Fishing & Hunting

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Cezar Bibu
Puncte: 0

Fishing & Hunting

Mesaj de Cezar Bibu »

Am avut ocazia sa vad , absolut ocazional ( ca programul afisat pe grila UPC oricum e aiurea), un reportaj de la finala CN de la Moara Vlasiei. Lasind la o parte comentariul - mie mi s-a parut destul de neutru si impartial, dar cam...fara sare si piper - am si eu citeva intrebari. Nu stiu daca chiar o sa primesc vreun raspuns, dar eu le pun !

1. Pestele harponat accidental (sau mai precis agatarea unui fir din apa care are la capat si un crap :) ) s-a punctat ?
2. cine era domnul cu barba alba din cortul arbitrilor ? cumva LV? ca mai sa nu-l recunosc ...ce mult a slabit.. :)
3. Fara a pune vreo indoiala asupra performantei realizate de Planet Carp, pentru care merita tot respectul, am si o intrebare strict pentru dl. Presedinte Gabi Sandu : si chiar de 9 ani participi la competitii ?? probabil de sah,sau mai stiu eu ce, ca la crap... :lol: :lol: Parca mi-aduc aminte acu vreo 3-4 ani, cum puneai tu muulte intrebari despre bile , si cum umpleai toate forumurile cu povesti si poze cu niste crapi de Peris,ehee... :lol: :lol:

gabisandu
Pescar de competitie

Re: Fishing & Hunting

Mesaj de gabisandu »

Cezar tata nu stiu ce au spus aia acolo, intrebarea era de cand pescuiesc la crap, nu in competitii. :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cezar bibu

cezarica, nici nu mai conteaza cand a inceput sa pescuiasca in concursuri...tu nu vezi ce palmares afisaza omu'... :lol: :lol: :lol:

@ gabi sandu

las-o, bre, mai moale p-aia cu bronzu' ca nu v-a dat nimeni medalii...ce, locul 3 tuseste ??? :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Cornel Serbu

Ai fost cumva la premiere? S-au dat medalii anul trecut pentru primele 3 locuri.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

eu glumeam, gabi, dar probabil ca unui campion national ii sta rau cu simtul umorului dezvoltat !!! :lol:

ca sa nu mai zic ca ti-au murit laudatorii... :lol: :lol: :lol: ...in astia 9 ani care au trecut... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Stii ca am spiritul de gluma dezvoltat, cel putin am fost fortat in ultima perioada sa mi-l dezvolt. Dar nu vreau sa creada lumea pe aici prin Moldova ca imi arog rezultate care nu sunt ale mele. Pe de alta parte prin partile noastre misto-ul si gluma nu sunt tot una. 8)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:Stii ca am spiritul de gluma dezvoltat, cel putin am fost fortat in ultima perioada sa mi-l dezvolt. Dar nu vreau sa creada lumea pe aici prin Moldova ca imi arog rezultate care nu sunt ale mele. Pe de alta parte prin partile noastre misto-ul si gluma nu sunt tot una. 8)
sa fii sanatos pe acolo prin partile tale, dar lasa nasucul mai jos ca ti-l agati prin pomii din moldova... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

E cumva o gluma? :D

P.S. - Stii ca cei cu nasul lung au si... :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

hai, da-te mare... :lol: :lol: :lol: ...si ma rog, cat o ai ??? :lol:

normal ca-i gluma...dar tu ai timp de stat pe calculator, ai terminat cu pregatirile pt. anglia ? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Nu-ti spun ca eclipsez. :lol:

Tocmai ne-am intors ieri de la antrenament. Fi-ar sa fie cu baltile lor. Sa vezi cum este pescuitul cu forfac de 4m. S-a dus dracului toata scoala facuta in Romania.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”