Comisia Campionatul National al APCR & cazul Floreasca

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Pasa

Re: Comisia Campionatul National al APCR & cazul Floreasca

Mesaj de Pasa »

@val
nu ti mai da tu cu parerea sa nu influenteze decizia agvps 8)si terminate cu juriul suveran
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@pasa

nu te supara , dar e dreptul meu sa imi precizez pozitia fata de AGVPS si sa recomand ceva . Voteaza 3 persoane - Teodor Bentu , Mugurel Ionescu si eu . Este o problema daca imi fac publica pozitia ? Si iti spun asta , pentru ca avind experienta fostului CN in care Comisia tehnica de dupa concurs facea varza toata mansa - anul acesta am hotarit prin regulament ca REZULTATUL de pe balta sa nu se modifice !!
Daca AGVPS voteaza altceva - asta este , dar macar cei care m-au propus sa imi stie punctul de vedere si votul . Cred ca este corect fata de ei si nu cred ca fac o defavoare cuiva - atit timp cit am un singur vot , iar d-nii sus mentionati au fost deja informati in scris ( azi dimineata ) despre opinia mea .
Cred ca este corect asa si sa fii sigur ca nimeni de la AGVPS nu citeste si judeca dupa postari de pe Forum . IN primul rind nu este problema lor sa judece , decit daca cumva o asociatie afiliata direct la AGVPS , in speta AVPS Soimul nu a fost defavorizata intentionat . Asta daca vrei sa spunem lucrurilor pe nume ...

Pasa

Mesaj de Pasa »

@VAL
depinde din ce punct de vedere prezinti situatia cea reala sau alta eu am cerut sa se respecte REGULAMENTUL
regulamentul prevede eliminarea sa se faca conform regulamentului
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@pasa

punctul meu de vedere este legat strict de votul asociatiei din care faci parte . Daca managerul tau era impotriva sanctiuni inventate de Juriu si se inregistra un vot de 4-1 , atunci era de discutat si se putea schimba ceva , in ideea in care exista un ABUZ ! Cred ca esti de acord ca nu este cazul ...
Parerea mea este ca nu poti contesta ce ai votat UNANIM ! Sincer si fara suparare - unde este abuzul ?
Dar repet , eu am un singur vot si este exprimat public . Nu mi te adresa numai mie , pentru ca nu decid eu , ci doar pot avea un punct de vedere , pe care il spun liber . Daca supar pe cineva imi cer scuze , dar mie asa mi se pare corect , sa respecti ce ai votat , chiar si prin reprezentanti tai slab informati , dar nominalizati tot de voi - echipa de pescari ai unei asociatii X sau Y !

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Nu cred ca AGVPS va lua vreo hotarare ,decat cea in litera regulamentului .
Acest caz nu trebuia ajuns la AGVPS .
Presedintele trebuia sa se autosesizeze de acest caz si sa convoace tot membrii consiliului format din cei 11 presedinti ai APCR care au votat si semnat regulamentul .
Hotararea luata la Floreasca trebuie sa fie anulata ca nelegala si netemeinica ,iar membrii consiliului general ar trebui sa rejudece cazul ,chemand pe toti cei implicati si ascultand parerile tuturor .
Cei 5 membri si organizatorul de la Floreasca sa fie inlocuiti de cluburi pentru aceasta decizie pentru a nu da nastere la interpretari ca se pronunta de 2 ori pe acelasi caz .
Cel care a propus aberatia de penalizare cu 50 kg sa fie obligat sa prinda el 50 kg de crap .
Cred ca sunt destule circumstante atenuante pentru a nu fi eliminata echipa din Buzau .
Sar putea gasi o modalitate de comun acord ca cele 2 echipe sa participe la o mansa de baraj pe acelasi lac .
In spiritul competitiei eliminarea echipei din Buzau nici nu ar trebui sa fie luata in considerare .
In litera legii insa [art 32 ,art 74 f]nu poate fi vorba de alta sanctiune .
Asa ca recomand celor ce vor avea curajul sa judece acest caz [in cazul in care AGVPS nu va impune sa se respecte decizia luata de ei ]sa fie cu mare atentie la ce repercursiuni pot aparea pe parcursul competitiei ,tinand a se tine cont de ''LUCRU JUDECAT ''si implicatiile lui .
NU STIU SA SE FI INTAMPLAT VREODATA IN NICI O COMPETITIE MAJORA CA SA SE DICTEZE ELIMINARE PENTRU ASA CEVA ,IN NICI UN CAZ IN COMPETITIILE LA CARE AM PARTICIPAT EU IN CEI 14 ANI DE COMPETITIE :idea:
ATENTIE LA MOTIVATIE :!: DRAGI MEMBRII AI COMISIEI :idea:
PROPUN CA LA ACEASTA SEDINTA A COMISIEI SA NU PARTICIPE NICI VLADEANU SI NICI CEL CE SE CREDE SEF LA AGVPS [PENTRU CONFLICT DE INTERESE :idea: ]PENTRU A NU INFLUENTA DECIZIA COMISIEI .
Ultima oară modificat Mar Mai 18, 2010 16:32 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

