Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de Vali Vesa »

@Val,

Pai n-ai gresit cu nimic. Am si spus, nu-i cunosc eu pe toti si-mi cer scuze.

Si "Ovidius", reprezentat de Marius Din.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Bonto scrie:Imperial Oradea - a fost mandatat Cipica--si de la senzor cine ?????????
Planet Carp - mandatat Barbu Marius--membru apcr ,membru club Ovidius ,mandatat de Planet ,RECOMANDAT DE PRITENI SI FAMILIE :lol: :lol: :lol:
Hook-Genes-Buzau - prezent prin presedinte si vice-presedinte.........nu se cunoaste numele asociatiei si nici daca exista legal :!: :!:
Vali ,cred ca se continua aburirea fara abur :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Convorbire telefonica,acum 2 minute cu Catalin Prichici (care se afla in Austria):
-"Confirm delegarea si prezenta clubului Imperial alaturi de noul APCR"
-"Voi face aceasta precizare si in nume propriu atunci cand voi reveni in tara..!!"

D-le Oana,cred ca ma cunoasteti destul de bine si nu ma puteti acuza de ABURIRE (minciuna).... :oops:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@oana

Esti deja penibil........ Chiar nu poti sa accepti ca lumea s-a saturat de Oana ? Chiar nu intelegi ca de acum vor hotara pescarii ce se va intampla cu ei ? Vor vota singuri, vor alege ei baltile, taxele si etapele ! Nu mai vrem sa hotareasca altii in numele nostru la o masa de poker de la Darvari !

Gata ! E asa greu ?

PS Invit oficial clubul Pelicanul sa se alature cluburilor inscrise in APCR. Sedinta va avea loc pe 16 ianuarie, pana atunci aveti destul timp de gandire.Nu puteti lasa un presedinte diabolic sa hotareasca in numele vostru, contrar dorintelor voastre ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:@vali Vesa

Costel Stanila - Senior Crap.........................MEMBRU APCR :!:
Claudiu Costache - Energy Crap Brasov .........MEMBRU APCR :!:
Ene Ciprian - Senzor ..................................MEMBRU APCR :!:
Dan Marinita - Natural Carp .........................MEMBRU APCR :!:
George Alexandru - Green Lake ....................MEMBRU APCR :!:
Andrei Vladeanu - delegat Imperial Oradea .....MEMBRU APCR :!:
Dan Petre , Adrian Dulau , Gabi Tomulescu .....MEMBRU APCR :!:
Barbu Marius - delegat Planet Carp ...............MEMBRU APCR :!:
Hook Genes Buzau - club din Buzau - reperezentat de presedinte si vicepresedinte - 2o pescari legitimati

+ Cornel Serbu - care e si el presedinte

Si uite ca sunt 10 cluburi , din care 9 au fost Ok cu propunerea APCR . Unde am mintit ?
MAMA ,TATA ,FRATE ,SORA ,UNCHI,MATUSA ,VERI ,NEPOTI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MARE FAMILIE ............. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vali Vesa scrie:@Val,

Pai n-ai gresit cu nimic. Am si spus, nu-i cunosc eu pe toti si-mi cer scuze.

Si "Ovidius", reprezentat de Marius Din.
Multumesc pentru precizare Vali . Eu nu am indraznit sa o fac , pentru ca numai tu puteai sa o faci . Ce zic eu este sa ne concentram un pic pe Statutul ala si sa vedem daca mai e ceva de spus . Astept opiniile presedintilor de cluburi la e-mailul office@agencom.ro .
Data de 16 ianuarie este o data limita - daca firma de avocatura poate face actele mai devreme - si nu intram prea rau in Sarbatori - cu atit mai bine .

carpdiscount.ro
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carpdiscount.ro »

Asta ar trebui sa fie pescuitul nea Victore : o mare familie ! Nu inteleg ce este de ras.

Coco
MAGAZIN DE NEINCREDERE.
Site-ul Crapmania.ro nu-l recomanda!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:@oana

Esti deja penibil........ Chiar nu poti sa accepti ca lumea s-a saturat de Oana ? Vor vota singuri, vor alege ei baltile, taxele si etapele ! Nu mai vrem sa hotareasca altii in numele nostru la o masa de poker de la Darvari !

