federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de gor965 »

Popescu Stefan scrie:Tocmai ca-mi vad de treaba, dar vad ca nu pricepeti. Competitiile oficiale au un alt for de organizare si se numeste FRPS. Daca nu intelegeti acest lucru, puteti sa solicitati banarea mea, dar aveti toata responsabilitatea in ceea ce priveste activitatea competitionala pe care pretindeti ca o organizati.
Corect ar fi fost din partea dumneavoastra daca ati fi confirmat sau infirmat cele spuse de mine. Vocabularul pe care il folositi, chiar daca sunteti iritat de acest eveniment pe care nu l-ati prevazut (infiintarea FRPS), nu va face cinste si nici nu rezolva legalitatea Campionatului national de crap. Nu am folosit invective nici la adresa APCR nici la dumneavoastra ca persoana. Ar trebui sa fiti corect fata de cluburile pe care sustineti ca le reprezentati si lor sa le dati socoteala, nu sa polemizati cu mine.
Va salut.
Mai corect ar fi sa lasi oamenii sa-si termine campionatul si dupa ce esti matale pus la punct cu tot ce trebuie (inclusiv treaba cu CIPS-FIPS ) atunci sa te apuci de facut urmatorul campionat ! Trebuie sa intelegi totusi ca ptr. CN-ul de anul asta federatia dumitale s-a nascut prea tarziu !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnule Presedinte Clubul nostru a platit avansul din taxa de participare prin virament bancar .
Daca nu se suprapun datele putem inscrie un Lot si la Campionatul care il va organiza Federatia ?
Asa vor putea participa toti si nu vor mai fi suparati !

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

buhac constantin scrie:Domnule Presedinte Clubul nostru a platit avansul din taxa de participare prin virament bancar .
Daca nu se suprapun datele putem inscrie un Lot si la Campionatul care il va organiza Federatia ?
Asa vor putea participa toti si nu vor mai fi suparati !
La competitiile oficiale organizate de FRPS nu pot participa decat echipele cluburilor afiliate si cu sportivi legitimati. Conform statutului pot participa o singura data echipe din alte structuri, doar cu statut de invitat. Am decis sa facem o invitatie tuturor structurilor implicate in organizarea competitiilor sportive din acest an pentru a gasi o solutie pentru a nu bulversa activitatea competitionala si a putea asigura reprezentativitatea Romaniei la competitiile oficiale. Oricum acestea trebuie sa constientizeze ca in Romania este o singura structura abilitata de lege pentru a organiza competitii oficiale si a trimite loturi reprezentative la competitii internationale si se numeste FRPS. Cine nu este inca convins de acest lucru o face pe riscul sau.

gorr965,

APCR nu este abilitat sa organizeze Campionatul National de Crap, chiar daca si-a inscris in statut acest obiectiv, intrucat nu detine autorizatiile necesare prevazute in mod obligatoriu de lege. Nu are nici macar CIS. Chestia nasoală este ca si ei stiu acest lucru si continua sa induca in eroare cluburile care, cu buna credinta, vor sa participe la o competitie oficiala. Să spuna public, aici pe acest forum, domnul Stanilă sau Andrei Vlădeanu, daca au acest drept si in ce calitate incaseaza taxe de la cluburile sportive. In mod normal organizatorul suporta cheltuielile.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: (...) Nu am folosit invective (...) la adresa APCR (...)
nu, deloc.
The One Team

Popescu Stefan

:)

De ce eviți răspunsul pe care toate cluburile il asteaptă? Puteți sa organizați legal Campionatul National de pescuit la Crap? Da sau nu? Ce este asa complicat? Sau avocatii v-au sugerat sa mergeți pe burtă până se sesizează cineva?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Popescu Stefan scrie:
gorr965,
............. In mod normal organizatorul suporta cheltuielile.
Pai si-atunci ce mai stai...organizeaza repede CN 2011 , fa taxa mica ...si fugi cu ea ! :wink: ...ca te pricepi la asta ! :lol:
Serios acuma, APCR zici ca nu are voie...Federatia zici ca nu poate inca...cine si cand poate sa faca ceva ptr. pescari in timp optim ptr. a participa la CM Italia ?!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie::)

De ce eviți răspunsul pe care toate cluburile il asteaptă? Puteți sa organizați legal Campionatul National de pescuit la Crap? Da sau nu?
da.

d-ta, nea fane, ce poti sa faci pentru pescuitul competitional la crap in afara de a suna sponsorii apcr (neumarkt) sa le explici ca arunca banii de fereastra?
The One Team

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

pai cu toti colegii si prietenii care vor sa va dea nana,cum procedati?!
la liga dumneavoastra,exista si ,,sminteala,,?!,ca asa va-ntelegem multi filmele!

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Acvila participa la Campionatul National 2011 organizat de APCR .
Renasterea participa la Campionatul National organizat de Federatia Romana de Pescuit Sportiv .
De la Clubul nostru participa toti pescarii la C .N iubim competitia !

Popescu Stefan

Ai putea să renununti la una din participari. L-am rugat pe Tata Nitu sa selecteze un lot national dintre cei mai buni pescari de competitie, pentru a participa la CM din Italia de anul acesta. Intalnirile amicale nu se iau considerare. Cine vrea sa-si arunce banii pe feresatra, nu are decat sa o faca. Am contactat si patronii de balti pentru CM din 2012. Dl. Raduta si O.Parfenie pot confirma. Cred ca una din aceste 2 locatii (Sărulesti sau Tâncăbesti) va corespunde obiectivului de anul viitor. Astept sugestii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”