probabil ca de acum inainte in turneu cluburile vor trata cu mai multa atentie functia de manager si cui ii este atribuita.
sa nu uitam, domnilor, ne aflam intr-un campionat in care JURIUL (adica managerii echipelor de pe lacul respectiv) au painea si cutitul in mana. va rog sa cititi mai atenti regulamentul
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Oana Victor

acel cineva care se crede ce nu puteti Dvs recunoaste , va respecta inca o data inteligenta si spiritul critic fata de oricine altcineva decit domnia voastra , NU ESTE MEMBRU al COMISIEI CN si NU VOTEAZA .
Votul Comisiei CN se face fie telefonic , fie pe e-mail , sunt 11 presedinti din toate colturile tarii , va asigur ca nu am atita influenta asupra presedintilor de club ai APCR , incit sa inclin balanta pentru cineva , in conditiile in care lucrurile sunt evidente .
Eu nu am decit sa le respect decizia si sa o propun la AGVPS cu motivatia de rigoare . Asta daca nu cumva AGVPS isi va da seama ca acest caz nu este de competenta lor , pentru ca fara ironie , de la mansa nr 2 - se vor aduna pe birourile Domniilor lor contestatii vizind marimea bilelor de nada , executarea tarei de cantar la crapul nr 14 din cei 20 capturati de echipa X in dimineata Y , pozitia unui fir luat de vant pe standul Y in momentul Z , samd .
Asta , daca treci cu cizmele peste competentele unei Comisii regulamentare si vrei sa judeci tot . Pina la urma este decizia AGVPS si ramine sa am si eu un punct de vedere cu privire la asta .
Timpul le rezolva pe toate , numai ca evenimentele vin peste noi cu o frecventa pe care nu stiu cine o poate sustine .....
Dvs propuneti multe , de realizat realizati putine sustenabile si aplicabile ...

Pasa

Mesaj de Pasa »

Val scrie:@pasa

punctul meu de vedere este legat strict de votul asociatiei din care faci parte . Daca managerul tau era impotriva sanctiuni inventate de Juriu si se inregistra un vot de 4-1 , atunci era de discutat si se putea schimba ceva , in ideea in care exista un ABUZ ! Cred ca esti de acord ca nu este cazul ...
Parerea mea este ca nu poti contesta ce ai votat UNANIM ! Sincer si fara suparare - unde este abuzul ?
Dar repet , eu am un singur vot si este exprimat public . Nu mi te adresa numai mie , pentru ca nu decid eu , ci doar pot avea un punct de vedere , pe care il spun liber . Daca supar pe cineva imi cer scuze , dar mie asa mi se pare corect , sa respecti ce ai votat , chiar si prin reprezentanti tai slab informati , dar nominalizati tot de voi - echipa de pescari ai unei asociatii X sau Y !
@Val
acel vot este de rasul curcilor si albitrul sef stia ca nu exita asemenea prevedere in regulament nu o mai muta tu cum ati convine lasa AGVPS sa hotareasca deja iai informat foarte gresit

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pasa scrie:
Val scrie:@pasa

@Val
acel vot este de rasul curcilor si albitrul sef stia ca nu exita asemenea prevedere in regulament nu o mai muta tu cum ati convine lasa AGVPS sa hotareasca deja iai informat foarte gresit
Ok Pasa . Asteptam decizia AGVPS - iar eu nu i-am informat gresit , ci mi-am spus punctul de vedere , pe care oricum il spuneam la vot . Este parerea mea si nu vad de ce ar fi motiv de suparare din moment ce nu decid eu singur .

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

pe surse :
mansa probabil se va rejuca !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”