O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de cornelserbu »

Costel Stanila scrie:
oanavictor scrie:.............TINETI APROAPE ..........PENTRU CA NICI NU STITI CE PIERDETI :!:
MUPPETS SHOW...OANA SI SERBU

Imagine

:D :D :D
ce-ti mai plac nebuniile...sunt curios daca te bucura la fel de mult si controalele financiare...abia astept sa vad :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Popescu Stefan scrie:Un proverb românesc spune că nu-i prost cine cere, ci acel care dă. Dl. Oană, o să așteptați mult și bine să vă dea socoteală Dl. Stănilă. Nu vedeți că nici nu se sinchisește? Nu o să puteți niciodată să controlați ce a făcut cu banii. Cotizațiile cluburilor au intrat la secțiunea alte venituri, iar socoteala va fi făcută doar către Adununarea Generală a APCR ( până nu va fi dizolvată). Așa cică zice legea. În concluzie treceți la capitolul Facere de bine, ................, banii pe care i-ați dat pomană APCR-ului, iar pusul bălții gratuit pentru acești șmecheri treceți-o la capitolul Ce-și face omul cu mâna lui, ....... .
Pe deasupra vad că face și mișto de d.voastră și de Dl. Șerbu. Nu credeți că o meritați? :oops:
nea popescu, apropo de proverbele romanesti, te bagi ca musca-n lapte :!: :lol: :!: ...vezi sa nu te ineci...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Rar, dar bine. Și la obiect, ca de obicei. Credeți că nu am dreptate? Pe românește, v-au făcut. :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vă dau și un sfat gratuit, dacă tot vreți să faceți o verificare. Vedeți cum a platit taxa de participare NexGen, întrucât această persoană juridică nu există și nu cred ca Imperial Oradea a sponsorizat acest mutant să participe la așa zisul Campionat Național de Crap. Puteți să-i excludeți din competiție și liniștiți lucrurile.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Popescu Stefan scrie:Un proverb românesc spune că nu-i prost cine cere, ci acel care dă. Dl. Oană, o să așteptați mult și bine să vă dea socoteală Dl. Stănilă. Nu vedeți că nici nu se sinchisește? Nu o să puteți niciodată să controlați ce a făcut cu banii. Cotizațiile cluburilor au intrat la secțiunea alte venituri, iar socoteala va fi făcută doar către Adununarea Generală a APCR ( până nu va fi dizolvată). Așa cică zice legea. În concluzie treceți la capitolul Facere de bine, ................, banii pe care i-ați dat pomană APCR-ului, iar pusul bălții gratuit pentru acești șmecheri treceți-o la capitolul Ce-și face omul cu mâna lui, ....... .
Pe deasupra vad că face și mișto de d.voastră și de Dl. Șerbu. Nu credeți că o meritați? :oops:
Pe ordinul de plata INTOCMIT de Clubul Pelicanul in contul apcr scrie foarte clar ''TAXA PARTICIPARE CAMPIONAT NATIONAL ''asa ca nu are cum sa ajunga 4620 RON la rubrica ALTE VENITURI :idea:
IAR DE RASPUNS .........SIGUR VA RASPUNDE IN FATA ORGANELOR DE CONTROL ALE STATULUI :!:
PAREREA MEA ESTE ACEEA CA SAU JUCAT PREA MULT CU FOCUL .........SI IESE MULT PREA MULT FUM .........IAR O SCANTEIE SAU PUTIN VANT ..........SE FACE O PALALAIE DE FOC ..... :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: PAREREA MEA ESTE ACEEA CA SAU JUCAT PREA MULT CU FOCUL .........SI IESE MULT PREA MULT FUM .........IAR O SCANTEIE SAU PUTIN VANT ..........SE FACE O PALALAIE DE FOC ..... :!:
pompierule!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: PAREREA MEA ESTE ACEEA CA SAU JUCAT PREA MULT CU FOCUL .........SI IESE MULT PREA MULT FUM .........IAR O SCANTEIE SAU PUTIN VANT ..........SE FACE O PALALAIE DE FOC ..... :!:
pompierule!
gresit, maestre, nu te astepta sa stingem tocmai noi palalaia :wink: poate suna sadic, dar mi-ar placea s-o vad cum arde :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu-mi spune mie maestre, ci celui cu care observ ca ai inceput deja sa te confunzi.
cum ma adresez lui oana, cum apari si tu cu noi...
:D

in alta ordine de idei, tu (sau voi, e totuna :D ) ce doriti de fapt?
sa aflati bugetul deplasarii sau sa faca stanila decontul cheltuielilor de pana acum???
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:nu-mi spune mie maestre, ci celui cu care observ ca ai inceput deja sa te confunzi.
cum ma adresez lui oana, cum apari si tu cu noi...
:D

in alta ordine de idei, tu (sau voi, e totuna :D ) ce doriti de fapt?
sa aflati bugetul deplasarii sau sa faca stanila decontul cheltuielilor de pana acum???
SUMA TOTALA ADUNATA DE CATRE APCR DIN TAXE DE PARTICIPARE SI SPONSORIZARI
Deocamdata decontul cheltuielilor de pana acum .
dupa finala ......decontul cheltuielilor cu finala .
APOI CHELTUIELILE LEGATE DE DEPLASAREA LOTULUI SA FIE FACUTE PUBLICE ,PRIN ACHIZITII DIRECTE ALEGANDU-SE DE COMUN ACORD CU CASTIGATORII CEA MAI BUNA OFERTA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costel Stanila scrie:
APCR raspunde de inscrierea lotului la CIPS-FIPS, antrenament, deplasarea lotului (in aer si pe uscat), echipament de prezentare, cazare, mancare, diverse …indiferent daca lotul calificat este de la AGVPS,APCR,LIGA sau INDEPENDENT si va beneficia de conditii mai mult decat decente.
Mai clar, APCR hotareste cu ce zboara lotul, cu ce masini se deplaseaza, unde se cazeaza, unde mananca si unde bea si nu va da dvs. socoteala de asta.

Cand o sa organizeze LIGA, faceti dvs. cum doriti.

Sper ca terminati balivernele si ca m-am facut foarte clar inteles.

Nici pana acum nu intelegi ca APCR-ul suntem noi, pescarii ? Iar tu esti pus sef de catre noi, pe banii nostri, ca sa ne reprezinti interesele....... :twisted:

Vad ca incet incet ai inceput sa-ti iei viteza si sa te bagi in seama cu pescari care au zile de pescuit cate nu ai tu de scoala ! :oops: Lasa ciocu' mic si stai in banca ta (cat o sa mai stai) si nu uita ca esti OBLIGAT sa prezinti public cheltuielile...... ( promisiune facuta in fata dlui Bentu de la AGVPS)

Stiu ca nu poti sa faci asta, am mai spus-o de zeci de ori ca singurul tau scop sunt exact acesti bani, din care speri sa poti trage cat mai mult ! Exact ca anul trecut, cand nici pana acum nu ai fost verificat de catre cineva interesat....
Rusine, rusine, rusine. Din cauza unuia de teapa ta o sa ajunga asociatia noastra sa fie acuzata de hotie, deturnare de fonduri si....ma opresc momentan aici... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”