DATORIE NATURAL CARP - APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

DATORIE NATURAL CARP - APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

topic nou.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Re: DATORIE NATURAL CARP - APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

ciobea mihai scrie:
Pentru lotul care ne reprezinta la MONDIALE ,, FIR INTINS

-----------------------------
clubul natural carp i-ar fi ajutat mult mai mult pe baietii de la planet daca ar fi onorat contractul de sponsorizare de 6.000 ron.

Sponsorizarile se fac la ( prieteni ) sau la persoane care iti fac avantaje ,, Andrei nu stiu daca tu le-ai facut vrun avantaj clubului NATURAL CARP ,, ( cred ca clubul planet trebuie sa-ti faca sponsorizare )

-----------------

Data viitoare ia banul inainte, sti tu ca la cine [/quote]

IULICA fara frica ,, de unde sti tu cum i-au curvele banii ,, am o intrebare pentru tine ( cu un ochii poti sa lansezi la o palma de plauri )[/quote]

nu stiu daca ciobea mihai exista sau nu dar trebuie facuta o precizare.

sponsorizarea clubului natural nu s-a facut catre andrei ci catre apcr.
clubul natural a semnat un contract de sponsorizare catre apcr in valoare de 6000 ron. pentru mansa pe care a gazduit-o, nu pt. avantaje sau prietenii.
termenul de plata a expirat, iar natural a anuntat ca nu plateste. banii erau pt. echipa nationala sau pt cluburile din apcr (cluburi care au aprobat balta bunget in cn 2010).

clubul planet nu are niciun contract neonorat catre apcr.
iar mie nu-mi face nimeni sponsorizari, desi au incercat multi
.

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

nu stiu daca ciobea mihai exista sau nu dar trebuie facuta o precizare.

Exista si o sa-l vezi intr-o lista de la un club[/color]

sponsorizarea clubului natural nu s-a facut catre andrei ci catre apcr.

]Da ai dreptate ca nu sa facut catre andrei , sa facut catre A P C R , dar APCR cand sa facut ceva ilegal nu a sarit sa spuna ,,opsss nu este bine noi suntel apcr si .........., cum sunt alte interese si avantaje catre altii apcr a dat un verdict care stii tu mai bine verdictul[/color]

clubul natural a semnat un contract de sponsorizare catre apcr in valoare de 6000 ron. pentru mansa pe care a gazduit-o, nu pt. avantaje sau prietenii.

Da andrei dar clubul NATURAL CARP a gazduit o mansa care a costat mai mult de 6.000 ron si a depus un pic de suflet si sa ales cu dezamagire nu ca ar fi pierdut bani , cu un gust amar pentru magariile care se fac[/color]

termenul de plata a expirat, iar natural a anuntat ca nu plateste. banii erau pt. echipa nationala sau pt cluburile din apcr (cluburi care au aprobat balta bunget in cn 2010).

Termenul de plata nu mai conteaza ca banuiesc ca esti destept ca sa crezi ca iti primeai sponsorizarea dupa ce sa petrecut in seara aceea ,,,

clubul planet nu are niciun contract neonorat catre apcr.
iar mie nu-mi face nimeni sponsorizari, desi au incercat multi
.

Si de ce nu ai primit sponsorizarile daca sunt fara OBLIGATII
Clubul planet nu are nici o , sunt oameni care muncesc si care au avut mult de suferit anul acesta, dar care au dat dovada ca sunt foarte seriosi mai putin unul ,,

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Genes Florin scrie:Nu cred ca Andrei exagereaza, dacă va aduceti aminte la Sinaia
când Bogdan a sărit putin in sus ca si el da o suta mil dacă....
Când eu i-am spus ca nu trebuie sa sara ca balta lui Nu este încă cunoscuta, dar va deveni cunoscuta la nivel national prin organizarea unei etape din CN, s-a mai linistit stiind ca am dreptate.
Sunt sigur ca Bogdan o sa rezolve problema sponsorizari fără prea mult tam-tam.
Mai curios este faptul ca domnul Marinita nu spune nimic, el a fost girantul lui Bogdan.
Nu uitati ca nu va băgat nimeni mana in buzunar, voi erati cei care aruncati cu bani si ati avut si avantajul balti, care după părerea mea pentru asta trebuie sa plătiți APCR-ului.
Fiti oameni cu onoare domnilor!

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

Dan M scrie:
Genes Florin scrie:Nu cred ca Andrei exagereaza, dacă va aduceti aminte la Sinaia
când Bogdan a sărit putin in sus ca si el da o suta mil dacă....
Când eu i-am spus ca nu trebuie sa sara ca balta lui Nu este încă cunoscuta, dar va deveni cunoscuta la nivel national prin organizarea unei etape din CN, s-a mai linistit stiind ca am dreptate.
Sunt sigur ca Bogdan o sa rezolve problema sponsorizari fără prea mult tam-tam.
Mai curios este faptul ca domnul Marinita nu spune nimic, el a fost girantul lui Bogdan.
Nu uitati ca nu va băgat nimeni mana in buzunar, voi erati cei care aruncati cu bani si ati avut si avantajul balti, care după părerea mea pentru asta trebuie sa plătiți APCR-ului.
Fiti oameni cu onoare domnilor!

