ha, ha, tu vorbesti?!?cornelserbu scrie: si un sfat prietenesc, nu mai lasa vanitatea si orgoliul sa-ti acopere luciditatea din gandire....
p.s. nu suntem prieteni.
Moderator: gor965
ha, ha, tu vorbesti?!?cornelserbu scrie: si un sfat prietenesc, nu mai lasa vanitatea si orgoliul sa-ti acopere luciditatea din gandire....
nici nu-ti inchipui ce ma bucur...andrei vladeanu scrie:p.s. nu suntem prieteni.
am observatcornelserbu scrie:sa stii ca-mi aleg cu gija prietenii
PRIN SIMPLUL FAPT CA LASI SA PLANEZE ACEASTA BANUIALA DE ANI DE ZILE DECAND APCR REFUZA CU INVERSUNARE SA FACA PUBLICE DECONTURILE DE CHELTUIELI DEFALCATE .andrei vladeanu scrie:oana,
te intreb inca o data. de unde deduci tu ca eventualele sume de bani necheltuite din bugetul estimativ al apcr imi revin mie si lui stanila?
MUPPETS SHOW...OANA SI SERBUoanavictor scrie:.............TINETI APROAPE ..........PENTRU CA NICI NU STITI CE PIERDETI
asta incercam sa-i explic si lui si lui stanila, ca daca erau baieti destepti si avansau o cifra nu se ajungea aici, dar nu-i nimic...fiind si banii mei si ai altor pescari in joc, vor da cat de curand socoteala chiar daca va fi in baza legii "bunului simt" si tot vor da...prea se cred singuri pe lume si pe cai mai mari decat pot sa-i stapaneascaoanavictor scrie:PRIN SIMPLUL FAPT CA LASI SA PLANEZE ACEASTA BANUIALA DE ANI DE ZILE DECAND APCR REFUZA CU INVERSUNARE SA FACA PUBLICE DECONTURILE DE CHELTUIELI DEFALCATE .andrei vladeanu scrie:oana,
te intreb inca o data. de unde deduci tu ca eventualele sume de bani necheltuite din bugetul estimativ al apcr imi revin mie si lui stanila?
PRIMA SU ULTIMA DATA CAND SAU FACUT PUBLICE A FOST IN 2009 ,IAR ATUNCI A IESIT LA IVEALA FALSUL SI DELAPIDAREA FACUTE DE CATRE PRESEDINTELE APCR DE LA ACEA VREME .
REFUZAND ACEST LUCRU INSEAMNA CA AI GANDURI ILEGALE ,ALTFEL NU VAD DE CE SA NU STIE TOATA LUMEA CAT A COSTAT UN BILET DE AVION ,O CAMERA LA HOTEL ,O MASINA DE INCHIRIAT ....,..CE INSEAMNA DIVERSE NEPREVAZUTE [daca au fost sau nu ]CE A STAT LA BAZA CALCULULUI CAND SA SCRIS TARUSI IN VALOARE DE 16 MILIOANE etc.........etc .
SI TOATE ASTEA SE INTAMPLA PE BANII PESCARILOR ,BANI STRANSI DIN TAXA DE PARTICIPARE SI NICIDECUM DIN BANII PERSONALI AI LUI VLADEANU SI COSTELUS .