Comisia Campionatul National al APCR & cazul Floreasca

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

serbtudor

Re: Comisia Campionatul National al APCR & cazul Floreasca

Mesaj de serbtudor »

obositor personaj petcu...nu esti nici membru de club,nici organizator,nu ai participat la calficari,etapele astea nu s-au organizat pe balta ta...
sincer nu te mai suport!ia la periat lotu acvila si LASA-NE!!!!!
SENIOR CRAP CLUB

Pasa

Mesaj de Pasa »

@Val
eu nu prea te inteleg tu de fapt avocatul cui esti al apcr sau agvps sau vb sa te bagi inseama mai lasane inpace aprobi tu dezaprobi pe toata lumea gata
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

serbtudor scrie:obositor personaj petcu...nu esti nici membru de club,nici organizator,nu ai participat la calficari,etapele astea nu s-au organizat pe balta ta...
serbtudor,nu ma mai suporti? Iti recomand ceva garantat si
sa vezi ca scapi de mine: 1m sfoara si putin sapun!!!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

ce glume de prost gust,dar ce sa te astepti...sfatul meu e sa le faceti cu paznicii dvs,angajati sau cine vi le permite! :oops:
astept adresa unde trebuie sa va trimit produsele...
suport eu curierul.
ps:mentin cele spuse sunteti un pupincurist agasant si ingust la minte!
SENIOR CRAP CLUB

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

serbtudor scrie:
obositor personaj petcu...nu esti nici membru de club,nici organizator,nu ai participat la calficari,etapele astea nu s-au organizat pe balta ta...

serbtudor scrie:ce glume de prost gust,dar ce sa te astepti...sfatul meu e sa le faceti cu paznicii dvs,angajati sau cine vi le permite! :oops:
astept adresa unde trebuie sa va trimit produsele...
suport eu curierul.
ps:mentin cele spuse sunteti un pupincurist agasant si ingust la minte!
Dl serbtudor,observ cu placere ca aceasta postare nu mai imi este adresata la persoana intaia,ca cea de mai sus :lol: Daca doriti sa mai discutam,va invit pe "privat" nu inainte de a va spune ca nu sunt,nu am fost si nici nu o sa fiu vreodata in viata mea"pupincurist" ca dvs!!!! :lol: In primul rind pentru ca nu-mi permite statutul si in al doilea rind,pentru ca nu pot sa sufar pupincuristii,ei insemnind pentru mine,"persoane de genul feminin"!!!! :lol: In legatura cu "produsele" (observ ca mi-ati ascultat sfatul si le-ati procurat deja) folositi-le sanatos!!!! :lol: Va astept pe privat pentru ca aici suntem off topic!!!! :lol:
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Va rog pe amandoi sa va abtineti, daca nu va fac topic separat ! Ce dracu, va certati de la o bucata de sfoara si putin sapun ? :D

Referitor la cazul Floreasca, cred ca am putea trage niste concluzii :

1. Arbitrajul trebuie facut cu arbitrii profesionisti, platiti de APCR si care sa poata fi trasi la raspundere !
2.Manageri de echipa sa fie pusi doar oameni cu experienta competitionala, care sa poata judeca drept si cel mai greu caz aparut !
3.Arbitrul sef sa fie desemnat un om puternic, care sa taie si sa spanzure daca este cazul. Si care sa nu asculte de "sfaturile" concurentilor sau managerilor.
4.Regulamentul trebuie modificat, sunt multe chestii aiurea.
5.Echipele trebuie sa semneze la inceput ca sunt de acord sa fie arbitrati de APCR si ca vor respecta deciziile comisiei .
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:Va rog pe amandoi sa va abtineti, daca nu va fac topic separat ! Ce dracu, va certati de la o bucata de sfoara si putin sapun ? :D

Referitor la cazul Floreasca, cred ca am putea trage niste concluzii :

1. Arbitrajul trebuie facut cu arbitrii profesionisti, platiti de APCR si care sa poata fi trasi la raspundere !
2.Manageri de echipa sa fie pusi doar oameni cu experienta competitionala, care sa poata judeca drept si cel mai greu caz aparut !
3.Arbitrul sef sa fie desemnat un om puternic, care sa taie si sa spanzure daca este cazul. Si care sa nu asculte de "sfaturile" concurentilor sau managerilor.
4.Regulamentul trebuie modificat, sunt multe chestii aiurea.
5.Echipele trebuie sa semneze la inceput ca sunt de acord sa fie arbitrati de APCR si ca vor respecta deciziile comisiei .
Poate nu ai observat,dar l-am invitat pe privat!!!!Nu stiu ce are cu mine!!!! Eu il invat "de bine"cum sa scape de mine" si el ma jigneste!!!! :lol:

- Concluziile la prima vedere par a fi bune!La aceea de la pct 3,ar trebuii sa se tina cont si de faptul ca "Arbitrul sef" care va fi desemnat pe un lac sa fie un arbitru care sa nu aiba "ceva mai aparte" pentru nici un lot,dintre cele care participa pe acel lac :wink:
Victoras Petcu

cornel

Mesaj de cornel »

credeam ca numai in fotbal e circ...........dar dupa greva profesorilor vad ca apare si greva : soimii patriei
Fişiere ataşate
sss.jpeg
sss.jpeg (3.02 KiB) Vizualizat de 1789 ori
Greselile din care nu inveti sunt esecuri. Greselile din care inveti devin lectii!

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

Uite, pe prima pagina zice ca azi avem decizia ! www.crapmania.ro

Pasa

Mesaj de Pasa »

cornel scrie:credeam ca numai in fotbal e circ...........dar dupa greva profesorilor vad ca apare si greva : soimii patriei
inconfundabil(direct de la sediu)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”