Sunt sigur ca Bogdan o sa rezolve problema sponsorizari fără prea mult tam-tam. Si eu sunt foarte sigur ca o sa rezolve problema sunt sigur ca o sa faca daca nu a facut o sponsorizare la un azil de batrani de 6.000 ron ,ca aceii batrani au mai multa nevoie de banii, poate si din cauza asta are noroc de la d-zeu
Ce a facut APCR-ul pentru lacul 2 bunget sau pentru clubul natural carp ,,,, NIMIC ,,,
CLUBUL NATURAL CARP a facut pentru APCR : a platit taxele impuse de apcr
LACUL 2 BUNGET a facut pentru apcr: a organizat o competitie pe banii lui bogdan caba care a depasit 6,000 ron si sa ales cu ...............
Cumva APCR-ul a trimis 1.000 de pescari be balta sau poate a postat pe pagina apcr-ului ca lacul 2 bunget este....... nu a facut nimic si dupa tot ce sa intamplat a postat si o decizie luata din burta si semnata la rece

Oameni de onoare suntem cu cine merita iar toata lumea care a venit pe balta ,cred ca le-am spus toate trucurile nu ne ascundem de nimic dar nici bani degeaba nu putem DONA , clubul planet merita mai putin o persoana dar in acel club sunt baieti care îşi lasa pielea pentru o medalie
Cinste lor si d-zeu sa fie cu iei

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

DATORIE NATURAL CARP-APCR

Frumos titlu banuiesc ca a fost ideea ta andrei ,,
Poti sa vorbesti cu avocata apcr-ului sa te informeze ca un contract de sponsorizare nu este o datorie , iar un contract de sponsorizare daca nu sunt onorate clauzele se poate anula de oricare dintre parti
Ia uitate bine pe contractul ala de sponsorizare ,,, cine sponsorizeaza NATURAL CARP sau LACUL 2 BUNGET , pacat ca daca decizile care trebuie sa le luati erau bune aveati buget mare

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

ciobea mihai scrie:DATORIE NATURAL CARP-APCR

Frumos titlu banuiesc ca a fost ideea ta andrei ,,
Poti sa vorbesti cu avocata apcr-ului sa te informeze ca un contract de sponsorizare nu este o datorie , iar un contract de sponsorizare daca nu sunt onorate clauzele se poate anula de oricare dintre parti
Ia uitate bine pe contractul ala de sponsorizare ,,, cine sponsorizeaza NATURAL CARP sau LACUL 2 BUNGET , pacat ca daca decizile care trebuie sa le luati erau bune aveati buget mare
Mihai, nu APCR statea pe la usa lui Bogdan.Eu cred, si sunt sigur ca organizarea mansei a adus o mare reclama lacului, chiar daca au fost discutii si scandal tot reclama este, daca clubul Natural se califica mai departe, nu se mai punea problema sponsorizari.
Intreaba-l pe Bogdan cine si ce la impins de la spate sa puna balta la dispozitie, mai ales ca el spunea ca in acea perioada el pierdea cam 140mil, care era scopul organizarii, altul decat reclama?
Sa nu-mi raspunzi ca de dragul miscari crapiste. :wink:
Balta Puiesti

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

Sa nu-mi raspunzi ca de dragul miscari crapiste. :wink:[/quote]

Sunt de acord cu tine florin dar nu la avantajat cu nimic reclama care a facuto apcr-ul daca vroia reclama îsi facea reclama frumoasa nu .........
Si te asigur ca si daca nu se califica natural carp bani de sponsorizare ajungeau la apcr , dar nu poti sa dai bani cand vezi LIVE ce sa intîmplat
Reclama si-au facut baietii din acel club care le-a spus ce momeala sa foloseasca pe acel lac si cine sa luat dupa eii au castigat , nu cred ca alte cluburi au venit cu schiţa lacului secat sa vada unde trebuie sa pescuiasca , au pierdut ca au fost prea cinstiti

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

Mihai, nu APCR statea pe la usa lui Bogdan.

Tu crezi ca bogdan statea la usa APCR-ului te asigur ca cine ti-a spus delireaza sau daca cineva vorbea in numele lui bogdan se poate intelege ca statea pe la usa da nu BOGDAN CABA , si te asigur ca pe aceea balta vine foarte multa lume la pescuit si se poate spune ca a pierdut ,

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

La anul cand vrei esti invitat pe aceea balta un sfarsit de saptamana ca sa vezi ce conditi ti se ofera ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”