COMENTARII DIVERSE DESPRE FINALA CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Re: DESFASURARE FINALA TANCABESTI 23-26 IUNIE 2011 - LIVE TE

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

E urit ce scrii Pista - pacat de postarea asta . Dar "piesa nu se termina pina nu cinta doamna cea grasa" . Cu voia Domnului , poate reusim sa dam o palma morala tuturor celor care posteaza ca tine .... Am vazut si ieri la tragerea la sorti a grilelor de echipa cum cineva dorea musai la echipa NEXGEN - sa vada daca nu cumva avea Dragan bile false ascunse sub tricou .. paranoia strica ambitiile si te autosatisface , la fel carcoteala permanenta te mobilizeaza atunci cind ai ceva de spus . Eu cred ca echipa NEXGEN are valoare si mai vorbim la final .
Asa e romanul - capra altuia .....[/quote]

Te referi la PASA ca sa dus langa Dragan , pai ce ia facut val , la demoralizat , face parte din joc , daca omul nu are incredere nu ai ce sa-i faci ,
De grila nu este frumos sa mai vorbim cine a vruto in joc ala a traso , val facem o braila amandoi , sunt G LAKE si tu nexgen , pe 1.000e , ca sa vezi ca am tupeu sa-mi iau un club fara multe sanse
Fir intins cu toate ca va trebuie minuni
lacul Draghiceni jud. olt

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@vali

nu am nimic cu Green Lake sa pun pariu impotriva lor . Hai sa lasam lucrurile sa mearga firesc ... Iar Pasa s-a dus linga Dragan din paranoia , nu pentru ca era sigur ca Dragan are bilele facute si le tine la chiloti ... Este o stare de spirit care o sa-i coste la final - te asigur , pentru ca cel care se concentreaza pe greseilile altuia si nu pe ce face el - va face mai devreme sau mai tirziu greseli care o sa-l coste campionatul . Zic si eu cu modestie ..

SIMESCU VALENTIN

@ val
Orcine are dreptul sa scrie orice ,,,, toata lumea crede ca au umblat cu magarii ,,, pana la urma sunt vorbe
Eu iti spun ca sanse aveti de locul 5,6 nici decum de primi 4 (puteti face ceva ,ca aveti 2 loturi unul langa altul,,,,ai inteles,,,,,) , sunt multe variante castigatoare dar cu magari nu cu pescuit (dar in faza asta nu mai este loc ) vezi ca se urmareste minut cu minut
Soimi , carping , clubul pescarilor si carp zone sunt in carti , cel mai bun sa castige ,, adica PASA,,

SIMESCU VALENTIN

Val scrie:@vali

nu am nimic cu Green Lake sa pun pariu impotriva lor . Hai sa lasam lucrurile sa mearga firesc ... Iar Pasa s-a dus linga Dragan din paranoia , nu pentru ca era sigur ca Dragan are bilele facute si le tine la chiloti ... Este o stare de spirit care o sa-i coste la final - te asigur , pentru ca cel care se concentreaza pe greseilile altuia si nu pe ce face el - va face mai devreme sau mai tirziu greseli care o sa-l coste campionatul . Zic si eu cu modestie ..
Te asigur ca PASA stie sa castige cat si sa piarda si paranoie nu cred ca are si nici nu cred ca va avea si mai are si lot putin mai valoros decat se asteapta lume (barcelona) nu pierde niciodata in final
Discutiile sti ca sunt la liber ,,,,,,,,,,,,,,,,
Pai atunci eu soimu tu nexgen si iti platesc miza dublu pe 1000e daca pierd iti dau 2000e daca castig imi dai 1000e
Iar in legatura cu pista si ciuchi au dreptul sa spuna ce vor boss , ce simte fiecare , voi ati facut sa se creada asa

Moise Robert

Mesaj de Moise Robert »

uite asa din paranoia asta a punctat pasa acum 15 minute ....Fortza soi :D :D :D mii

pista bv

Mesaj de pista bv »

Val@ daca tu crezi ca eu am ceva cu CINEVA din Nexgen, te inseli amarnic. Cand i-ai zis lui George Slave ca o sa piarda cupa primaverii, a-i vazut realitatea care cel mai bine se vede de pe margine.
Chiar si cel mai bun lot cu o astfel de grila nu are cum sa iasa pe primul loc si asta este o realitate. Doar daca nu se intampla o minune.
Nu cobesc, nu m-am rugat (cum a-i zis)sa traga Nexgenul prost, nu l-am pus pe Pasa sa-l controleze pe Bogdan si altele care mi le-ai imputat. Retine: eu personal respect toti pescarii indiferent din ce club si parte a tarii sunt.
Balazs Istvan

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

pista bv scrie:Vladut@ cine trebe a tras cea mai proasta grila :wink:
Numai o minune-i mai poate salva
Draga Pista - spune-mi si mie de ce erai musai ca Nexgen sa traga TEORETICA gherla a garlii ? Adica gherla a mers la CINE TREBUIA !!! De ce trebuia - cu ce am deranjat la pescuit pe cineva ?
Asa scrii tu , nu eu !!! Ne stim , eu te respect , dar imi pare rau cind vad ca scrii asa ceva sau macar nu incerci sa explici postarea .

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Val scrie:nu mai fi avocat - sustine-ti echipa si nu incerca sa faci din cacat bici . Pista stie ce a scris si nu ii face cinste ! Am si argumentat chestia asta .
Ce legatura are clubul meu, biciul si cacatul cu ce am scris eu??? Ti-am spus doar ca s-au interpretat total gresit niste cuvinte si baiatul ala se referea la altceva, dar vad ca nu pricepi.
Nu mai fi asa ursuz ca nu face bine la corazon... :wink:
Daniel Ciuchendea

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

SIMESCU VALENTIN scrie:
Val scrie:@vali

Te asigur ca PASA stie sa castige cat si sa piarda si paranoie nu cred ca are si nici nu cred ca va avea si mai are si lot putin mai valoros decat se asteapta lume (barcelona) nu pierde niciodata in final
Discutiile sti ca sunt la liber ,,,,,,,,,,,,,,,,
Pai atunci eu soimu tu nexgen si iti platesc miza dublu pe 1000e daca pierd iti dau 2000e daca castig imi dai 1000e
Iar in legatura cu pista si ciuchi au dreptul sa spuna ce vor boss , ce simte fiecare , voi ati facut sa se creada asa
Nu imi da tu mie nimic si nici o cota pe nici o echipa . Eu cred in echipa mea , stiu ca pescuieste cit poate de bine si ma incred in ei . Restul e povestea acestui CN 2011 . Iar gestul lui Pasa mi s-a parut deplasat , atit timp cit a fost singular ....de fapt maine o sa-i spun si eu direct pe garla .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ciuchi scrie:
Val scrie:nu mai fi avocat - sustine-ti echipa si nu incerca sa faci din cacat bici . Pista stie ce a scris si nu ii face cinste ! Am si argumentat chestia asta .
Ce legatura are clubul meu, biciul si cacatul cu ce am scris eu??? Ti-am spus doar ca s-au interpretat total gresit niste cuvinte si baiatul ala se referea la altceva, dar vad ca nu pricepi.
Nu mai fi asa ursuz ca nu face bine la corazon... :wink:
Nu avea tu grija de corason-ul meu , stiu ca are un pacat mare .... si e defecta . Defectul este ca va inghite pe toti .... ca tine .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”