Comisia Campionatul National al APCR & cazul Floreasca

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Comisia Campionatul National al APCR & cazul Floreasca

Mesaj de andrei vladeanu »

punctul 74 litera f
Comisia Campionatul National al APCR are autoritatea, atat in timpul competitiei cat si ulterior, sa impuna sanctiuni pescarilor, managerilor sau rezervelor daca acestia comit incalcari sau se comporta necorespunzator, chiar daca acestea nu sunt prevazute in regulamentul oficial.

convoc maine Comisia Campionatului National al APCR pentru solutionarea contestatiei asociatiei Soimul.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Re: Comisia Campionatul National al APCR & cazul Floreasca

rog mail (presedinte.apcr@gmail.com) de la cei 11 presedinti de cluburi APCR care s-au aflat in concurs in prima mansa pt validarea urmatoarei decizii.
(asa zice statutul, l-am consultat). cine are o alta propunere sa mi-o comunice in scris, iar eu o voi supune atentiei tuturor.
decizia, asa cum ziceam si mai sus, apartine Comisiei Campionatului National. multumesc.

Rezultatele inregistrate pe balta raman neschimbate. Potrivit regulamentului CN 2010 Juriul este suveran.
Impotriva echipei Hook, Fatulescu - Tigara, a fost facuta o contestatie de catre Green Lake, solutionata de Juriul compus din managerii celor 5 echipe aflate in concurs.
Ulterior, Soimul contesta in scris exact aceeasi fapta, pentru care Juriul se pronuntase deja.
Propun ridicarea delelegarilor arbitrului Mihai Vasile pe tot parcursul CN 2010
De asemenea, propun ridicarea dreptului de a mai indeplini functia de manager, pe tot parcursul CN 2010, a celor cinci persoane care au compus Juriul si au validat o penalizare de 50 kg, sanctiune neregulamentara.

din punctul meu de vedere cazul seamana cu o intamplare petrecuta la un meci de fotbal din anii 70. un arbitru a dat un al 2-lea cartonas galben unui fotbalist, fara sa-l elimine. neglijenta. acesta a terminat meciul, a si marcat, iar rezultatul nu s-a schimbat niciodata.
The One Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

unde se poate viziona statutul APCRului?....
multumesc.

andrei vladeanu
Veteran

dan _city_center scrie:unde se poate viziona statutul APCRului?....
multumesc.
la sediu.
cu placere.
The One Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@city,

decit sa studiezi statute, m-ai bine te-ai apuca de pescuit ! :lol: :lol: sau, si mai bine, de altceva !! :lol:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:
dan _city_center scrie:unde se poate viziona statutul APCRului?....
multumesc.
la sediu.
cu placere.
acum trimit
o pasare ,un PORUMBEL! :wink:
am eu un model de statut oficial! dar nu stiu daca corespunde cu cel din zilele noastre :wink:

andrei vladeanu
Veteran

dan _city_center scrie: am eu un model de statut oficial! dar nu stiu daca corespunde cu cel din zilele noastre :wink:
vezi ca ala nu e statut, e manual de folosire autoturism dacia.
si nu mai corespunde pt ca e de la modelul 1300
:D
The One Team

cata bh

Mesaj de cata bh »

@andrei

Te rog sterge postarile inutile.
Multumesc

Cata
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Am sa incerc sa-i raspund aici d-lui Orhei la o intrebare pe care mi-o pune pe site-ul Ligii cu privire la acest eveniment . NU stiu in ce calitate imi pune dinsul intrebari , dar le pune si ma simt dator sa raspund , pentru ca cei implicati in acest CN sa afle pozitia mea .

Ca sa pot sa monitorizezi ceva , trebuie sa fii informat . Nici eu si nici AV nu am fost consultati si informati despre aceasta decizie a Juriului , decit dupa ce am sunat noi organizatorii , urmare postarilor de pe site - prin care se anuntau rezultatele si decizia luata , de citeva ore bune .
Personal m-am ferit sa mai sun pe cineva , arbitru , manageri ,samd - pentru a nu fi acuzat ca incerc sa influentez vreo decizie a cuiva . Am preferat sa las lucrurile sa se desfasoara in "firescul" lor urmind ca judecata sa o faca Comisia CN , de unde eu NU fac parte . Va asigur ca daca cineva ma informa , le puteam spune sa ia ce decizie vor ei - dar sa se regaseasca intr-o litera de regulament .

Cit priveste tonul cu care imi scrieti , va rog sa vi-l reconsiderati !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si pentru ca ati adaugat inca citeva intrebari , va raspund si la ele cu o singura fraza :

- gandim diferit rolul meu in desfasurarea competitiei . Nu am dreptul sa ma implic in deciziile nimanui , nu am dreptul sa dau directive si indicatii "pretioase" pe timpul concursului , pot insa sa discern ulterior daca ceva din cele intimplate este de competenta AGVPS si sa informez , avind si un punct de vedere propriu , conducerea Comisiei de competitii a AGVPS , spre decizie .
Parerea mea a fost exprimata in scris astazi de dimineata d-lui Teodor Bentu si d-lui Mugurel Ionescu si printre altele sustine ca acest caz nu este de competenta AGVPS , dat fiind vorba de o decizie sportiva a unui Juriu suveran pe durata concursului . Am propus ca sanctiunile sa fie acordate de Comisia CN , asa cum este si regulamentar .

Restul observatiilor Dvs le consider pura demagogie si nu ma simt dator sa va fac o impresie buna . Cu asta am pus punct dialogului cu Dvs , cu tot respectul , iar daca aveti vreo observatie cu privire la acest CN , va rog sa va precizati calitatea si petitia , in scris , pe adresa AGVPS - in atentia Comisie de competitii - pescuit sportiv .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”