COMENTARII DIVERSE DESPRE FINALA CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

COMENTARII DIVERSE DESPRE FINALA CN

Mesaj de Dan Mateianu »

harta locuri si sectoare finala

UPDATE http://www.crapmania.ro

Imagine

Val
Pescar de competitie

Re: DESFASURARE FINALA TANCABESTI 23-26 IUNIE 2011 - LIVE TE

Mesaj de Val »

pista bv scrie:Vladut@ cine trebe a tras cea mai proasta grila :wink:
Numai o minune-i mai poate salva
E urit ce scrii Pista - pacat de postarea asta . Dar "piesa nu se termina pina nu cinta doamna cea grasa" . Cu voia Domnului , poate reusim sa dam o palma morala tuturor celor care posteaza ca tine .... Am vazut si ieri la tragerea la sorti a grilelor de echipa cum cineva dorea musai la echipa NEXGEN - sa vada daca nu cumva avea Dragan bile false ascunse sub tricou .. paranoia strica ambitiile si te autosatisface , la fel carcoteala permanenta te mobilizeaza atunci cind ai ceva de spus . Eu cred ca echipa NEXGEN are valoare si mai vorbim la final .
Asa e romanul - capra altuia .....

Lucian Manea
Puncte: 0

Mesaj de Lucian Manea »

@ pista_bv. De acord cu Val. Urata postare. Nu vreau sa spun mai mult pt a nu crea polemica. Toate loturile ajunse aici sunt valoroase. Hai sa ii lasam sa pescuiasca si vom vedea. Nu cred ca trebuie pusa la indoiala valoarea lui Bogdan D.& Co. Au grila grea dar sigur vor fi pe podium.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Revin si spun ca este foarte nasol sa te simti in viata capabil sa faci ceva , doar dorind necazuri celui cu care te intreci .
In majoritatea cazurilor , atunci cind exista IMPLICATA valoare si ambitie , nici macar gherla altuia nu iti poate rezolva dorinta de castig , pentru ca in fara de ghina iti mai trebuie si ceva calitati speciale in domeniu .... Dar intram in filozofie si nu e scopul acetui topic ..
Oricum inca o data spun , in afara celor care sunt membrii ai unor cluburi si isi sustin echipa , decent , este pacat sa te rogi te ghinionul cuiva ........ s-ar putea ca DUPA , sa nu iti gasesti cuvintele cu care sa te scuzi cat de cat decent ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Multumesc in numele echipei . Nu de altceva , dar baietii astia sunt chiar buni si chiar daca in teorie grila este proasta , ei vor sa dovedeasca ca si de pe o grila proasta atunci cind ai valoare te poti califica mai departe . Sa lasam cele 72 ore sa ne spuna o poveste .... Cind te simti bazat si nu ai nimic de pierdut , pe grila asta cineva de la Green Lake afirma ca este gherla maxima ! , orice peste prins are valoarea lui ...
SI afirm ca cine a mincat tot rahatul din lume ca Nexgen are pe dracu si tatul lui pe Tincabesti , sa isi ceara scuze acum ... cit mai pot in mod decent . Asta ca sa vedem si cum e pescuitul asta la crap si cu manipularile unuia sau altuia , care sucesc mintile oamenilor .... NU supara grila ... supara indecenta unora . Cind ti-e frica de cineva , la romani , primul lucu il faci hot si lasa ca stim noi ... INDECENT ! Stie dl Oana mai bine .

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Hei hei hei... stati putin ca ati inteles gresit si l-ati luat l-a palme pe bietul Pista.
Daca va uitati mai sus, Vladut a scris, citez "s-ar putea sa avem surprize daca nu castiga cine trebuie". Toata lumea stie ca Vladut se refera la Nexgen.
Apoi Pista a scris catre Vladut ca "cine trebuie", adica Nexgen a tras cea mai proasta grila. L-a citat pe Vladut, in niciun caz nu a postat cu gandul ca Nexgen trebuia neaaparat sa traga acea grila.
Uitati-va mai atent si o sa-mi dati dreptate. S-a interpretat total gresit. Nu asta a vrut sa zica Pista :wink:

Fire intinse tuturor loturilor din nou!
Daniel Ciuchendea

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

nu mai fi avocat - sustine-ti echipa si nu incerca sa faci din cacat bici . Pista stie ce a scris si nu ii face cinste ! Am si argumentat chestia asta .

d p-c

Mesaj de d p-c »

Mi-as dorii sa castige Clubul Pescarilor. Eu favoritii ii vad in ordinea asta : NexGen, Soimul, Clubul Pescarilor. Sa castige cei mai buni !!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@Val
Chiuchi are dreptate...iar despre grila pe care au cazut Nexgen, Gabi Tomulescu a scris in alt topic, citez : ...in varianta 2. grila dinamo-avicola 3 - gorgan centru ...este victima sigura ! Lasati oamenii sa se exprime liber...predictiile sunt oricum mai putin importante decat rezultatul final ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gor965 scrie:@Val
Chiuchi are dreptate...iar despre grila pe care au cazut Nexgen, Gabi Tomulescu a scris in alt topic, citez : ...in varianta 2. grila dinamo-avicola 3 - gorgan centru ...este victima sigura ! Lasati oamenii sa se exprime liber...predictiile sunt oricum mai putin importante decat rezultatul final ! :D

Ce imi spui ? Ca e o grila considerata proasta ? Pai hai sa vedem cum dracu a facut Nexgen sa nu isi "asigure" grila asta , doar toti erau siguri ca vor fi manarii ... si toti mincau rahat ca Nexgen vor fi miez pe Tincabesti , cu Parfene , arbitrii si APCR in frunte ! Paranoia de acum 2 etape incoace continua .... si ma mir ca dl Oana nu zice macar - scuze !
Vin unii scriu si se bucura ... Vedem la sfarsit .. uite ca au si prins peste pe aici pe acolo ...
Eu vorbesc de capacitatea unora de a manipula caractere pina dincolo de limita inteligentei si bunului simt ... si atunci cind o echipa Ok ( cum zic eu ca e NexGen , la fel ca toate celelate 5 echipe ) cade pe un loc considerat prost , facem sarbatoare nationala ... , doar este o buna justificare sa iti justifici neputinta proprie !
Daca o sa castige o sa ii rog pe "fani" sa faca o coliva de pomenire a gandurilor lor murdare ...

Stii ce e nasol ? Ca si daca nu castiga , Nexgen - a aratat ca in ciuda a doua etape pe darbari , la mina pincipalului contestator pe viata a lui AV , si in ciuda unei grile poaste in finala , a aratat ca prin finantare , pricepere si entuziasm , cu un pic de noroc SE POATE !
Ultima oară modificat Joi Iun 23, 2011 18:06 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”