dan _city_center scrie:pe surse :
mansa probabil se va rejuca !

Moderator: gor965
dan _city_center scrie:pe surse :
daca iese la vot, cred ca este cea mai inteligenta hotarare care se putea lua...bravo, andrei.andrei vladeanu scrie:Rezultatele inregistrate pe balta raman neschimbate. Potrivit regulamentului CN 2010 Juriul este suveran.
Impotriva echipei Hook, Fatulescu - Tigara, a fost facuta o contestatie de catre Green Lake, solutionata de Juriul compus din managerii celor 5 echipe aflate in concurs.
Ulterior, Soimul contesta in scris exact aceeasi fapta, pentru care Juriul se pronuntase deja.
Propun ridicarea delelegarilor arbitrului Mihai Vasile pe tot parcursul CN 2010
De asemenea, propun ridicarea dreptului de a mai indeplini functia de manager, pe tot parcursul CN 2010, a celor cinci persoane care au compus Juriul si au validat o penalizare de 50 kg, sanctiune neregulamentara.
nu stii ca cei de la AGVPS una spun azi iar miine altcevaAndrei I scrie:dan _city_center scrie:pe surse :
multumesc cornel.cornelserbu scrie:daca iese la vot, cred ca este cea mai inteligenta hotarare care se putea lua...bravo, andrei.andrei vladeanu scrie:Rezultatele inregistrate pe balta raman neschimbate. Potrivit regulamentului CN 2010 Juriul este suveran.
Impotriva echipei Hook, Fatulescu - Tigara, a fost facuta o contestatie de catre Green Lake, solutionata de Juriul compus din managerii celor 5 echipe aflate in concurs.
Ulterior, Soimul contesta in scris exact aceeasi fapta, pentru care Juriul se pronuntase deja.
Propun ridicarea delelegarilor arbitrului Mihai Vasile pe tot parcursul CN 2010
De asemenea, propun ridicarea dreptului de a mai indeplini functia de manager, pe tot parcursul CN 2010, a celor cinci persoane care au compus Juriul si au validat o penalizare de 50 kg, sanctiune neregulamentara.
oanavictor scrie:Nu cred ca AGVPS va lua vreo hotarare ,decat cea in litera regulamentului .
Acest caz nu trebuia ajuns la AGVPS .
Presedintele trebuia sa se autosesizeze de acest caz si sa convoace tot membrii consiliului format din cei 11 presedinti ai APCR care au votat si semnat regulamentul .
Hotararea luata la Floreasca trebuie sa fie anulata ca nelegala si netemeinica ,iar membrii consiliului general ar trebui sa rejudece cazul ,chemand pe toti cei implicati si ascultand parerile tuturor .
Cred ca sunt destule circumstante atenuante pentru a nu fi eliminata echipa din Buzau .
Sar putea gasi o modalitate de comun acord ca cele 2 echipe sa participe la o mansa de baraj pe acelasi lac .
In spiritul competitiei eliminarea echipei din Buzau nici nu ar trebui sa fie luata in considerare .
In litera legii insa [art 32 ,art 74 f]nu poate fi vorba de alta sanctiune .
Nu stiu cum s-a intimplat,dar cele 3 ( 1 clubu si 2 asociatii) care au fost admise "cu chiu cu vai"de catre APCR in CN,au toate nume de pasari : Acvila ,Soimul si Pelicanul !!!!Pasa scrie:@val
nu ti mai da tu cu parerea sa nu influenteze decizia agvps 8)si terminate cu juriul suveran