ANUL 2009 A FOST SINGURUL AN IN CARE PROGRAMUL A FOST FACUT DE PRESEDINTII DE CLUB [NU AU FOST PERMISE DELEGARI :!: :!: ]
A FOST ANUL IN CARE PESCARII AU ALES BALTILE
A FOST ANUL IN CARE AU FOST SI ALTI ORGANIZATORI IN AFARA DE APCR
A FOST ANUL IN CARE PESCARII AU STABILIT NUMARUL DE ETAPE
A FOST ANUL CAND A FOST STABILITA O TAXA DE PARTICIPARE DE COMUN ACORD [ALTA DECAT A DORIT VLADEANU :!: ]SPRE NOROCUL PESCARILOR CALIFICATI ,DACA TINEM CONT DE EPISODUL AVENTURI LA PESCUIT :!:
TOATE ASTEA CU OANA LA CONDUCEREA TURNEULUI ,ALES DEMOCRATIC,PRIN VOT DESCHIS ,FARA NICI UN DELEGAT DIN PARTEA ALTOR CLUBURI [AU PARTICIPAT DOAR PRESEDINTI DE CLUB :!: :!: ]NEFIIND ADMISI LA DISCUTII MAMA ,SCROAFA ,PURCELUL .................. :lol: :lol: :lol:

PS Invit oficial clubul Pelicanul sa se alature cluburilor inscrise in APCR. Sedinta va avea loc pe 16 ianuarie, pana atunci aveti destul timp de gandire.Nu puteti lasa un presedinte diabolic sa hotareasca in numele vostru, contrar dorintelor voastre ! :wink:
CLUBUL PELICANUL A AVUT SEDINTA DE INFORMARE SI A FOST DE ACORD CU FORMAREA LIGII ROMANE DE CRAP ,NICIDECUM CU TRANSFORMAREA APCR[ASOCIATIA PRIETENILOR CORNEL ROSIORU :lol: :lol: ] IN ALT APCR [ASOCIATIA PACALITILOR LUI CORNEL ROSIORU :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

[quote="cornelserbu"][quote="Cristi_Ionita"]Domnule Oana,dumneavoastra ati descoperit falsul?

Daca era asa de ce nu ati spus de la inceput?

Ati postat doar copiile,fara sa mentionati in vreun moment ca ar fi vreun fals.Mai mult decat atat,cand cativa "maimutoi" si-au dat cu parerea ca ar fi un fals in cele doua acte,ati tacut!Am asteptat cateva zile sa lamuriti situatia-nu ati facut-o.Logica mea de maimutoi ma duce cu gandul ca ati stiut de fals in momentul postarii.

Degeaba incercati sa ponegriti numele APCR(apropo eu nu sunt membru,deci nu am de ce sa ii tin partea),presedintele ei a gresit si acum suporta consecintele...

Ganditi-va la alta strategie sa "dati" in APCR ca asta nu tine

Va scrie sincer,un maimutoi.[/quote]

cristi, iar te grabesti ca fata mare la maritat...nu de alta, dar ai o logica destul de precara...

daca oana n-ar fi insistat sa primeasca si sa posteze acele ordine de plata, n-ar mai fi fost nevoie de fals, iar rosioru isi vedea linistit de conducerea apcr asa probabil cum a facut si in ceilalti ani...

da-mi un motiv palpabil pentru care logica ta de "maimutoi" (faci pe martirul si nu-ti sta bine), te duce cu gandul ca oana stia de fals in momentul postarii...sa sti ca si eu si probabil si altii ca mine, am ramas stupefiati cand voi ati descoperit falsul si nu am fost in stare sa mai spunem nimic, cat despre oana, eu cred ca inainte de a posta ceva, a vrut sa afle din gura lui rosioru ce este cu acel ordin de plata fals...nu am logica de "maimutoi", dar asa cred ca s-a intamplat[/quote]

D-le Serbu,trec peste faptul ca ma faceti prost...daca dl Oana a pus presiuni pe dl Rosioru asa cum spuneti de ce nu a scris in momentul postarii celor 2 op-uri nimic?
Se pot intelege 2 lucruri:fie ca nu si-a dat seama ca unul e fals(ceea ce nu e onorant pentru un director de turneu),fie a sperat ca nu va observa nimeni nimic.
Incercati sa nu mai fiti avocatul dlui Oana si ganditi ca un om impartial(stiu ca va este greu).

Apropo,stiti ce inseamna martir?

Inca o intrebare:ce director de turneu nu stie cat este taxa de participare la Campionatul Mondial???ca asta rezulta daca dl Oana nu stia de fals.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

accept hotararea APCR care a decis sa nu mai ocup nicio functie timp de un an si ma supun acesteia.
totodata, vreau sa declar public ca am gresit atunci cand Piticu si Gogu si-au dat demisia si nu i-am urmat. m-am simtit parasit si lasat singur. abia acum realizez acest lucru. atunci am zis ca e bine sa merg mai departe si sa nu las turneul si deplasarea da se duca de rapa. mai bine renuntam si nu mai iesea nici problema tzepei date de AVP. trebuia sa raman alaturi de prietenii mei, pe care noi (eu si lv) ii pusesem in functiile de capitan si manager.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”