Moderator: gor965
Mama m-a invatat ca pe oamenii batrini sa-i treci strada si atunci cind te injura , deci o lasam asa . Bine ca ai tu mintea limpede .....oanavictor scrie:pe de alta parte sa dovedit stiintific ca renumita bautura coca-cola ataca tesutul cerebral in special nervii cervicali .........dand nastere la asa numita ''pata pe creier ''!Val scrie:Imi cer scuze , am citit numai finalul
Sincer nu ma deranjeaza chestia asta , pentru ca pe o deoparte apreciez o vodca - cola rece cu gheata atunci cind se potrriveste si in limita decentei , iar pe de alta parte ma bucura ca avind un astfel de "argument" puteti scrie sincer si va dati drumul la pix .
''nu esti suficient de beat atata timp cat poti sta intins pe jos fara sa te sprijini ''![]()
nicu formescu scrie:Doamne ajuta ca au plecat Blaga cu Titulescu, Liiceanu, Plesu, Chirovici si Einstein pe balta sau unde s-or duce si sa ramana acolo ca ne plictisesc rau cand o iau pe "patent".
eu am vazut peste 50-60 de poze facute de Teddy dar banuiesc ca nu pot spune unde asa ca nu inteleg cum de nu puteti si voi sa faceti.
se vede ca nu e dl. Mateianu organizator.![]()
va lipseste interesul, talentu' si un gor965.
altii poate!![]()
hai CP-B!!!!!!!
nicu formescu scrie: eu am vazut peste 50-60 de poze facute de Teddy dar banuiesc ca nu pot spune unde asa ca nu inteleg cum de nu puteti si voi sa faceti.
altii poate!![]()
hai CP-B!!!!!!!
SIMESCU VALENTIN scrie:nicu formescu scrie:Doamne ajuta ca au plecat Blaga cu Titulescu, Liiceanu, Plesu, Chirovici si Einstein pe balta sau unde s-or duce si sa ramana acolo ca ne plictisesc rau cand o iau pe "patent".
eu am vazut peste 50-60 de poze facute de Teddy dar banuiesc ca nu pot spune unde asa ca nu inteleg cum de nu puteti si voi sa faceti.
altii poate!![]()
hai CP-B!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunt bani in plus.......
Crezi ca toti o fac din placere......
Sau pe toti ai cheama George