Moderator: gor965
serbtudor,nu ma mai suporti? Iti recomand ceva garantat siserbtudor scrie:obositor personaj petcu...nu esti nici membru de club,nici organizator,nu ai participat la calficari,etapele astea nu s-au organizat pe balta ta...
sincer nu te mai suport!ia la periat lotu acvila si LASA-NE!!!!!
Dl serbtudor,observ cu placere ca aceasta postare nu mai imi este adresata la persoana intaia,ca cea de mai susserbtudor scrie:ce glume de prost gust,dar ce sa te astepti...sfatul meu e sa le faceti cu paznicii dvs,angajati sau cine vi le permite!![]()
astept adresa unde trebuie sa va trimit produsele...
suport eu curierul.
ps:mentin cele spuse sunteti un pupincurist agasant si ingust la minte!
Poate nu ai observat,dar l-am invitat pe privat!!!!Nu stiu ce are cu mine!!!! Eu il invat "de bine"cum sa scape de mine" si el ma jigneste!!!!Vladut Mateianu scrie:Va rog pe amandoi sa va abtineti, daca nu va fac topic separat ! Ce dracu, va certati de la o bucata de sfoara si putin sapun ?![]()
Referitor la cazul Floreasca, cred ca am putea trage niste concluzii :
1. Arbitrajul trebuie facut cu arbitrii profesionisti, platiti de APCR si care sa poata fi trasi la raspundere !
2.Manageri de echipa sa fie pusi doar oameni cu experienta competitionala, care sa poata judeca drept si cel mai greu caz aparut !
3.Arbitrul sef sa fie desemnat un om puternic, care sa taie si sa spanzure daca este cazul. Si care sa nu asculte de "sfaturile" concurentilor sau managerilor.
4.Regulamentul trebuie modificat, sunt multe chestii aiurea.
5.Echipele trebuie sa semneze la inceput ca sunt de acord sa fie arbitrati de APCR si ca vor respecta deciziile comisiei .
inconfundabil(direct de la sediu)cornel scrie:credeam ca numai in fotbal e circ...........dar dupa greva profesorilor vad ca apare si greva : soimii patriei