen sa traga TEORETICA gherla a garlii ? Adica gherla a mers la CINE TREBUIA !!! De ce trebuia - cu ce am deranjat la pescuit pe cineva ?pista bv scrie:Vladut@ cine trebe a tras cea mai proasta grila![]()
Numai o minune-i mai poate salva
Ce legatura are clubul meu, biciul si cacatul cu ce am scris eu??? Ti-am spus doar ca s-au interpretat total gresit niste cuvinte si baiatul ala se referea la altceva, dar vad ca nu pricepi.Val scrie:nu mai fi avocat - sustine-ti echipa si nu incerca sa faci din cacat bici . Pista stie ce a scris si nu ii face cinste ! Am si argumentat chestia asta .
Nu imi da tu mie nimic si nici o cota pe nici o echipa . Eu cred in echipa mea , stiu ca pescuieste cit poate de bine si ma incred in ei . Restul e povestea acestui CN 2011 . Iar gestul lui Pasa mi s-a parut deplasat , atit timp cit a fost singular ....de fapt maine o sa-i spun si eu direct pe garla .SIMESCU VALENTIN scrie:Te asigur ca PASA stie sa castige cat si sa piarda si paranoie nu cred ca are si nici nu cred ca va avea si mai are si lot putin mai valoros decat se asteapta lume (barcelona) nu pierde niciodata in finalVal scrie:@vali
nu am nimic cu Green Lake sa pun pariu impotriva lor . Hai sa lasam lucrurile sa mearga firesc ... Iar Pasa s-a dus linga Dragan din paranoia , nu pentru ca era sigur ca Dragan are bilele facute si le tine la chiloti ... Este o stare de spirit care o sa-i coste la final - te asigur , pentru ca cel care se concentreaza pe greseilile altuia si nu pe ce face el - va face mai devreme sau mai tirziu greseli care o sa-l coste campionatul . Zic si eu cu modestie ..
Discutiile sti ca sunt la liber ,,,,,,,,,,,,,,,,
Pai atunci eu soimu tu nexgen si iti platesc miza dublu pe 1000e daca pierd iti dau 2000e daca castig imi dai 1000e
Iar in legatura cu pista si ciuchi au dreptul sa spuna ce vor boss , ce simte fiecare , voi ati facut sa se creada asa
Nu avea tu grija de corason-ul meu , stiu ca are un pacat mare .... si e defecta . Defectul este ca va inghite pe toti .... ca tine .Ciuchi scrie:Ce legatura are clubul meu, biciul si cacatul cu ce am scris eu??? Ti-am spus doar ca s-au interpretat total gresit niste cuvinte si baiatul ala se referea la altceva, dar vad ca nu pricepi.Val scrie:nu mai fi avocat - sustine-ti echipa si nu incerca sa faci din cacat bici . Pista stie ce a scris si nu ii face cinste ! Am si argumentat chestia asta .
Nu mai fi asa ursuz ca nu face bine la corazon...