federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de Popescu Stefan »

Nu schimabati subiectul; devine interesant.

x-ulescu

Mesaj de x-ulescu »

Popescu Stefan scrie:Nu schimabati subiectul; devine interesant.
nea stefane da` de ce nu faci dumneata un topic unde sa discuti de federatia dumitale pana te-or durea degetele ca deja ai invadat toate topicurile cu ea ?!?!

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Presedinte pescarii care sunt legitimati la un Club ce trebuie sa trimita la Federatie ?
Cluburile care nu sunt afiliate ce trebuie sa trimita la Federatie ?

Popescu Stefan

x-ulescu,
Daca ar fi sa ne luam dupa ce a zis ANST, topicul asta ar trebui inchis si cluburile sa se reorienteze. Cum, sunt convis, că o vor face. :D :D :D

Popescu Stefan

buhac constantin scrie:Domnul Presedinte pescarii care sunt legitimati la un Club ce trebuie sa trimita la Federatie ?
Pescarii nu au legatura cu federatia. Cluburile trebuie sa faca cerere de afiliere si sa trimita lista cu sportivii de competitie in vederea legitimarii si inscrierii in competitiile sportive, la care proba sportiva doresc sa participe. Bineinteles ca doar cluburile care doresc acest lucru. Federatia nu va invita pe nimeni in mod special. Inscrierea in competitii se va face in ordinea afilierii.

zoitadaniel
Puncte: 0

Mesaj de zoitadaniel »

Popescu Stefan scrie:CS Moldova Suceava are deja o locatie de peste 100 ha preluate in folosinta de la o primarie din judet, etc.
asta cu suceava e cea mai tare de pana acum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e plin de primarii care au iazuri in administrare de peste 100 ha :lol: :lol: :lol: si care le-au concesionat sau dat spre administrare la csm suceava :lol: :lol: :lol:
ma abtin sa scriu mai mult, dar daca trebuie, va spun cum sta treaba la suceava... :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Campion National 2010
Vicecampion National 2013
Campion National Individual 2013

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Popescu Stefan scrie:
buhac constantin scrie:Domnul Presedinte pescarii care sunt legitimati la un Club ce trebuie sa trimita la Federatie ?
Pescarii nu au legatura cu federatia. Cluburile trebuie sa faca cerere de afiliere si sa trimita lista cu sportivii de competitie in vederea legitimarii si inscrierii in competitiile sportive, la care proba sportiva doresc sa participe. Bineinteles ca doar cluburile care doresc acest lucru. Federatia nu va invita pe nimeni in mod special. Inscrierea in competitii se va face in ordinea afilierii.
Domnule Popescu,

Cu tot respectul, va rog frumos sa lasati in pace acest topic destinat inscrierilor. Subiectul este altul aici si dvs. sunteti offtopic.
Cel mai bine ar fi sa lasati pescarii inscrisi la acest Campionat National sa se pregateasca in liniste. Va multumesc! :evil:

P.S. Daca mai continuati o sa fiu nevoit sa contactez un administrator si sa-i cer sa va baneze! :wink:

Popescu Stefan

Parerea mea este ca pescarii se pregatesc pe balta, nu pe forum. Ce voiam sa scot in evidenta este un lucru care ar trebui in primul rand sa va intereseze pe dumneavoastra, nu pe mine. Eu stiu ce am de facut.
PS Ati achitat taxa de participare? Ce scrie pe documentul de plata?

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

d-le popescu, vad ca te freaca grija de APCR mai mult decat de federatia dumitale de carton, recte cioara de pe gard.
nu e problema d-tale cum isi desfasoara APCR activitatea.vezi mai bine de tepele care le-ai tras pescarilor pe la concursurile organizate de d-ta.
parca ziceai ca-ti vezi de treaba...cred ca ar fi mai bine sa ne scutesti o perioada de imbarligaturile si intoxicarile pe care le tot debitezi pe aici.
daca continui,te avertizez...... recomand admin sa-ti dea un ban de 2 saptamani...poate te mai racoresti.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Popescu Stefan

Tocmai ca-mi vad de treaba, dar vad ca nu pricepeti. Competitiile oficiale au un alt for de organizare si se numeste FRPS. Daca nu intelegeti acest lucru, puteti sa solicitati banarea mea, dar aveti toata responsabilitatea in ceea ce priveste activitatea competitionala pe care pretindeti ca o organizati.
Corect ar fi fost din partea dumneavoastra daca ati fi confirmat sau infirmat cele spuse de mine. Vocabularul pe care il folositi, chiar daca sunteti iritat de acest eveniment pe care nu l-ati prevazut (infiintarea FRPS), nu va face cinste si nici nu rezolva legalitatea Campionatului national de crap. Nu am folosit invective nici la adresa APCR nici la dumneavoastra ca persoana. Ar trebui sa fiti corect fata de cluburile pe care sustineti ca le reprezentati si lor sa le dati socoteala, nu sa polemizati cu mine.
Va salut.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”