rog mail (
presedinte.apcr@gmail.com) de la cei 11 presedinti de cluburi APCR care s-au aflat in concurs in prima mansa pt validarea urmatoarei decizii.
(asa zice statutul, l-am consultat). cine are o alta propunere sa mi-o comunice in scris, iar eu o voi supune atentiei tuturor.
decizia, asa cum ziceam si mai sus, apartine Comisiei Campionatului National. multumesc.
Rezultatele inregistrate pe balta raman neschimbate. Potrivit regulamentului CN 2010 Juriul este suveran.
Impotriva echipei Hook, Fatulescu - Tigara, a fost facuta o contestatie de catre Green Lake, solutionata de Juriul compus din managerii celor 5 echipe aflate in concurs.
Ulterior, Soimul contesta in scris exact aceeasi fapta, pentru care Juriul se pronuntase deja.
Propun ridicarea delelegarilor arbitrului Mihai Vasile pe tot parcursul CN 2010
De asemenea, propun ridicarea dreptului de a mai indeplini functia de manager, pe tot parcursul CN 2010, a celor cinci persoane care au compus Juriul si au validat o penalizare de 50 kg, sanctiune neregulamentara.
din punctul meu de vedere cazul seamana cu o intamplare petrecuta la un meci de fotbal din anii 70. un arbitru a dat un al 2-lea cartonas galben unui fotbalist, fara sa-l elimine. neglijenta. acesta a terminat meciul, a si marcat, iar rezultatul nu s-a schimbat niciodata.