Moderator: gor965
Genes Florin scrie:Nu cred ca Andrei exagereaza, dacă va aduceti aminte la Sinaia
când Bogdan a sărit putin in sus ca si el da o suta mil dacă....
Când eu i-am spus ca nu trebuie sa sara ca balta lui Nu este încă cunoscuta, dar va deveni cunoscuta la nivel national prin organizarea unei etape din CN, s-a mai linistit stiind ca am dreptate.
Sunt sigur ca Bogdan o sa rezolve problema sponsorizari fără prea mult tam-tam.
Mai curios este faptul ca domnul Marinita nu spune nimic, el a fost girantul lui Bogdan.
Nu uitati ca nu va băgat nimeni mana in buzunar, voi erati cei care aruncati cu bani si ati avut si avantajul balti, care după părerea mea pentru asta trebuie sa plătiți APCR-ului.
Fiti oameni cu onoare domnilor!
Dan M scrie:Genes Florin scrie:Nu cred ca Andrei exagereaza, dacă va aduceti aminte la Sinaia
când Bogdan a sărit putin in sus ca si el da o suta mil dacă....
Când eu i-am spus ca nu trebuie sa sara ca balta lui Nu este încă cunoscuta, dar va deveni cunoscuta la nivel national prin organizarea unei etape din CN, s-a mai linistit stiind ca am dreptate.
Sunt sigur ca Bogdan o sa rezolve problema sponsorizari fără prea mult tam-tam.
Mai curios este faptul ca domnul Marinita nu spune nimic, el a fost girantul lui Bogdan.
Nu uitati ca nu va băgat nimeni mana in buzunar, voi erati cei care aruncati cu bani si ati avut si avantajul balti, care după părerea mea pentru asta trebuie sa plătiți APCR-ului.
Fiti oameni cu onoare domnilor!
Mihai, nu APCR statea pe la usa lui Bogdan.Eu cred, si sunt sigur ca organizarea mansei a adus o mare reclama lacului, chiar daca au fost discutii si scandal tot reclama este, daca clubul Natural se califica mai departe, nu se mai punea problema sponsorizari.ciobea mihai scrie:DATORIE NATURAL CARP-APCR
Frumos titlu banuiesc ca a fost ideea ta andrei ,,
Poti sa vorbesti cu avocata apcr-ului sa te informeze ca un contract de sponsorizare nu este o datorie , iar un contract de sponsorizare daca nu sunt onorate clauzele se poate anula de oricare dintre parti
Ia uitate bine pe contractul ala de sponsorizare ,,, cine sponsorizeaza NATURAL CARP sau LACUL 2 BUNGET , pacat ca daca decizile care trebuie sa le luati erau bune aveati buget mare