Moderator: gor965
Vali ,cred ca se continua aburirea fara aburVali Bonto scrie:Imperial Oradea - a fost mandatat Cipica--si de la senzor cine ?????????
Planet Carp - mandatat Barbu Marius--membru apcr ,membru club Ovidius ,mandatat de Planet ,RECOMANDAT DE PRITENI SI FAMILIE![]()
![]()
Hook-Genes-Buzau - prezent prin presedinte si vice-presedinte.........nu se cunoaste numele asociatiei si nici daca exista legal![]()
![]()
MAMA ,TATA ,FRATE ,SORA ,UNCHI,MATUSA ,VERI ,NEPOTIVal Pangica jr scrie:@vali Vesa
Costel Stanila - Senior Crap.........................MEMBRU APCR![]()
Claudiu Costache - Energy Crap Brasov .........MEMBRU APCR![]()
Ene Ciprian - Senzor ..................................MEMBRU APCR![]()
Dan Marinita - Natural Carp .........................MEMBRU APCR![]()
George Alexandru - Green Lake ....................MEMBRU APCR![]()
Andrei Vladeanu - delegat Imperial Oradea .....MEMBRU APCR![]()
Dan Petre , Adrian Dulau , Gabi Tomulescu .....MEMBRU APCR![]()
Barbu Marius - delegat Planet Carp ...............MEMBRU APCR![]()
Hook Genes Buzau - club din Buzau - reperezentat de presedinte si vicepresedinte - 2o pescari legitimati
+ Cornel Serbu - care e si el presedinte
Si uite ca sunt 10 cluburi , din care 9 au fost Ok cu propunerea APCR . Unde am mintit ?
Multumesc pentru precizare Vali . Eu nu am indraznit sa o fac , pentru ca numai tu puteai sa o faci . Ce zic eu este sa ne concentram un pic pe Statutul ala si sa vedem daca mai e ceva de spus . Astept opiniile presedintilor de cluburi la e-mailul office@agencom.ro .Vali Vesa scrie:@Val,
Pai n-ai gresit cu nimic. Am si spus, nu-i cunosc eu pe toti si-mi cer scuze.
Si "Ovidius", reprezentat de Marius Din.
CLUBUL PELICANUL A AVUT SEDINTA DE INFORMARE SI A FOST DE ACORD CU FORMAREA LIGII ROMANE DE CRAP ,NICIDECUM CU TRANSFORMAREA APCR[ASOCIATIA PRIETENILOR CORNEL ROSIORUVladut Mateianu scrie:@oana
Esti deja penibil........ Chiar nu poti sa accepti ca lumea s-a saturat de Oana ? Vor vota singuri, vor alege ei baltile, taxele si etapele ! Nu mai vrem sa hotareasca altii in numele nostru la o masa de poker de la Darvari !
ANUL 2009 A FOST SINGURUL AN IN CARE PROGRAMUL A FOST FACUT DE PRESEDINTII DE CLUB [NU AU FOST PERMISE DELEGARI![]()
]
A FOST ANUL IN CARE PESCARII AU ALES BALTILE
A FOST ANUL IN CARE AU FOST SI ALTI ORGANIZATORI IN AFARA DE APCR
A FOST ANUL IN CARE PESCARII AU STABILIT NUMARUL DE ETAPE
A FOST ANUL CAND A FOST STABILITA O TAXA DE PARTICIPARE DE COMUN ACORD [ALTA DECAT A DORIT VLADEANU]SPRE NOROCUL PESCARILOR CALIFICATI ,DACA TINEM CONT DE EPISODUL AVENTURI LA PESCUIT
![]()
TOATE ASTEA CU OANA LA CONDUCEREA TURNEULUI ,ALES DEMOCRATIC,PRIN VOT DESCHIS ,FARA NICI UN DELEGAT DIN PARTEA ALTOR CLUBURI [AU PARTICIPAT DOAR PRESEDINTI DE CLUB![]()
]NEFIIND ADMISI LA DISCUTII MAMA ,SCROAFA ,PURCELUL ..................
![]()
![]()
![]()
PS Invit oficial clubul Pelicanul sa se alature cluburilor inscrise in APCR. Sedinta va avea loc pe 16 ianuarie, pana atunci aveti destul timp de gandire.Nu puteti lasa un presedinte diabolic sa hotareasca in numele vostru, contrar dorintelor voastre !