pai una din baltile concesionate de la primarii, de cs moldova suceava, care au peste 100 ha, nu sunt bune?Popescu Stefan scrie:Am contactat si patronii de balti pentru CM din 2012. Astept sugestii.

Moderator: gor965
pai una din baltile concesionate de la primarii, de cs moldova suceava, care au peste 100 ha, nu sunt bune?Popescu Stefan scrie:Am contactat si patronii de balti pentru CM din 2012. Astept sugestii.
Eram sigur ca-mi racesc gura de pomana. N-ai inteles nimic din sugestiile mele. Scuze ca am incercat...Popescu Stefan scrie:Ai putea să renununti la una din participari. L-am rugat pe Tata Nitu sa selecteze un lot national dintre cei mai buni pescari de competitie, pentru a participa la CM din Italia de anul acesta. Intalnirile amicale nu se iau considerare. Cine vrea sa-si arunce banii pe feresatra, nu are decat sa o faca. Am contactat si patronii de balti pentru CM din 2012. Dl. Raduta si O.Parfenie pot confirma. Cred ca una din aceste 2 locatii (Sărulesti sau Tâncăbesti) va corespunde obiectivului de anul viitor. Astept sugestii.
Popescu Stefan scrie:Ai putea să renununti la una din participari. L-am rugat pe Tata Nitu sa selecteze un lot national dintre cei mai buni pescari de competitie, pentru a participa la CM din Italia de anul acesta. Intalnirile amicale nu se iau considerare. Cine vrea sa-si arunce banii pe feresatra, nu are decat sa o faca. Am contactat si patronii de balti pentru CM din 2012. Dl. Raduta si O.Parfenie pot confirma. Cred ca una din aceste 2 locatii (Sărulesti sau Tâncăbesti) va corespunde obiectivului de anul viitor. Astept sugestii.
Popescu Stefan scrie:Ai putea să renununti la una din participari. L-am rugat pe Tata Nitu sa selecteze un lot national dintre cei mai buni pescari de competitie, pentru a participa la CM din Italia de anul acesta. Intalnirile amicale nu se iau considerare. Cine vrea sa-si arunce banii pe feresatra, nu are decat sa o faca. Am contactat si patronii de balti pentru CM din 2012. Dl. Raduta si O.Parfenie pot confirma. Cred ca una din aceste 2 locatii (Sărulesti sau Tâncăbesti) va corespunde obiectivului de anul viitor. Astept sugestii.
Sa-nteleg ca dupa formarea lotului garantati participarea la CM Italia 2011 ?...pe banii cuiPopescu Stefan scrie:L-am rugat pe Tata Nitu sa selecteze un lot national dintre cei mai buni pescari de competitie, pentru a participa la CM din Italia de anul acesta. Intalnirile amicale nu se iau considerare......
george,gor965 scrie: Ce se intampla daca Tata Nitu zice ca-i vrea in lot p-aia care castiga CN-ul amical organizat de APCR+LIGA+APS+etc. ?![]()
Si-a luat AGVPSR CIS si nu am aflat noi? Sau s-a transformat in federatie sportiva?andrei vladeanu scrie:george,gor965 scrie: Ce se intampla daca Tata Nitu zice ca-i vrea in lot p-aia care castiga CN-ul amical organizat de APCR+LIGA+APS+etc. ?![]()
presupusul tau cn organizat de apcr+alte etc-uri s-ar putea sa fie unul amical, intr-adevar
campionatul national de pescuit la crap neumarkt 2011 - organizat de apcr & agvps - este insa unul absolut OFICIAL si o sa inceapa in luna mai.
Popescu Stefan scrie: Si-a luat AGVPSR CIS si nu am aflat noi?
asa e.Popescu Stefan scrie: PS Până in mai se pot intampla multe.![]()
![]()